Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Posing Mengghairahkan, Peluk Sana Pegang Sini-Zahirah Dengan Aiman Tak Tahu Malu Ke?"

4-4-2019 12:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 131

Kredit foto: IG
Sejak-sejak mabuk dalam cinta, memang banyak gambar mesra Zahirah Macwilson dengan Aiman Hakim Ridza di Instagram.

Katanya hubungan kali ini direstui oleh pihak keluarga. Bilalah agak-agaknya nak dilangsungkan majlis perkahwinan kan?


Maklumlah dah asyik berkepit sahaja berdua. Gambar yang terbaru ini juga menjadi perhatian sebab kurang disenangi oleh 'makcik pakcik bawang.'

Tak senonoh kata mereka. Nampak macam gambar yang mengghairahkan.

Sekali pandang nampak macam berpeluk dan tak pakai baju.


Tapi menurut kapsyen Zahirah, shooting tersebut dibuat secara tak sengaja.

Ketika itu Aiman sedang mejalankan sesi bergambar dan dia datang melawat.

Rupa-rupanya pihak Glam memintanya untuk beraksi bersama.


Di ruangan komen ramai yang menghentam aktres ini. Tak manislah belum kahwin dah bergambar begitu.

Kredit foto: makcik puaka
Ramai juga yang kata artis ni memang sengaja mengundang masalah. Bila ditegur tahu pula nak melenting!



Elok cepat-cepatlah halalkan hubungan pinta mereka. Kata mereka macam tak malu, tak tahu nak beza halal dengan haram dah ke? 

Betul ke gambar ni melampau sangat. Anda rasa macam mana? Apa pun semoga ada jodoh antara Zahirah dan Aiman. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 131
Komen

Previous : Ahmad Idham Mahu Surat Tunjuk Sebab Kenapa Benarkan Fattah Amin Naik Pentas

Next       : "Eloklah Perangai Laki Bini Sama,"-Ahya Rosli Separuh Bogel, Isteri Suruh Katanya

Komen Terbaru

Quote Rhyno 15-4-2019 01:14 AM
dua2 berlakon keras kejung mcm kayu balak.  

Lain-lain Komen

Quote Tweety_Senrose 4-4-2019 12:36 PM
bukan ke acik2 bawang kemanisan xcukup gula masa first2 diorang post pic sama2
Quote CardiGans85 4-4-2019 12:37 PM
Gambar close up kot. Xde bogel pun. Apa yg nk di kecohkan? Nasihat yg elok2 sudah.
Quote jejaka_hensem 4-4-2019 12:41 PM
kenapa pulak perlu malu?
dorangkan pasangan kekasih paling hot!biarlah dorang nak bersweet tahap potong kaki tangan skali pun,jangan sibuk ok!

sepatutnya,org yang dah berkahwin,yg show off dgn husband/wife perlu malu.dok hubsbaby sana sini,ber sayang sana sini dgn laki bini.malu la sikit dgn org sekeliling.

dah kawin tu,buat la cara dah kawin,tak payah tunjuk sgt.macam ko sorang je ada laki/bini..kann?

Quote honey76 4-4-2019 12:55 PM
jejaka_hensem replied at 4-4-2019 12:41 PM
kenapa pulak perlu malu?
dorangkan pasangan kekasih paling hot!biarlah dorang nak bersweet tahap po ...

hahahahaaa
nasiahat apakah ini
vise versa la sgt

Quote mixed 4-4-2019 01:10 PM
kapel ni asyik mengesel
mula2 tu ok lama2 muak dah

Quote holaaaaaa 4-4-2019 01:11 PM
ok je bkn bogel pn..hehe
Quote SherryZass 4-4-2019 01:16 PM
Show off sangat ni, kang takut hujung2nya takjadi, jaga jodoh orang.
Quote anony-mous 4-4-2019 01:24 PM
Sebijik kapel fattzura. Over show off. Tp yg ni lg rasa nk muntah sb belum kahwin. Then alasan yg sama rupanya2 pihak glam ajk bgmbar sama
Quote anony-mous 4-4-2019 01:25 PM
SherryZass replied at 4-4-2019 01:16 PM
Show off sangat ni, kang takut hujung2nya takjadi, jaga jodoh orang.

I vote utk xjd. Nmpk dri cara bkepit tu cmtu la.
Quote Jajabeans 4-4-2019 01:27 PM
Dulu tak merasa..
Quote aijinmisaki 4-4-2019 01:27 PM
Lah bercinta kekat dua ekor ni.
Tapi okaylah sama, cantik
Quote OsHiN_hOnEy 4-4-2019 01:35 PM
dulu bkn si aiman tu co-habit dgn fatiya ker?
and ira was raised in Aussie, tengok adik dia pun boleh tahan
aritu bkn semua socmed bersemut puji memuja?
she should try sugardoll, si fatzura pun patut try, rupa badan semua ok on point, rambut tu burukkk.
Quote apedehal 4-4-2019 02:01 PM
apebende la korg ni...xberkepit gesel supo nak ngeseks tu korg doakan la berjodohan. untung2 lepas da kawin nnt diorg belanja lebih dr tu.sujud sukur la ok
Quote apedehal 4-4-2019 02:02 PM
OsHiN_hOnEy replied at 4-4-2019 01:35 PM
dulu bkn si aiman tu co-habit dgn fatiya ker?
and ira was raised in Aussie, tengok adik dia pun bol ...

karut jah sugardoll tu i try xmenjadi pum
Quote makton 4-4-2019 02:04 PM
apa yg overnya gambar deme?
Quote apedehal 4-4-2019 02:05 PM
n korg ni nak apa sebenarnya? da kawin bergesel berpeluk korg show off.. belum kawin melekat melekit mcm tu korg kata geli.. berlakon xbgesel xmelekat korg kata xmenjiwai watak.
Quote buapakperut 4-4-2019 02:08 PM
kahwin jela .. iols tazzabar tgk chouls jari sifut vavi halal macam patjura
Quote acikbajuhijau 4-4-2019 02:09 PM

khen.. aku pun hampir nak tulis komen yang sama.
Quote OsHiN_hOnEy 4-4-2019 02:11 PM
aijinmisaki replied at 4-4-2019 01:27 PM
Lah bercinta kekat dua ekor ni.
Tapi okaylah sama, cantik

really sis? omg! i rasa nak try, not because of that actress but the founder pun nice flowy hair, yg kepuk2 i know its just hari blowing technique
i merengsa lar tgk orang2 lawa ni rambut tak cantik.

Lihat semua komen(131)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136719s Gzip On
To Top