Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sejauh Mana Fattah Amin Bahagia Dengan Fazura? Di Tahap 100 Katanya...

28-3-2019 05:57 PM|Oleh: Saiful| Komen: 75

Soal anak Fattah Amin kata dia akan kongsi jika Allah kurniakan rezeki itu kepadanya.

"Kami sama-sama berusaha dan doakan kami dapat cahaya mata dalam masa terdekat. Ini rezeki yang kita tidak tahu.

"Kalau ada saya akan beritahu sebab benda ini tak boleh disorok,"katanya kepda mStar Online. 


Pasangan ini bernikah pada 27 November 2017 dan sejak itu ramai yang asyik tanya bila nak dapat anak.

Bagaimanapun tambah Fattah dia tidak pernah rimas dengan soalan tersebut.

Katanya ia lumrah yang perlu dilalui setiap orang selepas berkahwin.


"Saya tidak salahkan orang untuk tanya soalan. Bila kita bujang orang tanya bila nak kahwin, sudah kahwin orang akan tanya tentang cahaya mata.

"Apa yang boleh saya kata ialah doakan kami dapat rezeki zuriat."

Walaupun belum ada anak tapi Fattah mengakui yang dia berada pada tahap yang sangat bahagia.

Foto: IG
Fazura menjadi tulang belakang kepada kejayaan yang dikecapinya hari ini.

"Jika dikira tahap 1 sampai 10 saya kini tahap 10, tapi kalau 1 sampai 100 saya pada tahap 100."-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 75
Komen

Previous : "Kalau Jadi Apa-Apa Pada Saya, Anak-Anak Macam Mana?" -Rita Rudaini Luah Perasaan

Next       : "Posing Ghairah, Pakai Boxer Je. Kalau Gay Pun Jangan Tunjuk Sangat Zoey Rahman"

Komen Terbaru

Quote pinkzara 30-8-2019 05:17 PM
Alhamdulillah. Mujur fattah nikahi fazura.. Bahagia skala 100. Kalau nikah dgn lofa.. Hahahaha.. X dpt nak jwb gini fattah oii.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 28-3-2019 06:10 PM
Tak habis lagi ke cerita pasal dorang ni
Quote leftrani_kel 28-3-2019 06:10 PM
Alhamdulillah..semoga bahagia Hingga akhir jahat..
Quote Cicisweets 28-3-2019 06:16 PM
Modal modal
Quote YomiuriLandMae 28-3-2019 07:04 PM
whatever lah.. kosser sgt
Quote RatuDunia94 28-3-2019 08:26 PM
Fattah mmg dah x berlakon ke?
Quote missflamingo 28-3-2019 08:28 PM
Baguslah kalau bahagia.
Quote missflamingo 28-3-2019 08:29 PM
Btw fattah ni byk job brlakon lagi ke yek? Cam sendu jah sekarang ni
Quote love_warrior 28-3-2019 08:31 PM
Alhamdulillah.. Semoga bahagia hingga hujung nyawa membawa ke syurga buat Fattah dan Fazura serta sesiapa yg mendoakan yg baik2 dlm ni. Aaminn Allahumma Aaminn
Quote cumie 28-3-2019 08:32 PM
RatuDunia94: Fattah mmg dah x berlakon ke?


soon start shooting untuk Samarinda TV3, heroin Amyra Rosli.
Quote cumie 28-3-2019 08:34 PM
missflamingo: Btw fattah ni byk job brlakon lagi ke yek? Cam sendu jah sekarang ni


baru habis shooting filem Mat Kilau.
Nanti shooting untuk slot Samarinda.
He ia doing well je.

gitu gigih jawab.
Quote NBM 28-3-2019 08:34 PM
dah la tu takpayah la kaco2 dorang nih, adoiii selagi tak jadi benda2 sensasi selagi tu la sibuk nak mengapi. Get a life plssss
Quote cumie 28-3-2019 08:37 PM
press yang sibuk tanya.
dia jawab je kan?
lepas tu dah merata blog update.
lepas tu kena kecam.
and the cycle continues.

pada i ok je.
yg butthurt tu, tutup je mata, skip news yang ni hahahaha
Quote virgo19 28-3-2019 08:49 PM
Apa punya soalan la.. mesti la dia cakap 100. Gila ke apa nak cakap 80 ke 90.
Quote aaz 28-3-2019 09:27 PM
Susahnya jadi artis nih.. kalau fatah cakap 5 ke 7 ke 9 ke mesti netizen persoalkan apa yg kurang.. soalan pasal anak tu sudah2 la dok tanya. Zaman la ni tak payah la nak kepoh mcm org tua dolu2..kwn I sampai stress sebab makhluk keliling asyik tanya soalan bila nak ada anak, merancang ke..hinggakan hubungan intim suami isteri pun dah tak nikmat sebab stress dok fikir kerja keras untuk buat anak
Quote Fettybombom 28-3-2019 09:38 PM
Boring n sendu berita from someone yg penah dijulang di abp 2thn lpas..nexxttt
Quote Fettybombom 28-3-2019 09:56 PM
Eh seriusla boring citer psl kehidupn laki bini je...cer promote sikit pasal lagu duet tu ke,org tak tanye ke..awak ponpang je la,wartaean mmgla suka citer dlm kain,tp awak kenela pandai  direct interview ke arah lain...
Fatah ada potential utk terus poppular coz ada rupa,tp jgnla jdkan diri tu boring
Quote Jajabeans 28-3-2019 10:18 PM
Ko gila nk ckp bahagia tahap 99?
Quote no_el 28-3-2019 10:28 PM
Moga bahagia till jannah. Jgn bila bgaduh pos kat socmed ye. Setakat ni kat ig xde yg meloyakan aksi kedua2nya. Light2 je romantika depa ni. Ok lah
Quote aderaderker 28-3-2019 10:31 PM
Cemerlang Tertinggi gtew ..

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.206907s Gzip On
To Top