Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Muka Macam Belacan, Ada Hati Zizi Kirana Perasan Macam Lisa Blackpink"

11-4-2019 12:26 PM|Oleh: Saiful | Komen: 107

Dah setaraf antarbangsa apabila zizi Kirana disamakan dengan Lisa Blackpink.

Netizen kata nyanyian rap Zizi kedengaran sama dalam lagu Kill This Love.


Zizi sendiri terkejut dengan reaksi luar biasa itu. Iyalah sebab dia sendiri memang mengagumi Lisa.

"Macam tak percaya pula apabila disamakan dengan Lisa. Bahkan, ada juga mengatakan Lisa pula yang meniru cara nyanyian saya.

"Risau juga, sebab peminat BLACKPINK sangat berkuasa di seluruh dunia. Terus rasa macam tak layak pula disamakan begitu.

"Saya pun memang followLisa di Instagram disebabkan sangat sukakan gaya serta kemampuan rapnya. Seperti kebetulan pula bila peminat menyamakan kami berdua," katanya kepada Harian Metro.




Tambahnya lagi dia tak akan menolak sekiranya ditakdirkan dapat bekerjasama dengan Lisa.

"Dapat bekerjasama untuk satu saja lagu pun sudah memadai. Lagipun, dia sendiri berasal dari negara jiran iaitu Thailand, jadi kenapa tidak saya memasang angan-angan itu?"

Tapi macam biasalah mestilah ada suara-suara sumbang yang mengata.

"Tolonglah. Kalau muka macam belacan tu belacan jela. Tak payah perasan tomyam atau kimchi."

Macam-macam lagi Zizi dikata. Tabahlah sis! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 107
Komen

Previous : Remy Ishak Lancar Buku Tentang Dirinya, Ikut Jejak Fattah Amin Ke?

Next       : Penyanyi Lelaki Penagih Dadah, Lagi Teruk Suka Tonton Video Lucah

Komen Terbaru

Quote naishak1910 23-4-2019 09:29 AM
kalau mcm ni muka belacan, muka aku ni tempoyak pon tak layak gamaknya.

Lain-lain Komen

Quote zulka 11-4-2019 12:39 PM
muka mcm belacan tu camner agaknye...
Quote bazarayamy 11-4-2019 12:49 PM
ini pon boleh jadi bahan berbalah... bosan sgt ker netizen nih?
Quote beni_nikaido 11-4-2019 12:52 PM
aih...netizen ni semua x kena
aku rasa ok je dia rap
macam2 genre lagu dia try. balada, dangdut
aku rasa stlye rap ni ok utk dia
Quote EvieWanKenobi 11-4-2019 12:56 PM
tinggi sangat pujian peminat..
Quote babydoll 11-4-2019 12:58 PM
bkn si lisa tu pun klo x bersiap, muka ala2 belacan jua?

dgn ini dpt lah disimpulkan bahawa kita ni bkn tak lawa. kita miskin je. kalau byk duit & rajin bersiap, lawa je
Quote September14 11-4-2019 01:01 PM
Zizi ni muka mmg biasa sgt... xde rasa wow cantiknya ko... sekian
Quote Madel 11-4-2019 01:11 PM

Muka dah bnyak repair dah si Lisa tu..dari tomyam upgrade ke kimchi.
So Zizi ni mayb iras waktu muka lisa masih gred tomyam la kot.


Quote famri7 11-4-2019 01:22 PM
Zizik who are yus? Hidung jambu celup kicap sngt
Quote damian_lee 11-4-2019 01:24 PM
Tunggu school is over apa ke ntah nama nickname dia ...
Quote kibodwatriuh 11-4-2019 01:33 PM
belacan: melayu
tom yam: siam
kimchi: korea
kari: india
bakuteh:cina
sushi: jepun
bakso: indonesia

Quote Ladybird910 11-4-2019 01:34 PM
Zizi dlm kamera nmpk la comel.. Bila tgk video org lain rakam nmpk aging jgk da.. So jauh beza la. Lisa muda lg.. And comelsss.. Huhu
Quote SherryZass 11-4-2019 02:03 PM
Adakah sheolls dalam donia sebenar seflawless semulus dalam ig Aik, ingatkan dah bertudung mulsimah sejati, rupa2nya
Quote aijinmisaki 11-4-2019 02:09 PM
Madel: Muka dah bnyak repair dah si Lisa tu..dari tomyam upgrade ke kimchi.So Zizi ni mayb iras waktu muka lisa masih gred tomyam la kot.


Lisa tu pun banyak sejeri yach walaupun asal dari negara tomyam?

Muka kimchi yang asal lagilah nokharom huduhnya.
Quote Victorioussss 11-4-2019 02:14 PM
Sbg pakwe lisa, iols nk ckp satu je

Ancauuuuuu
Quote MadameOnion 11-4-2019 02:16 PM
zizi ni tengok depan2 ya hampun macam bibik je..nasib baik la ada teknik mekap dan filter baru la nampak semenggah
Quote makton 11-4-2019 02:34 PM
wlpun aku bukan KpopArmy, tp utk kes ini aku nak bgtau ZIZI TOLONG JANGAN POYO SANGAT BOLEH TAKKK??
Quote whadda 11-4-2019 04:18 PM
Madel replied at 11-4-2019 01:11 PM
Muka dah bnyak repair dah si Lisa tu..dari tomyam upgrade ke kimchi.
So Zizi ni mayb iras waktu m ...

aiyoo ye la.. baru tengok memang muka tomyam sesangat.. ngan hidung jambunye
Quote jin_lampu 11-4-2019 04:20 PM
peminat Kpork menggelupur...
harap siapkan kaabah kat korea utk depa tawaf naik haji
Kpork tahap taik cirit aku jer...
Quote MsKoreanfanatic 11-4-2019 04:50 PM
Makcik tak rasa Lisa tu buat surgery.. my opinion la~

Cuma bila tak makeup dgn makeup ada sikit lainnyer~

klau tk buat nose shading nmpk la hidungnyer besar~

Chomel jer Lisa walau tak makeup

Lihat semua komen(107)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129721s Gzip On
To Top