Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kerana Tegang Dua Hari, Hujung Kemaluan Lelaki Ini Terpaksa Dipotong Doktor

Oleh: Sang_Pencinta|5-4-2019 10:51 AM Komen: 19
Kemaluan seorang lelaki di India terpaksa dipotong selepas mengalami gangrene atau kereputan tisu berikutan tiba-tiba tegang selama dua hari. 

Berikutan itu, doktor memutuskan untuk memotong sebahagian hujung kemaluannya untuk meredakan rasa sakit melampau yang dialami lelaki berkenaan.


Kredit foto: British Medical Journal

Menurut laporan, doktor cuba mengeluarkan darah yang terkumpul di hujung kemaluannya untuk meredakan ketegangan, tetapi kemungkinan prosedur pemasangan tiub catheter dan balutan yang tidak sempurna menambah masalah penyakit itu sehingga gangrene menjadi kehitaman.


Kredit foto: Mirror

Susulan itu, doktor terpaksa memotong sebahagian hujung kemaluan lelaki tersebut yang menunjukkan tanda tidak ada peredaran darah. Kes unik ini dilaporkan di Hospital Perubatan King George di Lucknow, India dan dilaporkan dalam British Medical Journal bulan lalu.


Kredit foto: Mirror

Laporan menyebut bahawa tiga minggu selepas pembedahan itu, lelaki tersebut sudah boleh membuang air dengan normal. Doktor yang membuat pembedahan mengatakan rawatan mengeluarkan darah yang berkumpul dalam kemaluan yang tegang adalah tepat, tetapi proses pemasangan tiub catheter dan cara balutan yang salah mungkin menjadi punca masalah itu semakin kronik.


Kredit foto: Carian Google

Persoalannya, adakah ini satu kes kecuaian pihak hospital? Bolehkah lelaki itu menyaman mereka kerana kemaluannya terpaksa dipotong? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote babyLON. 7-4-2019 07:49 PM
gambar hiasan tak agak2

Lain-lain Komen

Quote kumbang7 5-4-2019 11:07 AM
tu gambar hiasan nak bagi orang rasa ngilu ke apa
Quote EvieWanKenobi 5-4-2019 11:32 AM
kena pulak gambar hiasan dan jalan cerita..
Quote AwanCikDania 5-4-2019 01:14 PM
Ngilunya. {:yameteh
Quote Bedah.Cun 5-4-2019 01:17 PM
Hemboi pic hiasan kaw
Quote Sang_Pencinta 5-4-2019 01:45 PM

Haha, terbayang bayang kena potong , ngilunya
Quote norsue 5-4-2019 02:00 PM
terkejut nampak gambar hiasan tu
Quote Bujat 5-4-2019 03:24 PM
Dihiris tipis gituh
Quote rospinki 5-4-2019 03:30 PM
hujung je ke kena potong
Quote Sang_Pencinta 5-4-2019 03:37 PM
rospinki: hujung je ke kena potong


Hujung jer.. Kalau potong habis menangis lerrr {:cryrun{:cryrun{:cryrun
Quote bellaa 5-4-2019 03:38 PM
scroll2 terkejut gambar  
Quote ikanmasin 5-4-2019 03:50 PM
gambar contoh tu alahai
Quote sukacactus 5-4-2019 04:15 PM
Gambar hiasan yg amat bertepatan
Quote arm_band 5-4-2019 06:40 PM
gambar last tu win kahkah
Quote Sang_Pencinta 5-4-2019 08:36 PM
Motif semua terkejut tengok gambar hiasan tu??
Quote sumie 7-4-2019 01:57 PM
Mang ai...{:shy
Quote akuni 7-4-2019 02:32 PM
Gambar hiasan ko tu diiikkk mengundang anyway apakah sbb ktegangan duahari tu?? Musykil hakak
Quote chinta89 7-4-2019 03:18 PM
seriau tgk picca tersebut
Quote onexox97 7-4-2019 07:33 PM
Kena kencing tikus ke
Quote babyLON. 7-4-2019 07:49 PM
gambar hiasan tak agak2

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.288934s Gzip On
To Top