Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Korean Barbie Monster, Wanita Comel Berbadan Sasa Persis Hulk!

2-4-2019 12:30 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 20

Zaman sekarang ini, mempunyai badan yang sasa memang dah jadi trend terutamanya dalam kalangan lelaki yang inginkan tubuh badan yang gagh bagi memikat gadis- gadis di luar sana.

Tapi bagaimana pula jika wanita yang mempunyai badan yang berotot dan sasa? Walaupun tampak gagah, wajahnya comel seperti Barbie! Pelik kan kombinasi ini.

Namun tidak pelik bagi wanita ini apabila dia digelar sebagai "Korean barbie Monster" kerana memiliki rupa paras seiras Barbie tapi mempunyai bentuk badan seperti Hulk.

Kredit foto: Blog
Yeon Woo Ji, 34 sememangnya terkenal di kalangan warga Korea sebagai ahli bina badan yang comel. Menurut wanita ini, dia mula menjinakkan diri dengan gimnasium kerana ingin membaiki masalah tubuh badan yang lemah dan cepat gemuruh.

Setelah mula bermain gim 14 tahun dahulu dan merasakan tubuh badannya kian cergas, Yeon Woo bertindak untuk menyertai pertandingan bina badan selepas dicabar oleh orang lain.


Kredit foto: Blog
Yeon Woo juga pernah memenangi pertandingan bina badan Arnold Classic Europe Amateur pada tahun 2013 dan kemudiannya dia menjadi ahli professional bermula pada tahun 2015.

Kredit foto: Blog
Comel lepas itu sasa pula, memang lengkap pakej. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Previous : Macam Superhero Marvel! Saintis Temui Wanita Ajaib Yang Tidak Pernah Merasa Sakit

Next       : Suasana Sedih Di Bilik Berita Buletin Utama, Azawate Zenol Abidin Bersara Setelah 15 Tahun Bersiaran

Komen Terbaru

Quote biozipstar 10-5-2019 10:40 AM
kalau muka x lawa xpe... jangan tukar jantina sudahlah

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 2-4-2019 12:52 PM
Nampak tak balance pulak antara wajah dan badannya tu
Quote nynynyny 2-4-2019 01:05 PM
Seram lak tengok . Tpi muka dia lawa
Quote eyansss 2-4-2019 01:08 PM
sedangkan lelaki kalau bina badan sampai camni pun aku rasa tak hensem, apatah lagi perempuan...  sayang  betul sebab muka dah lawa dah tapi badan menggerunkan...
Quote RatuDunia94 2-4-2019 02:05 PM
Barbie ke rupa mcm u? {:smile
Quote chicozinn 2-4-2019 02:31 PM
aku xpham nape pompuan ske bebenor nak main gym, makan protein nk badan ketul2 ni?meollss ade kenal sorang meleis bertudung ni now badan da berketul2 meollss xpenah rasa lawa tp lbih pelik pun hado..
Quote ikanmasin 2-4-2019 02:46 PM
bida nya..
Quote FaryneeAwLea 2-4-2019 03:05 PM
{:run{:run{:run{:run
Quote seri_mawr 2-4-2019 03:42 PM
mcm muka tu tak sesuai tuk badan dia...muka comel...badan sasa...

Quote azwanaliori 2-4-2019 03:48 PM
Xpernah lg jumpa patung barbie muka cmtu
Quote makton 2-4-2019 04:04 PM
buruknyaaaa... tak suka tgk org badan ketul2 mcm ni
Quote adik_aza 2-4-2019 04:39 PM
tak sesuai langsung ... kalau lelaki pun hodoh badan camtuh
Quote amukgemuk 2-4-2019 04:46 PM
Comel lepas itu sasa pula, memang lengkap pakej. -CARI


Pakej apa, TT cari oii?
Quote CiliPadiSedap 2-4-2019 11:04 PM
Kopek sama besar dengan biceps..terkejut sis vokuru
Quote intan_smsb 3-4-2019 10:38 AM
gila buruk
Quote fly_in_d_sky 3-4-2019 02:04 PM
kenapa terasa macam photoshop ...?
kemudian serius tak seimbang
Quote KakYien 3-4-2019 02:08 PM
Ngeri tengok walau muka omei dah
Quote OrkedCattleya 4-4-2019 08:41 PM
Errkkkkk....tak sesuaiiii
Quote Humpty 4-4-2019 10:48 PM
Hahaha. Scary siot
Quote Queenofhearts 8-4-2019 11:05 PM
Tak lawa nya mcm tu

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108026s Gzip On
To Top