Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Payah Rapat Sangat, Oktovia Manrose Jangan 'Sailang' Suami Nelydia Senrose Pula"

9-4-2019 05:40 PM|Oleh: Saiful| Komen: 61

Sekali dah buat hal, sampai bila-bilalah akan diungkit benda yang sama.

Macam Oktovia Manrose yang dituduh bermain cinta dengan Aliff Aziz tak lama dulu, sampai sekarang orang masih pandang serong terhadapnya.


Gambarnya bertiga dengan pasangan pengantin baru Nelydia Senrose dan Hafez baru-baru ini berjaya menarik perhatian netizen.

Sebagai seorang sepupu mestilah Oktovia gembira Nelydia dah kahwin kan!


Tapi ada pula yang memberi amaran kepadanya.

"Jangan rapat sangat, nanti suami Nelydia pula kau nak caras!"

"Jangan berangan nak curi laki orang lagi ya kak!"


Siap ada yang tanya siapa pula target Oktovia selepas ini.

Sementara itu ramai juga yang suruh Oktovia kongsi bagaimana agaknya perasaan menjadi perosak rumah tangga.

Foto: IG
Alahai kesian pula tengok aktres ini diserang bertubi-tubi.

Berilah peluang kepada dirinya. Maafkanlah dia kalau boleh, bukan dia seorang sahaja yang bersalah kan?-CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 61
Komen

Previous : Remy Ishak Lancar Buku Tentang Dirinya, Ikut Jejak Fattah Amin Ke?

Next       : "Yang Penting Aku Viral" - Kata Penari Lucah Di Majlis Kahwin Anak Normah Damanhuri

Komen Terbaru

Quote SherryZass 13-4-2019 08:44 PM
Mata kuyu je dia ni. Pada iolls muka dia biasa2 jah, yang sedang2 saja.. Macam muka apak dia pon ado. Tak sangka dia ni janda, muda lagi

Lain-lain Komen

Quote ninnamina 9-4-2019 05:44 PM
Nape la ko buat perangai kak oii kalo x aman2 je ko belakkn bakat sume ada..
Quote prizadane 9-4-2019 05:48 PM
Busuknya komen netizen..
Quote sheqim 9-4-2019 06:12 PM
Seram cite hantu, seram lagiii mulut netizen {:smile
Quote rayray28 9-4-2019 06:16 PM
Ikut muka iwan ye dia ni
Quote multinicky 9-4-2019 06:21 PM
lawa plak octopus dlm gmbr dkt sini
Quote tintalangit 9-4-2019 06:32 PM
sheqim replied at 9-4-2019 06:12 PM
Seram cite hantu, seram lagiii mulut netizen {:smile

lawak peribahasa ni
Quote fahdramli 9-4-2019 06:33 PM
Kesian, tak pasal2 jaa...
Quote merahrose 9-4-2019 06:36 PM
mata Oct ni mmg cmtu ke..rsa something wrong je mata nya
Quote hanahani 9-4-2019 06:39 PM
sheqim replied at 9-4-2019 06:12 PM
Seram cite hantu, seram lagiii mulut netizen {:smile

Tau takpeee
Quote buapakperut 9-4-2019 06:52 PM
jangan riso nely jauh berbatu lagi cantik
Quote vee_zara 9-4-2019 08:27 PM
merahrose: mata Oct ni mmg cmtu ke..rsa something wrong je mata nya

Mcm amik something kan.
Quote disneyrecess 9-4-2019 08:52 PM
Sheols bila bergambo selalu buat muka ketat... Xsesuai nyahhh... mata kuyu buat ala2 supermodel pose lahai....
Tak semua boleh kenen pose gitu yachhh
Quote onexox97 9-4-2019 10:21 PM
Aliff aman2 je
Quote mintu 9-4-2019 10:21 PM
buapakperut replied at 9-4-2019 06:52 PM
jangan riso nely jauh berbatu lagi cantik

laki kalau nk curang,  dia x kisah pn cntk ke tak. yg penting servis tu mantap.
Quote mintu 9-4-2019 10:25 PM
disneyrecess replied at 9-4-2019 08:52 PM
Sheols bila bergambo selalu buat muka ketat... Xsesuai nyahhh...  mata kuyu buat ala2 supermode ...

kenapa iols tgk pose sheols ni, mcm gers*** semacam, kalau org putih ckp,  s** symbol? ke mmg sheols punya expression gitu? kalau betul ada something dgn aliff, maybe pandangan sheols tu yg menarik heols yg mmg sedia maklum buaya.
Quote lotionmilo 9-4-2019 10:30 PM
Bini aliff dah tunjuk bukti ke??
Quote Iris. 9-4-2019 11:49 PM
merahrose replied at 9-4-2019 10:36 AM
mata Oct ni mmg cmtu ke..rsa something wrong je mata nya

Yeke sis... Mata dia sama macam mata iols
Quote kyrana_nana 10-4-2019 02:43 AM
nampak lawa pulak dia ni..
Quote LautBiru52 10-4-2019 03:03 AM
Aku tgk muka dia ni aku rasa mcm mengantuk. Tak tau kenapa

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123193s Gzip On
To Top