Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Penyanyi Lelaki Penagih Dadah, Lagi Teruk Suka Tonton Video Lucah

11-4-2019 04:01 PM|Oleh: Saiful| Komen: 84

Gosip hangat lagi, sumber Miss K dari Astro Gempak.

Kali ini membabitkan seorang penyanyi lelaki yang dikatakan selalu berpura-pura baik.

Kononnya sekarang ini dah berubah dari kisah silam yang buruk.

Menurut sumber Miss K, penyanyi tersebut langsung tak berubah pun. Masih lagi telan najis dadah.

"Lagi teruk sambil layan dadah, sambil itu jugalah suka kunci diri dalam bilik layan video lucah!"

Kesian pula anak bini yang terpaksa tanggung lelaki tersebut.

Kalau duit show pun habis digunakan beli barang-barang tak guna, macam mana nak bagi anak bini duit makan?

Terpaksalah isteri pula tebalkan muka cari kerja untuk menyara keluarga.

Harap-harap penyanyi tersebut segera taubatlah ya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
4
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 84
Komen

Previous : Remy Ishak Lancar Buku Tentang Dirinya, Ikut Jejak Fattah Amin Ke?

Next       : Gambar Pegang Perut. Isteri Pekin, Mona Allen Dah Hamil?

Komen Terbaru

Quote caca_eric 19-6-2019 09:41 PM
reddots replied at 16-4-2019 10:35 AM
Klu Radhi dulu dia ckp, tobat dadih sbb baru sedar duit habis kat dadih lebih 1juta..

Agak2 zamani n jamal hbis berapa juta..
Tak heran pun radhi tak boleh stop...
Sedangkan ramai artis muda lain masih guna ice... geng2 penyanyi pelakon muda belia..

Lain-lain Komen

Quote aminsaniah 11-4-2019 04:05 PM
malas nak speku..baca komen jelah
Quote EvieWanKenobi 11-4-2019 04:08 PM
sape dia?
Quote matchstick 11-4-2019 04:09 PM
Sape kah.. ada history dadah n ada anak bini, yg aku tau ezad lazim.. Mamat exist ada bini x skrg?
Quote qusairy 11-4-2019 04:10 PM
Alahhh mcm taw je, mat chipsmore ke? kjp ada kjp x de
Quote xixin5230 11-4-2019 04:11 PM
Harap2 bkn ameng...setia isterinya tunggu...sentiasa bersama...
Quote matchstick 11-4-2019 04:12 PM
Xkan tok jamal kot.. Bini muda dh lawa buat ape layan porn lol
Quote kenarikelabu 11-4-2019 05:17 PM
Siapakah.....?
Quote piahsemah 11-4-2019 05:33 PM
radhi oag ka..speku ja
Quote Biskut_pingpong 11-4-2019 05:38 PM
Iols pon speku radhi... Kan wife dia br start keje jual keta ke ape ntah... Pastu wife dia kata dh tawar hati... Why laling radhi whyyy... Iols crush kat radhi ni tauuu zmn dedulu....
Quote prettyuglybabe 11-4-2019 05:47 PM
i pun macam nak speku radi..
cakap macam lalok merapu je..
Quote qis_88 11-4-2019 06:43 PM
Xtau nk teka sapa.. tp kalu betul radhi oag.. whyyyy radhiii whhyyyy?? Dulu da elok da lps kuar pengasih dulu.. suke nengok die mase masterchef selebriti tuh.. sempoiii.. ckp pon merendah diri aje..
Quote kivio 11-4-2019 06:44 PM
matchstick replied at 11-4-2019 04:12 PM
Xkan tok jamal kot.. Bini muda dh lawa buat ape layan porn lol

Dah bini tak layan, porn jela layan.

Quote pearl.silver 11-4-2019 07:07 PM
Oh ingatkn adavtred kata radhi dah cerai?
Mula td i nk speku ss je..

K bai..
Quote ikanmasin 11-4-2019 09:49 PM
ingatkan artis yg kejap ada kejap takde tu..
Quote belilies 11-4-2019 09:49 PM
pearl.silver replied at 11-4-2019 07:07 PM
Oh ingatkn adavtred kata radhi dah cerai?
Mula td i nk speku ss je..


Chuols not alone. Iols pun teka ss.

Hahahahah
Quote Yeehaw 11-4-2019 09:55 PM
belilies replied at 11-4-2019 09:49 PM
Chuols not alone. Iols pun teka ss.

Hahahahah

Sian ss. Mentang2 selalu live dlm gelap. Korg speku dia pulak.hahaha
Quote beatgirlX 11-4-2019 10:06 PM
Siapa SS?jenuh mikir SS yg mcm Chipsmore tu
Quote aldilla_zahraa 11-4-2019 10:50 PM
Radhi OAG?
Khabarnya berantakan dgn wife skrg
Quote belilies 11-4-2019 10:56 PM
Yeehaw replied at 11-4-2019 09:55 PM
Sian ss. Mentang2 selalu live dlm gelap. Korg speku dia pulak.hahaha

Iols tatau heols live dlm gelap.

Motif heols live dlm gelap?

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137315s Gzip On
To Top