Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Misteri Mayat Dalam Selimut, Dibuang Tepi Kedai Cat

Oleh: Myra Rozi|1-4-2019 05:03 PM Komen: 19
Suasana cemas seketika apabila sekumpulan pekerja kontrak pembersihan menemui mayat yang dibungus dalam selimut.

Astro Awani melaporkan mayat dalam bungkusan besar itu ditemui ketika mereka sedang melakukan kerja di hadapan Sekolah Menengah Seksyen 1, Bandar Kinrara.

Ketua Polis Daerah Serdang ACP Ismadi Borhan berkata, saksi yang menemui bungkusan tersebut terus melaporkannya kepada pihak polis.

Foto: Astro Awani
Bagaimanapun polis belum dapat mengenal pasti identiti serta jantina mayat yang ditemui di tepi kedai menjual cat itu.

Siasatan awal mendapati mangsa disyaki telah dibunuh.

Mayat dibawa ke Hospital Serdang untuk dibedah siasat.

Kes disiasat mengikut seksyen 302 Kanun Keseksaan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
5
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 2-4-2019 12:42 PM
kalau dulu2 berita mcm ni kompem riuh.. skg?


dh jd berita biasa je.

Lain-lain Komen

Quote wajaman 1-4-2019 05:42 PM
aduh...da open main buang2 je mayat skang..
Quote afidahhb 1-4-2019 06:07 PM
Main tinggal merata ja nohhh
Quote TravellingBear 1-4-2019 06:46 PM
Macam tak pelik. Berita biasa2 . Tkde siapa nak heran /kepoh
Quote nobito 1-4-2019 06:50 PM
Malaysia Baru.
Quote JunkMail 1-4-2019 06:53 PM
Dah sampai level ni pulak.. main buang2 je tepi jalan
Quote jazaa100 1-4-2019 07:37 PM
Pati kot......

nak hantar balik, perlukan byk duit....
nak kebumikan, pun perlukan byk duit....tambah  pulak kekawan tak de permit....
tinggal situ & cabut lari le.......
Quote kroit92 1-4-2019 07:56 PM
menakutkan, berita-berita macam ni baca sekali lalu tak rasa apa. dah terbiasa Malaysia bunuh mati hilang macam ni. what happen oh Malaysia tanah bawangku
Quote TravellingBear 1-4-2019 08:19 PM
Pernah berlaku kan sblm ni mayat PATI kena tinggal tepi jalan . Tkde duit nak urus. Dokumen pon tkde...
& juga dulu macam pernah terbaca mayat PATI malaysian kat australia pon kawan2 letak tepi jalan.... kalau tak silap laaa
Quote CiliPadiSedap 1-4-2019 08:20 PM
mungkin boleh siasat toto narita tu dibeli daripada siapa?
Quote Jagendas 1-4-2019 08:25 PM
jazaa100 replied at 1-4-2019 07:37 PM
Pati kot......

nak hantar balik, perlukan byk duit....

yes
aku pun pikir benda sama
pendatang asing mungkin
nak tanam nanti kena tangkap suspek kes bunuh.
kalau mangsa bunuh dia takkan buang kat tempat awam
Quote bluecathaze 1-4-2019 08:36 PM
Dekat dgn rumah akoo
Quote jazaa100 1-4-2019 09:32 PM
kroit92 replied at 1-4-2019 07:56 PM
menakutkan, berita-berita macam ni baca sekali lalu tak rasa apa. dah terbiasa Malaysia bunuh mati h ...

kau ni tak besar besar lagi ke?....
mcm bebudak umor 13, 14 tahun je takut .....

6tahun dulu aku kenal kau, masih sekolah....takkan sampai skrg tak hbis hbis lagi pakai uniform sekolah dik oiii....

Quote nobito 1-4-2019 09:44 PM
CiliPadiSedap replied at 1-4-2019 08:20 PM
mungkin boleh siasat toto narita tu dibeli daripada siapa?

Kena usung GI mahkamah ke sis
Quote kroit92 1-4-2019 10:09 PM
jazaa100 replied at 1-4-2019 09:32 PM
kau ni tak besar besar lagi ke?....
mcm bebudak umor 13, 14 tahun je takut .....

bukan takut dengan berita
takut dengan diri sendiri sebenarnya,
baca berita-berita macam ni tak rasa apa, dah lali
hati kita dah keras kut
Quote AwanCikDania 1-4-2019 10:35 PM
Tggu result post mortem.
Quote coolie83 2-4-2019 09:23 AM
wa speculate - pembunuh tu bunuh this women somewhere else, pas bunuh dia letak belakang truck/ pickup truck..so otw tu terbawak laju (panic) and terlanggar bonggol sehingga melambung mayat terkeluar dari belakang pickup truck tu and landing tepi divider..

hahahaha
Quote lee_sakura 2-4-2019 09:29 AM
selamba je buang mcm tu, xpyh nk tanam2
Quote DARSITA 2-4-2019 10:09 AM


Saja jer letak tempat awam .. tanda PENGAJARAN pada yang lain.

Contohlah ya .. mangsa maybe pelacur yang telah langgar rules si bapak ayam.  Bila kena bunuh dan campak gitu pelacur pelacur lain akan takut utk protest or lari.
Quote chinta89 2-4-2019 12:42 PM
kalau dulu2 berita mcm ni kompem riuh.. skg?


dh jd berita biasa je.

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.299197s Gzip On
To Top