Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Never Argue With Stupid People" - Azad Jazmin, Eira Syazira Lapor Polis

29-3-2019 12:36 PM| Komen: 99

Sumber: Instagram

Muak dengan sikap netizen yang suka membawang dan mengecam, Azad Jasmin bertindak membuat laporan polis. Mereka bertindak demikian kerana gambar bersama patung yang dianggap lucah itu telah menimbulkan perbalahan di media sosial. 

Gambar berada di balai polis serta memegang laporan polis berkenaan telah dimuat naik di laman instagramnya berserta kapsyen di bawah:-

"Never argue with stupid people. They will drag you into their level. 

"Be smart. Insha Allah negara kita ada undang-undang. Terima kasih," tulisnya.


Gambar tersebut telah ditutup ruangan komen bagi mengelak kecaman dari netizen.

Gambar viral itu diambil ketika mereka bercuti di Pelabuhan Ratu Jawa Barat Indonesia. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 99
Komen

Previous : "Bagaikan Srikandi" - Busana Malam Berinai Fasha Sandha Memukau Sangat

Next       : "Posing Ghairah, Pakai Boxer Je. Kalau Gay Pun Jangan Tunjuk Sangat Zoey Rahman"

Komen Terbaru

Quote haruslah 1-4-2019 04:31 PM
jeligoreng replied at 1-4-2019 09:35 AM
Dia gurau apa chuols dengan adik iparnya? Kadang-kadang i risau pula kalau abang ipar tooooo mesra ...

ala2 main geli2 gitu
camne tah nak explain
ade lalu kat newsfeed
iols igtkan menda lah
rupanya.........................


Lain-lain Komen

Quote hzln 29-3-2019 12:41 PM
Ni kebodohan level berapa ni?
Quote miu84 29-3-2019 12:43 PM
So yg stupid people tu retis sendu laki bini berdua ni lah kan?
Quote hzln 29-3-2019 12:48 PM
Ko yg upload content berunsur lucah/jelik
Ko pulak yg gi buat report polis
Adakah kau terlalu bangang utk tahu yg bawah undang2 malaysia, memuatnaik kandungan yg berunsur lucah/jelik itu adalah satu kesalahan?
Bodohnyerrrrrrrrr
Quote disneyrecess 29-3-2019 12:48 PM
Never argue with stupid people to refer kat couls laki bini lembam la khuens.... Moga2 RI saman couls laki bini bodoh snap gmba cmtu!
Quote dokupangg 29-3-2019 12:59 PM
Ok now mmg x boleh argue with stupid people sebab stupid people sendiri dah disable comment ig {:run
Quote namieamuro 29-3-2019 01:03 PM
takat wat report polis rm2 je pun dh menjadikan diri tu bijak ke mcmane?

in the 1st place knp up gambar sedemikian rupe..simpan sndiri dh ler
Quote Rhyno 29-3-2019 01:03 PM
Edited by Rhyno at 29-3-2019 01:05 PM

Quote puteribaya 29-3-2019 01:05 PM
haishh risau aku ngan dua org ni..mcm dah tersasar,,risau aku cara dia ajar anak dia..mudah2an mak dan mak mertua bantu mereka..
Quote mieymiey 29-3-2019 01:09 PM
Tak koserrrr la polis nak buang masa siasat kes bodoh cenggini.
Quote slyfynx 29-3-2019 01:18 PM
Yeah. Thank you for warning us about arguing with u guys.
True, I would never argue with STUPID people like u guys because its pointless.
Quote nanny_1 29-3-2019 01:21 PM
puteribaya replied at 29-3-2019 01:05 PM
haishh risau aku ngan dua org ni..mcm dah tersasar,,risau aku cara dia ajar anak dia..mudah2an mak d ...

jangan anak2 ikut bodoh mak pak sudah sebab ada contoh kan? so dia rasa mak pak dia buat benda betul la
padahal sendiri post benda pelik2 kat medsoc pastu orang kondem p repot polis
taktau ni level bodoh ke level bangang.
otak kat lutut
Quote damian_lee 29-3-2019 01:23 PM
Dah boleh tutup thread ke apa ni .... sebb dah xleh argue .... (with stupid people)

I rest my case conceptnya
Quote puteribaya 29-3-2019 01:28 PM
nanny_1 replied at 29-3-2019 01:21 PM
jangan anak2 ikut bodoh mak pak sudah sebab ada contoh kan? so dia rasa mak pak dia buat benda bet ...

tu yg risau tuh..idup lebih omputih dari omputih sendirik
Quote makneng 29-3-2019 01:29 PM
2 makhluk ni sedar x yg bodoh tu diorg? Buta hati btl!!!
Quote nanny_1 29-3-2019 01:31 PM
puteribaya replied at 29-3-2019 01:28 PM
tu yg risau tuh..idup lebih omputih dari omputih sendirik



azad ni dari penang
katanya kat penang ni
dia dok buat mana mana mai tah
macam poyo la
cakap macam babi boleh terbang
macam mana dalam ig gitu la luar
sekali cakap tangan kaki boleh goyang
Quote umbut 29-3-2019 01:32 PM
Biasalah.. semua dosa haram..
Kata bbnu netizen
Quote kikiharris 29-3-2019 01:36 PM
Dahlah sendu, stupid plak tu.what a combo.
Pi buat brain surgery pls, repair sket otak tu sbb korang patut segan tunjuk perangai melucah camtu. Masa bergambo anak dara korang elok agaknya tengok perangai parents camtu dgn ketawa mengilai. Bajet kelakar
Quote Sazida 29-3-2019 01:39 PM
Relevan lg ke dorang ni dlm industri hiburan tanah air?
Quote azwanaliori 29-3-2019 01:47 PM
Woi korg ni kes pasal dia gaduh dgn tokey bengkung la mermaid bengkung.

Puncanya dia buat paid review tp xnk ikut permintaan tokey bengkung tu So bila tokey tu mintak duit balik dia laki bini ngamok kata ikut sop dia duit tu burn klu x jd paid review.

Lihat semua komen(99)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.134136s Gzip On
To Top