Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Lahirkan Anak Kembar, Tapi Bapa Lain-Lain

Oleh: Myra Rozi|1-4-2019 06:13 PM Komen: 24
Seorang wanita yang melahirkan kembar mendapati kedua-dua anaknya itu mempunyai dua bapa yang berbeza.

Vice melaporkan fenomenan ini dipanggil sebagai 'heteropaternal superfecundation' di mana dua sperma, dari lelaki berbeza bersenyawa dengan dua telur dari wanita sama.

Kejadian yang berlaku di China itu terbongkar apabila suaminya pelik terdapat perbezaan yang ketara dia antara kedua-duanya.

Hanya seorang sahaja yang menyerupai si suami.

Selepas ujian DNA dilakukan, barulah perkara sebenar diketahui.

Foto: Vice
Menurut sumber lagi wanita tersebut mengaku pernah tidur dengan lelaki lain.

Menurut doktor lagi wanita tersebut tidur dengan kedua-dua lelaki dalam masa seminggu kerana sperma ejakulasi hanya dapat bertahan selama lima hari. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote paralyzedMind 28-5-2019 01:53 PM
kes cmni la yg akan trigger anak yg muka tak sama dengan parents..

walhal mmg tu la mak bapak kau.. kang kena tuduh curang pulak si mak tak memasal..

Lain-lain Komen

Quote SuriNate 1-4-2019 06:18 PM
Ohh literally kantoi{:yameteh
Quote afidahhb 1-4-2019 06:19 PM
Ni satu hal pulak..
Quote buapakperut 1-4-2019 06:29 PM
pandai suami dia cam muka. kan dah kantoi. subur benor pempuan ni
Quote nisako 1-4-2019 06:39 PM
wow .... x sangka
Quote sukacactus 1-4-2019 06:41 PM
Wah gatalnya...dlm seminggu nak rasa lain2
Quote CharlesDera 1-4-2019 06:57 PM
seks luaq nikah...wakakakakkakakakakakakak
Quote jazaa100 1-4-2019 07:19 PM
Kuatnya mainnnn.......
Quote jazaa100 1-4-2019 07:21 PM
yg topi biru tu, anak somi dia kot....
yg topi putih, anak skandal dia.....

sbb klu somi dia henssem, takkan dia nak berskandal lagi....
Quote berusjamban 1-4-2019 07:23 PM
Oh wow a slut
Quote EvieWanKenobi 1-4-2019 07:33 PM
woww.. adik beradik tiri..
Quote nenekglamer 1-4-2019 07:33 PM
Kalau pompuan ni dok dlmasyarakat yg membenarkan ppuan ada lebih dr sorg lelaki@suami..then it is not an issue.

Tapi memandangkan dia dok dlm society mainstream... maka dikutuk sbg ppuan gatal dsb. Haha
Quote baghal_bortuqal 1-4-2019 07:48 PM
oembloodygee.


this is a first.
Quote slavehunter 1-4-2019 07:51 PM
Jadi apa kesudahan nya? Kena cerai ker perempuan tu? Adakah scandal nak ambik tanggungjawab?
Quote dokupangg 1-4-2019 09:12 PM
buapakperut: pandai suami dia cam muka. kan dah kantoi. subur benor pempuan ni


Agaknya sorg lg tu african american ke itu yg obvious perbezaan huhu. Udah mcm kucing. Sekor belang, sekor tompok, sekor hitam. Semua genetic lain2.

Tetibe teringat citer Black Mirror: White Christmas.
Quote matchstick 1-4-2019 10:10 PM
Baby topi putih tu nmpk lebih comel.. Selingkuh dgn kokesen ke smpi ketara sgt perbezaan
Quote AwanCikDania 1-4-2019 10:37 PM
Wow. Boleh eh mcm tu. Muahahahaha.
Quote naina 1-4-2019 10:43 PM
Bby topi biru tu ketara sangat muka tipikal chinanya. Yg putih tu mcm kacukan omputih je. Comel sangat
Quote teloq 1-4-2019 10:50 PM
Astaga.... nauzubillahiminzalik sis !
Quote onexox97 1-4-2019 11:28 PM
Saya selalu tengok bayi tu makhluk suci mana nak perasan yg peliknya
Terbukti lelaki pun ada naluri

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.284731s Gzip On
To Top