Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Fathia Latiff Masih Berhijab, Nafi Hidap Bipolar

1-4-2019 05:44 PM|Oleh: Saiful| Komen: 20

Lama tak dengar Fathia Latiff. Reda sikit tanpa sebarang kontroversi.

Kalau dulu hari-hari sahaja isu tentang dirinya menjadi bualan hangat satu Malaysia.


Dengar kata Fathia kini dalam proses belajar dari kesilapannya yang lepas-lepas.

"Insyaallah saya mahu menjadi insan yang lebih baik dan terima kasih kepada semua yang telah support Fathia sehingga menjadikan saya seorang manusia yang lebih baik.

"Apa yang terjadi sebelum ini telah menjadikan diri saya yang sekarang," katanya kepada Media Hiburan.

Foto: IG
Tambah aktres ini lagi, jangan risau sebab dia akan sentiasa berhijab.

Sebelum ini ada pihak yang mendakwa Fathia mengalami masalah bipolar yang teruk.



Tapi ini jawapan empunya badan:

"Alhamdulillah sebenarnya itu semua tidak benar. Saya semakin okay berkat kesabaran dan saya jugak banyak luangkan masa bersama keluarga.

"Saya tak jalani apa-apa rawatan cuma saya cuba improve diri saya untuk jadi lebih baik." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
5
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 20
Komen

Previous : Netizen Puji Ucapan Bekas Suami Fasha Sandha

Next       : "Kalau Dia Jemput Sekalipun, Saya Takkan Pergi" - Nazim Othman Doa Kebahagian Bella

Komen Terbaru

Quote ekmal_sorrow 7-4-2019 09:44 PM
orang gila .....hadoi  !!

Lain-lain Komen

Quote tom2 1-4-2019 06:00 PM
best of luck fathia!!
Quote afidahhb 1-4-2019 06:06 PM
Kadang nampak lawa.. kadang.. hmmm
Quote sharlenetexas 1-4-2019 06:09 PM
Muka marhaen je bila x mekap tebal.
Quote kikiharris 1-4-2019 06:24 PM
First pic,yellow jumper dah iras bini tok aliff dah sket, muka pon dah bulat.ok ler tu. Kalau tak mmg nampak mcm org sakit n cengkung je.
Quote YomiuriLandMae 1-4-2019 07:14 PM
awak tu talented tekya.. jgn buat hal pls!
Quote EvieWanKenobi 1-4-2019 07:35 PM
bahan bacaan di petang hari..
Quote oshinz 1-4-2019 07:42 PM
sharlenetexas: Muka marhaen je bila x mekap tebal.


Setuju.. haha. Tapi sayang la dia ni. Berlakon not bad
Quote Rapz 1-4-2019 07:46 PM
Gd luck fathia...ada bakat tu tlg hargai ye
Quote fadz84 1-4-2019 08:56 PM
Dh x lawa la FL ni.. huhu.. dulu masa Ariana Rose cunnya..
Quote CiliPadiSedap 1-4-2019 10:21 PM
Kenapa mata dia lebam? Kena sunblock ke?
Quote kaklong32 2-4-2019 10:34 AM
pic first tu muka kesian btol
Quote asyura_85 2-4-2019 08:36 PM
Relevant lagi ke dia ni dalam industri? Buat salah minta maaf..then dia buat lagi then minta maaf lagi..then nanti tak lama lagi ada la lagi isu dia..then minta maaf lagi..sampai abang jamil mampusss hahahahaha
Quote youell 2-4-2019 08:54 PM
Untung la...org cantik, sentiasa ada soft spot di hati netizen. Cuba tak lawa.. Sekali buat silap..berkubur la selamanya.. Apa pun..all the best la.  
Quote jagung5 4-4-2019 01:16 PM
semoga dipermudahkan..semoga kita semua juga diberi hidayah..
actually dia ni family background bagus2 juga
Quote OrkedCattleya 4-4-2019 11:14 PM
Dah tak berlakon ke.. Suka tengok fathia berlakon..
Quote shanew3stga1z 6-4-2019 04:28 PM
ni pendpt iols shj ttg rupa sheols . rasanya dr dlu mmg mata dia gitu .. cuma dlu mekap tebal so cover la smuanya .. now x pasti kenapa dia cm x mekap sgt .. g event pon brani je .. dia sengaja kot .. siyes , klu dia mekap tebal kompom akan back to normal hahaha
Quote LadyCarefree 7-4-2019 09:00 PM
Knape hitam dn wajah desa walhal dulu putih urban?
Quote ALDRIN 7-4-2019 09:29 PM
Iols x rasa sheols akan berubah forever n ever...but iols still mendoakan best of luck to her
Quote Carcosa 7-4-2019 09:33 PM
Bbbbbbooooooorrrrriiiiinnnnggggg

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.175862s Gzip On
To Top