Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Eloklah Perangai Laki Bini Sama,"-Ahya Rosli Separuh Bogel, Isteri Suruh Katanya

4-4-2019 04:26 PM|Oleh: Saiful| Komen: 156

Ahya Rosli, anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri baru sahaja menamatkan zaman bujangnya minggu lepas.

Memang sama cantik sama padan dengan pasangannya Shahirah Sanusi, 27.


Sebelum ini pun memang pasangan tersebut menjadi bualan. Suka posing melebih-lebih dan seksi.

Bila dah kahwin pun jadi isu sebab Ahya dan isteri suka tayang badan kata mereka.




Gambar Ahya dalam tab mandi baru-baru ini pun telah menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Bogel! Eh, separuh bogel sebab kena tutup sikit. Memang berani. Isteri yang suruh katanya.


Di ruangan komen, pasangan ini diperli.

"Laki bini sama je perangai! Eloklah pun korang kahwin!"

"Tak ada peragai yang jenis baik sikit? Meluat la tengok." 

"Bagus lah isteri you, Seronok body suami jadi tatapan umum... 5 bintang."

Kredit foto: IG
Mungkin gambar macam ni boleh tangkap untuk simpanan peribadi je kot. Bukan apa, boleh mengundang fitnah.

Setuju? Ke tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
3
Komen: 156
Komen

Previous : Ahmad Idham Mahu Surat Tunjuk Sebab Kenapa Benarkan Fattah Amin Naik Pentas

Next       : "Bodygoal Ke Badigol Ni?"-Baju Ketat Nampak Buncit, Kilafairy Kena Body Shaming

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 15-6-2019 03:47 PM
katibism replied at 15-6-2019 12:53 PM
Slps lebih 2 bulan, bharu iols google image uols.

Ado ler...sket2

Sedap okay eric lewis tu..

Lain-lain Komen

Quote misz_sanggul 4-4-2019 04:38 PM
Yg pliknye mak si bini dia ni pkai tudung labuh..
bpk berjanggut cam org alim2..asal tganu..
ms nikah pun style cam omputih

Quote AwanCikDania 4-4-2019 04:41 PM
Wow wow wow wow {:thief
Quote ihtisyam1 4-4-2019 04:43 PM
mak bapak zaman moden kekdahnye...

sekufu la tu laki bini
Quote royaldanish 4-4-2019 04:47 PM
misz_sanggul replied at 4-4-2019 08:38 AM
Yg pliknye mak si bini dia ni pkai tudung labuh..
bpk berjanggut cam org alim2..asal tganu..
ms ni ...

Ingatkan bini dia ni mix..
Quote Izaabelle 4-4-2019 04:48 PM
Kluaga pelik nanti kakak kangkang dia bekup jgn nak skola dgn dia
Quote royaldanish 4-4-2019 04:48 PM
Dieorg ni tayang2 hal kecik je.. takyah jauh tgk contoh kakak nya kakkm tu.. rilek je tunjuk lurah dendam yg kendur
Quote JiEunTak 4-4-2019 04:55 PM
Semua adik beradik muka sama....laki pompuan suma muka sama...sorry sbb kakak dia yg marketing sex memanjang tu abih suma adik badik nampak busukkk sangat di mata ku....huhuhuhuh....
Quote DianaSaksen 4-4-2019 04:56 PM
Quote pai.kacang 4-4-2019 05:02 PM
tengok laa adik sape...huhuhu
Quote akuni 4-4-2019 05:02 PM
Alahai..selamat ni iols perati jer malas nak celah...doakan jer semoga anak2 akak normahh damanhuri ni berubah....kesian makpak esoklusa adik2 oiiii...{:childlike
Quote kaklong32 4-4-2019 05:08 PM
elok la tu dua2
Quote akuni 4-4-2019 05:17 PM
misz_sanggul: Yg pliknye mak si bini dia ni pkai tudung labuh..bpk berjanggut cam org alim2..asal tganu..ms nikah pun style cam omputih

Iman x dapat dwarisi kekdahnya ...
Quote dreamcatcher 4-4-2019 05:18 PM
.. Ahya n kak km dua2 nampak muka x bersih.  Tah la taktau nak explain camna..
Quote RatuDunia94 4-4-2019 05:20 PM
Muka Ahya mengingatkan iols pada pelakon Russia.. Eric Lewis...
Quote apedehal 4-4-2019 05:21 PM
ish..muka xselera betul la..sila smpan burung tu jgn ditayang2 takut muntah jelanak plak netz
Quote apedehal 4-4-2019 05:22 PM
dreamcatcher replied at 4-4-2019 05:18 PM
.. Ahya n kak km dua2 nampak muka x bersih.  Tah la taktau nak explain camna..

muka berkeladak kan. org kata kalau hati bersih terpancar kat muka waima ko itam sekalipun
Quote buapakperut 4-4-2019 05:40 PM
astaga anak kerak ni, bini ko suruh bogel sebab nk berzimak bukan soh upload
Quote SherryZass 4-4-2019 05:52 PM
Kepam busuk
Tu jela kot modal dua ketol ni, seksi seksa terdedah terbukak supaya bbnu terus memuja2. Sama jah ngan akak dia yang kepam busuk tu
Quote buragazz 4-4-2019 05:52 PM
misz_sanggul replied at 4-4-2019 04:38 PM
Yg pliknye mak si bini dia ni pkai tudung labuh..
bpk berjanggut cam org alim2..asal tganu..
ms ni ...

Macam ni le yang aku komen kat thread Fasha Sandha sebab Mak mertua dia tu tudung laboh tapi ada pulak membekap kata Fazura ahli keluarga sume tudung labuh so tak kesah pun..

Tapi aku lagi mual tgk Kakak si Ahya Kak KM hadoii...

Lihat semua komen(156)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118224s Gzip On
To Top