Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

15 Gambar Ini Buat Anda Segar Seketika. Betul Ke..

15-4-2019 03:37 PM| Komen: 20

Bekerja atau melakukan aktiviti di sepanjang hari pasti boleh menyebabkan tubuh menjadi letih. Stamina badan yang berkurang pastinya memberi kesan kepada kesihatan anda.

Berehat dan bercuti adalah satu perkara yang menyeronokkan apabila anda penat, bukan? Walau bagaimanapun, tidak semua orang  boleh menikmati waktu cuti dengan mudah dan meninggalkan aktiviti mereka.

Untuk itu, mungkin ada cara lain untuk menghilangkan keletihan dan menyegarkan mata anda. Salah satunya adalah dengan melihat foto. Hal ini demikian dikatakan dengan hanya melihat foto sahaja, dapat menyegarkan anda buat seketika dan mengurangkan stres.

Wah! Betul ke tu? 

Untuk itu ini adalah 15 foto mungkin dapat membantu anda!

1. Pandangan matahari terbenam pastinya kelihatan cantik dan membantu menenangkan minda.
Kredit foto:idntimes

2. Melihat  tanaman yang  masih muda, pasti memberi anda harapan untuk esok yang lebih baik.
Kredit foto: idntimes


3. Jalan-jalan sambil melihat pokok yang indah dan berwarna-warni, pasti membuat anda gembira!
                                                                                                                            Kredit foto: idntimes

4. Melihat orang berenang. Terasa ingin berenang. Mesti segar bukan?
Kredit foto: idntimes

5. Melihat  tasik yang tenang, boleh membuat hati anda sejuk.


6. Dinding yang berwarna cerah, ceria, dan hijau seperti ini, membuat hati ceria.
Kredit foto: Google

7. Adakah foto pasir di pantai ini telah membuatkan hati anda tenang?
Kredit foto: idtimes

8. Foto ini menjemput anda berehat. Sama ada badan, mata atau minda anda.
Kredit foto: Google

9. Siapa bersetuju bahawa pemandangan langit biru sangat menakjubkan?
Kredit foto: Google

10. Potret keluarga ini membuatkan anda lagi semangat untuk melakukan pekerjaan dan lebih terinspirasi.
Kredit foto: idntimes

11. Pukulan pantai panorama ini boleh memanjakan mata!
Kredit foto: Google

12. Bahkan air terjun dikelilingi tumbuhan hijau memberikan ketenangan di hati.
Kredit foto: Google

13. Sangat cantik! Langit berbintang ini begitu indah dan tidak sedap dipandang! Damainyaaa!
Kredit foto: Google

14. Ketawa budak kecil ini pasti akan mengukir senyuman di bibir anda!
Kredit foto: Google

15. Ada yang merindui pimpinan dari ayah?
Kredit foto: idntimes


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 20
Komen

Previous : SpaceX Milik Elon Musk Bakal Tunai Impian Billionaire Jepun Jadi Pelancong Pertama Ke Bulan

Next       : Dah Ada Vagina Palsu Untuk Membantu Ujian Kesuburan Lelaki

Komen Terbaru

Quote Lengkong 20-6-2019 06:03 PM
No 2..tengok gambar tumbuh- tumbuhan rasa kagum dengan kurniaan Allah..dari kecik tumbuh besar berbunga dan berbuah.

Lain-lain Komen

Quote rosasen 15-4-2019 03:55 PM
tetiba menguap...sebab mendamaikan kot..hihi
Quote zulka 15-4-2019 04:16 PM
3,5,9,11,12,13 sahaja...yg lain2 lagi stress
Quote buapakperut 15-4-2019 04:19 PM
matahari terbenam buat iolsrengsa dan lemah. pokok hijau atau bunga kaler2 dan tasik tu ok la.. lagi best kalau tengok selpi iols takda liang pori2 jelas
Quote makton 15-4-2019 04:27 PM
gambar berenang & baring kat daun kering tu yg buat aku rasa tenang
Quote rukia2 15-4-2019 07:32 PM
Gambar 15 buat sedih adelah Miss u abah
Quote amyza 15-4-2019 09:42 PM
Tengok bintang2 tu. Teringat masa sek menengah dok hostel. {:childlike
Quote sehirkedi 15-4-2019 09:51 PM
Yang no 3, 11 dan 12 paling menenangkan dan mendamaikaam
Quote EvieWanKenobi 15-4-2019 10:57 PM
oklah.. boleh la..
Quote DeeHanania 15-4-2019 11:19 PM
melihat hujan turun pun mendamaikan,
gambar terakhir tu sedih yer
Quote ikanmasin 16-4-2019 12:08 AM
5,7,8,11,12 dgn 13
Quote Artemesiaa 16-4-2019 10:13 AM
Sunset amat awesome
Quote uori 16-4-2019 11:05 AM
aku jarang ngadap hp tapi kerap ngadap PC sebab keje, jadi nak rehatkan mata kena set wallpaper padang hijau gitu... memang dapat release tekanan dan rehatkan mata. kalau jenjalan, pantang nampak pokok, memang akan tenung lelama. jangan sampai terlanggar pokok udahlah
Quote puteribaya 16-4-2019 03:12 PM
rosasen replied at 15-4-2019 03:55 PM
tetiba menguap...sebab mendamaikan kot..hihi

vavi..hahahahha
Quote nora_balqis 16-4-2019 04:55 PM
no 15 tue buatkan teringat kat arwah abah...
Quote Chairman 29-5-2019 02:36 PM
haaaaahhhh...tenangnye rase
Quote serikaya8080 29-5-2019 02:47 PM
No. 5 paling suke...sejuk je mata memandang
Quote Foxey 19-6-2019 10:47 PM
Gambar no. 3, 5, 9 dan 13 i loikkkeeee very much. No. 3 memang ada membuat rasa segar.
Quote girlphg 19-6-2019 10:57 PM
Boleh la...  Layannn....  
Quote Lengkong 20-6-2019 06:03 PM
No 2..tengok gambar tumbuh- tumbuhan rasa kagum dengan kurniaan Allah..dari kecik tumbuh besar berbunga dan berbuah.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091212s Gzip On
To Top