Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sepatutnya Tarian Bollywood Dan Tradisional.." Kesal, Normah Damanhuri Mohon Maaf

9-4-2019 11:40 AM|Oleh: intan| Komen: 260

Panas beberapa hari ini apabila tular satu video tarian yang keterlaluan dirakam di majlis perkahwinan anak pelakon veteran, Normah Damanhuri iaitu Ahya Rosli. Sebuah gerakan memboikot keluarga tersebut telah dilancarkan oleh netizen setelah kakak kepada Ahya memuat naik video tarian tersebut di ig story laman Instagramnya. 



Setelah menerima kecaman bertubi - tubi daripada netizen, akhirnya ibu aktor tersebut, pelakon Normah Damanhuri akhirnya tampil memohon maaf atas ketelanjuran mereka. Permohonan seribu kemaafan itu telah dimuat turun di laman sosial.


Menurutnya, persembahan tersebut sepatutnya berunsur tarian tradisional , miming dan lawak jenaka dan tidak menyangka sama sekali penampilan serta pakaian penari tersebut agak keterlaluan. 

Beliau selaku ibu kepada pengantin dan tuan rumah memohon maaf atas kekhilafan dan akan lebih cakna dan berhati- hati selepas ini. Aktor Normah Damanhuri juga berjanji perkara tersebut tidak akan berulang lagi.

Jangan buat lagi tau! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 260
Komen

Previous : Remy Ishak Lancar Buku Tentang Dirinya, Ikut Jejak Fattah Amin Ke?

Next       : Populariti Lakonan Dah Merudum, Ruhainies Cuba Jadi Pengacara

Komen Terbaru

Quote MissVixen 14-4-2019 02:56 PM
Siapa laki dia ye? Sape bapak anak2 dia? Perangai pelik betul. Maknye pon kekunun nak jadi suci. Pffttt. Masa muda,maknye pon perangai macam anak dia. Itu yang tak kisah sebelum ni. Bila produk kena boikot je buat drama minta maaf.

Lain-lain Komen

Quote archerfahid 9-4-2019 11:42 AM
Errrr.... Nape x suh stop je acik oii..

Sedehh
Quote nanny_1 9-4-2019 11:47 AM
damage control
mustahil ko taktau acik normah oi
dah sah2 tu majlis anak ko
mesti dorang mintak advise ko dulu cena
dah so pun sekufu
bodoh benak takda malu
itu DNA anak2 ko pun gitu je
mesti ko takut jamu ketat poen anak ko tak laku kan?
pakej sekali bisnes menantu baru ko sekali melingkup.
silap2 takda producer ambik ko belakon
tu mintak maaf tu
ingat senang ke orang keras kepala fikir dia betul nak mintak maaf kecuali takut kena boikot
Quote BoongaKertas 9-4-2019 11:47 AM
iols terbaca smlm teruk extended family sheols kena kecam. sampai naik drh tggi. yg takde kena mengena dgn keputusan family acik normah ni jgnlah kecam weh, sian deme. nak kecam, kecampengantin. cara reply kat komen boleh tahan makcik ni
Quote Kurex 9-4-2019 11:48 AM
Memang la tak berlaku lagi, sebab anak kau dah kawen
Quote BoongaKertas 9-4-2019 11:49 AM
jap, yg dengan kak km merah bernyala tu semua pompuan x ori kan gais?
Quote bulan_gerhana 9-4-2019 11:51 AM
MAK AIH....

pic yg pakai baju merah tu .. berlobang kat tgh dada tuh.. iols is tutup mata..

x sanggup tgk... tak de budak2 attend ke wedding dia... i is conventional person.. most likely org kuno... terkezut tgk pemakaian derang
Quote SherryZass 9-4-2019 11:56 AM
Erkk, dah sah2 tu majlis anak acik. Bukan acik ada berbalas komen sekali ke dengan netizen Jangan buat2 terkejut puleks ya. Dengan bongkaknya anak acik si ahya tu jawab yang majlis kawen, show bagai tu dia yang bayor bukan netizen. Laa ni baru terhantuk itu kapla ka?
Quote reddots 9-4-2019 12:02 PM
eleh.. sebelum minta maaf, menyombong kan stetment kau.. ckp, majlis dah selesai yg penting mereka dh nikah pun.
Quote AwanCikDania 9-4-2019 12:04 PM
Netizen nak boikot baru nak tone down. {:dot
Quote mdhelmi 9-4-2019 12:07 PM
erm anak dia tu ok ke x sbnrnya?
Quote noell 9-4-2019 12:10 PM
bulan_gerhana replied at 9-4-2019 11:51 AM
MAK AIH....

pic yg pakai baju merah tu .. berlobang kat tgh dada tuh.. iols is tutup mata..

pasaiapa nak tutup mata plak?? depa tuh jantan semua aurat depa dari pusat hingga lutut je kalo depa nak topless tunjuk tek silikon pun tak salah haihh
Quote missDollie 9-4-2019 12:11 PM
Kalo taknak netizen melahar jangan la tunjuk bidio arbok tu..arbok tu dapat duit dia bukan kira ape dah..dia buat keje dia jer..yang puak korang jugak yang share kan..hadap jugak komen netizen..hadap jugak likes..hadap jugak orang singgah page korang tengok kan..hadap nak viral kan senang citer..tapi gone wrong la sebab korang ingat semua netizen ni berpikiran rempit macam korang kot..so natijahnya memang layak kena kecam sebab ni malaysia..majority islam..ngertikkk..tapi iols macam sedih sikit la tgk bidio nek normah mintak maaf tu..orang tua kan..
Quote MeMeimei 9-4-2019 12:13 PM
Quote MeMeimei 9-4-2019 12:14 PM
makcik dah tua pun suka maki hamun pantat, pukimak bagai... sgt2 low class punya mentality
Quote munchkin 9-4-2019 12:16 PM
Toksah propa.
Quote EvieWanKenobi 9-4-2019 12:16 PM
boikot aje depa.. sungguh memalukan agama  & bangsa..
Quote Maz_Jeffri 9-4-2019 12:17 PM
nanny_1 replied at 9-4-2019 11:47 AM
damage control
mustahil ko taktau acik normah oi
dah sah2 tu majlis anak ko

terpikir benda yg sama. damage control
Quote EvieWanKenobi 9-4-2019 12:18 PM

Subhanallah bahasa acik..
Quote putribatrisya 9-4-2019 12:20 PM
maaf la cik normah kalau acik sedar septt nya bila si KM buat aksi2 x senononh tu acik kne bg nasihat tone down sket

skang acik jugak yg kne mintak maaf

Lihat semua komen(260)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058449s Gzip On
To Top