Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Yang Penting Aku Viral" - Kata Penari Lucah Di Majlis Kahwin Anak Normah Damanhuri

10-4-2019 11:19 AM| Komen: 90


Foto Google

Sudah hampir seminggu kes penari lucah di majlis kahwin anak Normah Damanhuri menjadi viral. Rata-rata netizen mengamuk dan mengutuk sekeras-kerasnya perbuatan itu kerana ia tidak bertamadun dan keterlaluan.

Best giler show!

Foto IG

Tidak tahan dengan kecaman pelbagai pihak, akhirnya ibu Ahya Rosli iaitu pelakon veteren, Normah Damanhuri membuat permohonan maaf terbuka melalui video di instagram.


Namun, penari separuh bogel yang juga seorang 'bapok' membalas kecaman netizen terhadapnya itu dengan memuat naik status di instagram.

'IC TETAP LELAKI, YANG PENTING AKU VIRAL'

FOTO IG


'SEXY BUT CLASSY CELAH MANO'

FOTO IG

Mengapa tiada tindakan terhadap kelakuan tidak senonoh tersebut oleh pihak berkuasa. Golongan 'bapok' ini semakin menjadi-jadi di Malaysia dan harus dihentikan. Adakah kita perlu mengikut undang-undang seperti di negara Brunei yang merejam golongan LGBT ini sehingga mati?

Diharap perkara ini tidak lagi berlaku di mana-mana majlis perkahwinan pada masa akan datang, dan tolong la hormat adat dan budaya Melayu kita. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 90
Komen

Previous : Remy Ishak Lancar Buku Tentang Dirinya, Ikut Jejak Fattah Amin Ke?

Next       : Alicia Amin Botak, Tak Faham Kenapa Dilabel Sebagai Negatif?

Komen Terbaru

Quote gigi 18-4-2019 10:57 AM
penari tiang rupanya

Lain-lain Komen

Quote YomiuriLandMae 10-4-2019 11:24 AM
SERIOUSLY BODOH!
Quote EvieWanKenobi 10-4-2019 11:24 AM
viral macam ni pun nak rasa megah?
Quote kaoru44 10-4-2019 11:27 AM
Xphm dia tulis apa..
Quote laksmanabentan 10-4-2019 11:30 AM
aku pun tak paham...  dia ni nak kutuk sapa???

wana_ariana tu yg menarik ala2 pakai spender tu kan...
lepas tu dia kutuk tu... kutuk sapa??

siapa tua yg 'potong' tu?
hahahaha....
Quote xixin5230 10-4-2019 11:30 AM
EvieWanKenobi replied at 10-4-2019 11:24 AM
viral macam ni pun nak rasa megah?

Dh itu je kelebihan yg dia adooo ..bangga la nokkk...

Astaghfirullahalazimmm....minta kite semua dijauhkan dpd kemunkaran...
Quote haruslah 10-4-2019 11:38 AM
aku x paham dia maki sape?
sape yg potong?
Quote brego 10-4-2019 11:46 AM
Edited by brego at 10-4-2019 11:52 AM

bapok ni dah tahu apa yg dia buat tu bakal jadi viral.
attention whore dapat peluang,
memang buat show over the top lah.

bila aku tengok video dia joget terkangkang kangkang tu,
mmg aku dah tahu dia bapok.
bingai2 pompuan melayu pun,
takde nya nak pakai leotard di majlis kawin n joget macam haram jadah.

dalam isu ni, yang bangang adalah keluarga pengantin tu.
terutama mak bapak dia. bodoh nak mampos.
kalau kapir punya wedding, aku pedulik apa.
tapi melayu bodoh macam dia ni la yang bikin malu agama dan bangsa.
Quote lattehazelnut 10-4-2019 11:48 AM
Fuyoo xkai bra yang pic kanan.. ahaha..
Tapi cun siot..
Quote brego 10-4-2019 11:49 AM
by the way,
melayu Isle ni jugak la yang promote budaya bapok dan LGBT kat msia nih.
banyak tulis artikel pasal Sajat ni semua, u give attention to them.
secara tak langsung korang buat marketing dan promote budaya ni.
stupid madafaka.
Quote Leeanne88 10-4-2019 11:51 AM
Bapuk ni meroyan apo?
Quote SherryZass 10-4-2019 11:52 AM
Viral sebab benda macam tu pun bangga, macam dah memang award kekdahnya Mati esok, baru nak insoff ke?
Quote EvieWanKenobi 10-4-2019 11:53 AM
xixin5230 replied at 10-4-2019 11:30 AM
Dh itu je kelebihan yg dia adooo ..bangga la nokkk...

Astaghfirullahalazimmm....minta kite semu ...

bapok syok sendiri je depa ni..
Quote laksmanabentan 10-4-2019 11:54 AM
brego replied at 10-4-2019 11:46 AM
bapok ni dah tahu apa yg dia buat tu bakal jadi viral.
attention whore dapat peluang,
memang buat ...

kenapa pengantin pompuan?
ini majlis kat tempat pompuan ker
addoii... ker ni majlis tempat sebelah lelaki...


Quote brego 10-4-2019 11:55 AM
laksmanabentan replied at 10-4-2019 11:54 AM
kenapa pengantin pompuan?
ini majlis kat tempat pompuan ker
addoii... ker ni majlis tempat sebel ...

yer aku dah betul kan.
kenduri anak jantan si normah ni rupanya.

laku jugak jantan bodoh macam ni di mata pompuan melayu yer.
asalkan berlaki agak nya.

Quote mohdcrow 10-4-2019 12:33 PM
ada hati ke jannah jugak tu
Quote tootii 10-4-2019 12:36 PM
pondan2 ni kalau cakap mmg mulut hangsuang jerk yerk ?

bahasa mmg tahap mintak muka di kaki kan ..
Quote fadzyjemi 10-4-2019 12:48 PM
Kenal sgt si wana ni. Bdk pandan indah. Dia n geng mmg wat show je. Merata gak ler dpt jemputan. Terkejut bile tau dia yg menari masa kahwin si ahya. Tp kalo x dibyr xmungkin bapok ni nak menari gitu. Ni konfem familli pengantin yg byr uols!
Quote kikiharris 10-4-2019 12:50 PM
Esok dah tua, bongkok tiga.. Baru terhegeh hegeh merayu menyesal kat front page Harian Metro. Time tu jgn lupa # aku yg viral kau yg panas..buat masa ni pi la enjoy dgn 'fame' sementara ko tu.
Quote awex^returns 10-4-2019 12:55 PM
patut Malaysia buat macam Brunei tu

makin menjadi2 perangai pondan2 bapuk ni sebab Sajat ngan Safiee salah satu punca
buat benda bodoh, masih dapat perhatian netizen
makin dipuja puji
sekarang semua naik tocang lah lahanat2 ni

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060084s Gzip On
To Top