Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Sakan Melaram, Cikgu Sambut Hari Guru Berpakaian Pengantin Baru

Oleh: intan|15-4-2019 12:30 PM Komen: 24
Walaupun Hari Guru bakal disambut pada tanggal 16 Mei nanti, berbeza pula dengan cikgu-cikgu di Sekolah Kebangsaan Chini (2) yang menyambutnya sedikit awal berbanding sekolah yang lain. Namun bukan itu yang menjadi faktor menarik tetapi gaya cikgu sekolah yang masing masing sakan melaram dengan pakaian pengantin. 

Selalunya kita dihidangkan dengan tema seperti 'Back to School' dan sebagainya, namun kali ini penyertaan serta sikap sporting dari para guru membuatkan tema baju pengantin bertambah meriah dan bermakna.

Antara busana yang dipakai oleh cikgu-cikgu. Cantik juga ya, seperti pengantin baru!


Kemain cikgu wanita pun!




Siap berpasangan lagi!
Pelamin juga ada, boleh la yang bujang ambil seri pengantin..


Rata-rata netizen teruja dengan tema yang dilakukan. Boleh erat silaturrahim sesama cikgu dan anak murid. Mesti ramai cikgu -cikgu sekolah yang lain nak buat tema yang sama macam sekolah ni. Hari Guru pun dah tak lama dah ni, cikgu boleh mula tempah baju pengantin di butik! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sfrnna 17-4-2019 06:01 PM
zaman i sekolah rendah dulu. hari guru dengan hari kanak2  adalah hari ditunggu2 sebab ada jamuan kelas seharian. makan sedap2.

Lain-lain Komen

Quote Themilo 15-4-2019 12:49 PM
meols ada kawan jadi cikgu, tapi heshe pondan. meols speku, kalau tema pengantin ni, heshe bakalan menyarung gaun kembang siap glove lagi..
Quote chicozinn 15-4-2019 01:16 PM
tringat mse zman skola dulu, asal tme hri guru je meollss n the geng rengsa tahap gaban sebab terpaksa berasak2 kne dduk ats lantai kt dewan skola pstu kena hadap persembahan SS cikgu cikgi..huhuhuhu..yg pnting kne bg hadiah klu x tkut cikgu xingat nama murid tau..huhuhu..kenangan tol
Quote matchstick 15-4-2019 01:27 PM
ni mesti sambut awal sbb hari guru jatuh pada bulan puasa
Quote sheqim 15-4-2019 01:31 PM
Zaman aku skolah 96-2006 nasiblah xde tema2 camni... hahahaha
Quote Kurex 15-4-2019 01:39 PM
Masa sambut hari guru, kitaorang buat pesen show.. Opkos aku menang dari form 3-5.. Rindunya zaman sekolah
Quote meow_tompok 15-4-2019 01:50 PM
aku lagik la lupa.. dulu sekolah ada sambut ke tak hari guru.
sbb hari guru takde pertandingan apa2, so aku tak ingat ...
Quote riyadhK 15-4-2019 01:56 PM
Themilo replied at 15-4-2019 12:49 PM
meols ada kawan jadi cikgu, tapi heshe pondan. meols speku, kalau tema pengantin ni, heshe bakalan m ...

billy-porter-oscars.jpg

Hello hello mengata mak yaaa..
Quote kucingitam 15-4-2019 02:43 PM
agak2nya binik cikgu2 tu amik cuti teman laki memasing gi skolaht tak?
Quote bluebellvine 15-4-2019 03:09 PM
overnya cikgu-cikgu ni. teringin nk bersanding lagi sekali ker..
Quote MadameOnion 15-4-2019 03:34 PM
yang pegang2 tangan kepit kat dada tu memang laki bini sah in real life kan?
Quote mahalnya 15-4-2019 03:35 PM
Motif bertema2 over bagai???
Quote naina 15-4-2019 03:37 PM
Klu tema gini kat sekolah laki aku,aku ikut pergi sekolah terus. Ngada
Cikgu2 perempuan ponn..suka la tu bole melaram sakan.
Gigih tu sewa baju.
Quote tombong 15-4-2019 04:06 PM
cikgu cikgi ni suke sangat tema pengantin. pastu boleh kate semua program sekolah wajib berbunga manggar
Quote minahmanja 15-4-2019 04:23 PM
yg duk peluk2 lengan ni mmg asben n wife in real life ke...
Quote khai83 16-4-2019 01:49 AM
minahmanja replied at 15-4-2019 04:23 PM
yg duk peluk2 lengan ni mmg asben n wife in real life ke...

Ya. Berdasarkan sumber komen di FB
Quote Nokiaman 16-4-2019 03:38 AM
Pejadah hari guru da mcm nie..
Baguslaa tu..lepas Hari Guru kat sekolah..boleh check in hotel ..
memantat dgn guru kesukaan masing masing....
Quote figurae 16-4-2019 08:47 AM
overnya.. berangan much... reilax-rilex dahla.
Quote mizruncing 16-4-2019 08:48 AM
eeii makin merepek. yg berpasangan tu mmg partner btol or suka suki je. klu btol takpe laa. buatnya suka suki pegang2 tgn gituh mmg selayaknya la dikecam
Quote Artemesiaa 16-4-2019 10:11 AM
Gigihnya memasing kuat berangan juga mungkin

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.188088s Gzip On
To Top