Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saiz Rosakkan Karier, Tiduri Ramai Selebriti,"- Pemilik Zakar Terbesar Dunia 13.5 Inci Cerita Kisah Suka Duka

2-4-2019 12:27 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 17

Seorang lelaki yang mendakwa memiliki zakar terbesar di dunia berkata saiz kemaluannya yang terlalu besar telah memusnahkan impiannya menjadi pelakon tetapi dia berjaya meniduri ramai selebriti Hollywood termasuk beberapa orang yang pernah memenangi Oscar.


Kredit foto: Mirror
Jonah Falcon, 47, berkata ramai pengarah filem menggugurkan namanya daripada barisan pelakon apabila mengatahui 'kelebihannya'.

 Walau bagaimanapun, Jonah yang tinggal di Los Angeles, berkata di sebaliknya sebaliknya ramai selebriti mencarinya untuk tujuan seks.


Kredit foto: Mirror
Memberitahu Sun Online, Jonah berkata dia terpaksa mengambil watak kecil untuk hidup. "Mungkin di UK atau Jerman, kelebihan ini membantu kerjaya saya tetapi tidak di Hollywood," tambahnya.


Kredit foto: Mirror
Ketika ditanya mengenai dakwaan meniduri ramai bintang Hollywood, Jonah berkata, "Ya, saya tidur dengan selebriti termasuk yang memenangi Oscar tetapi saya tidak boleh beritahu siapa, yang pasti bukan Meryl Streep!" tambahnya.


Kredit foto: Mirror
Jonah, yang mengaku biseksual berkata dia juga tidak dapat mendedahkan 'selebriti itu lelaki atau wanita'. Malahan ada pelakon porno yang memberitahu saya mempunyai saiz yang lebih besar daripada pasangan lakonan mereka, kata Jonah lagi.


Kredit foto: Mirror
Apabila ditanyakan mengenai kesahihan dakwaan mengenai saiz zakarnya, Jonah berkata dia terbuka untuk sesiapa yang mahu mengukurnya - 9 inci ketika kendur dan 13.5 inci ketika tegang.

Walaupun ditimpa banyak masalah kerana saiznya, Jonah tidak pernah berharap untuk saiz yang lebih kecil. 

Saiz yang besar mungkin benar kerana boleh dibuktikan, tapi pasti ramai yang tidak percaya dengan dakwaan dia pernah meniduri ramai bintang Hollywood. Percayakah anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 17
Komen

Previous : "Tak Payah Produk, Cukup Jaga Makan Dan Exercise,"- Petua Lelaki Ini Turun 30 Kilogram Jadi Inspirasi Netizen

Next       : Rasa Diri Bukan Manusia, Lelaki Ini Mahu Hidup Sebagai Anjing

Komen Terbaru

Quote Foxey 19-6-2019 10:50 PM
Kisah suka dia tiduri ramai selebriti
Kisah duka dia rosak karier

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 2-4-2019 02:06 PM
Macam auta sahaja

Muka macam...
Quote chicozinn 2-4-2019 02:29 PM
meollss ingat ciknek negro paling besar/panjang sbab ingat g classmate meollss kawen negro skali kena nganjing ngn jiran2 sbab nak ciknek besor xnak ciknek meleis..aduh sabo je la
Quote beloomberk 2-4-2019 04:33 PM
Persis gay
Quote Themilo 2-4-2019 04:57 PM
chubby montok macam ni, eeeiii.. meols tak perchaya.. dusta semata-mata nyehhh..
Quote Tapayana 2-4-2019 05:13 PM
underwear size apa?
Quote pokaibanktokyo 2-4-2019 05:36 PM
chicozinn replied at 2-4-2019 06:29 AM
meollss ingat ciknek negro paling besar/panjang sbab ingat g classmate meollss kawen negro skali ken ...

Negro punya rata ratanya kecik. Itu sebab bila ada yang saiz timun saja terus digelar 'anaconda' oleh negro lain
Quote giyomi 2-4-2019 07:01 PM
jadi pelakon porno jelar, ni nak watak superhero wat apa
Quote chinta89 3-4-2019 08:52 AM
part tido ngn pelakon Hollywood yg penah memenangi Oscar.. sori meh iols x percaya.

Kalau btl ade, mesti dia dah dedahkan sape.
Quote L211 3-4-2019 07:46 PM
huhuhu seram yalllll
Quote Zanozan 4-4-2019 09:21 PM
Apakah ini semua. Hahaha
Quote puteribaya 5-4-2019 03:18 PM
apa lah nak dibangga kan saiz..besar pun tapi lembut gemalai..tegang bukan nya keras..mcm mana nak terpacak,,sebb panjang..berat..susah nak keras..buat sakit ati pompuan je kalu besar tp meliuk2..
Quote otacon 28-5-2019 12:36 PM
iya lah tu....rasanya imaginasi dia jer tu mentang2 didi besar....
Quote artcrime 28-5-2019 12:52 PM
puteribaya replied at 5-4-2019 03:18 PM
apa lah nak dibangga kan saiz..besar pun tapi lembut gemalai..tegang bukan nya keras..mcm mana nak t ...

meliuk2?
Quote Potpouri 28-5-2019 01:36 PM
puteribaya replied at 5-4-2019 03:18 PM
apa lah nak dibangga kan saiz..besar pun tapi lembut gemalai..tegang bukan nya keras..mcm mana nak t ...

hahhaa memang kelakar.
Quote Potpouri 28-5-2019 01:36 PM
Kalau masuk guiness book of record baru aku nak pecaya..
Quote puteribaya 28-5-2019 02:49 PM

jejantanz ni bangga sangat pd saiz..padahal..erectile..nan hado
Quote Foxey 19-6-2019 10:50 PM
Kisah suka dia tiduri ramai selebriti
Kisah duka dia rosak karier

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.083991s Gzip On
    To Top