Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Koyak Duit, Mencarut Sana Sini, Buka Tudung. Zarina Anjoulie Ni Waras Lagi Ke Tak?"

10-4-2019 02:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 81

Foto: IG
Tak tahulah apa kena dengan Zarina Anjoulie kebelakangan ini. Sekarang di IG, Twitter tengah kecoh tentang dia.

Ramai yang mempersoalkan kewarasan mental Zarina bila dilihat mencarut sana sini, cakap yang bukan-bukan lebih-lebih lagi bila buat Live.


Semua dah tahu dia bertudung tapi bila tengok Live tudung terbang entah pergi mana.

Lagi teruk bila Zarina atau lebih mesra dipanggil sebagai Anju suka sangat cerita tentang benda lucah.



Setakat kemaluan perempuan lelaki, payudara apalah sangat. Semua benda dah kuar dari mulutnya. Tengok sahajalah.


Ada satu lagi rakaman menunjukkan Anju mengeluarkan perkataan-perkataan berbaur rasis.


Tak cukup lagi? Siap koyak-koyakkan duit. Tak tahulah apa motif. Nak tunjuk dia banyak duit agaknya.



You okay ke sis? Jangan ambil benda bukan-bukan sudahla ya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 81
Komen

Previous : Remy Ishak Lancar Buku Tentang Dirinya, Ikut Jejak Fattah Amin Ke?

Next       : Suami Shila Amzah Boleh Cakap Bahasa Melayu Okay. Terhibur Ke Tidak?

Komen Terbaru

Quote zaraaqilah 16-4-2019 11:23 AM
mixed replied at 11-4-2019 03:17 PM
tekya dah npk gemuk kepam plk skg ni

yelah..gemoks pon sbb x mendadih dah...
eloklah tu....janji mental sihat...

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 10-4-2019 02:25 PM
Mental dh minah lalucah ni.. ke overdose dadih??
Quote zulka 10-4-2019 02:36 PM
aku pernah dengar org tua2 kata...org yg koyak duit ni akan susah seumur hidupnya, wallahualam
Quote Madel 10-4-2019 02:37 PM
Perempuan kaki dadah buat apa la nak dilayan.
Lepas dah koyak2 kan duit tu, entah2 lepas tu gi bank minta tukar.
Quote mixed 10-4-2019 02:39 PM
pangai maki hamun org ada betina
bertudung/free hair dok puji bagus x hipo



bodohnya la
Quote zaraaqilah 10-4-2019 02:40 PM
sesuatu sgt...mmg kaki dadih dia nih...
cuba tgk fathia...elok jaa lepas unfriend dgn minah ni

dah tau mendadih x yah lah kau berlive bagai
Quote Kak-Leen 10-4-2019 02:40 PM
Nothing new..
Quote bottombikini 10-4-2019 02:42 PM
yang korang2 rajin melayan live dia tu apehal

halu hospital..bawak ambulance & baju segera plis
Quote OrkedCattleya 10-4-2019 02:42 PM
Kurang kasih syg ni
Quote lola 10-4-2019 02:44 PM
Hrtue dgr berita tv3..org yg kuat amik pil dadah nie byk yg sakit mental..kerajaan nak bukak 1 tempat mental sbb xcukup tempat..byk sgt org amik pil jg mental
Quote eyansss 10-4-2019 02:50 PM
zaraaqilah replied at 10-4-2019 02:40 PM
sesuatu sgt...mmg kaki dadih dia nih...
cuba tgk fathia...elok jaa lepas unfriend dgn minah ni

aah...  nampak fathiya semakin teruk masa rapat ngan minah ni...
Quote CiliPadiSedap 10-4-2019 03:05 PM
Koyak duit pg bank tukar note baru.. eleh budak kecik blh lah kau pusing.. kaka vokuru ni pegawai bank bahagian kaunseling rumah tangga dan acik bawang
Quote sapeka 10-4-2019 03:16 PM
lost in her own world kot
Quote MadameOnion 10-4-2019 03:42 PM
dok snort coke ka apa nih?
Quote buapakperut 10-4-2019 03:42 PM
sheols memilih untuk tidak mahu normal lagi
Quote akuni 10-4-2019 04:09 PM
zaraaqilah replied at 10-4-2019 02:40 PM
sesuatu sgt...mmg kaki dadih dia nih...
cuba tgk fathia...elok jaa lepas unfriend dgn minah ni


Dah ok ker fatingtong tu??
Quote SherryZass 10-4-2019 04:15 PM
Mendadih ke dia ni Something wrong je
Quote beatgirlX 10-4-2019 04:16 PM
Dia ni kesiannn sgt...tp tu la..sendiri yg pilihhn jalan mcm tu
Quote munchkin 10-4-2019 04:32 PM
Astaga. 20 sen pun duit. Aku pernah tengok org tak appreciate rezeki, hidup dia susah.
Quote puteribaya 10-4-2019 04:47 PM
beatgirlX replied at 10-4-2019 04:16 PM
Dia ni kesiannn sgt...tp tu la..sendiri yg pilihhn jalan mcm tu

iols pun ada perasaan yg sama..kesian budak ni perlu bantuan..dia ada anak kan..kesiannya anak kecik tu..nnti besar org carut2 mak dia

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047152s Gzip On
To Top