CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Linda Rafar Cedera 'Tergolek' Di Tangga Pelamin Ketika Buat Persembahan

25-3-2019 11:22 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13686| Komen: 70|Original author: Oleh: LilRose

Description: Penyanyi Azlinda Rafar atau lebih dikenali sebagai Linda Rafar, 41, berkongsi keadaan dirinya yang tercedera ketika membuat persembahan.
Kredit foto: IG Linda Rafar


Penyanyi Azlinda Rafar atau lebih dikenali sebagai Linda Rafar, 41, berkongsi keadaan dirinya yang tercedera ketika membuat persembahan.



Menerusi posting di Instagramnya itu, kejadian berlaku ketika dia membuat persembahan di sebuah majlis perkahwinan, kelmarin.

Menurut Linda, dia terjatuh dari tangga pelamin ketika di hujung persembahan menyebabkan kedua-dua kakinya bengkak dan sukar berjalan.

"Semoga ada rahmat di sebalik yang berlaku. Mohon semua pengikut dapat doakan Linda ya," tulisnya.



Di ruangan komen, ramai yang bersimpati dengan nasib penyanyi itu dan mendoakan agar beliau cepat sembuh. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 25-3-2019 12:10 PM
Video jatuh tergolek tu takde ke?
Quote mieymiey 25-3-2019 12:32 PM
Semoga cepat sembuh.
Acik, lain kali kain tu takyah ketat sangat.
Dengan meleret cenggitu.
Quote zuriey 25-3-2019 12:35 PM
Tulahan???
Quote RatuDunia94 25-3-2019 12:37 PM
Edited by RatuDunia94 at 25-3-2019 12:38 PM

So nurse2 n netizen yg disaman boleh tumpang gelak x??
Quote lina21 25-3-2019 12:38 PM
aku ingat video ig tu ada aksi tejatuh...buang masa je tgk
Quote sukacactus 25-3-2019 12:40 PM
Terpijak kain sdr ke dah pakai kain meleret2 cenggitu
Quote cicicumel 25-3-2019 12:52 PM
miming sgt.. buang masa aku play vid tu smpai habis igtkan ada aksi tergolek
Quote buragazz 25-3-2019 01:14 PM
Sapa la yang panggil dia buat persembahan ni ek...
Quote pngky 25-3-2019 01:15 PM
ada kah itu kifarah
Quote inspektoremos21 25-3-2019 01:16 PM
So acik2 kepam akn berkata balasan tuhan sbb kes nurse hari tu ke?
Quote Sazida 25-3-2019 01:24 PM
Bukit bunga ni kg mak aku. Sape la yg jemput dia ni
Quote Victorioussss 25-3-2019 01:39 PM
Hrp saman tangga tu sbb xjalankan tnggung jwb sbg tangga dgn baik
Quote pumpkinpatch 25-3-2019 01:44 PM
jumpa doc swasta ke kerajaan sis?
Quote September14 25-3-2019 01:46 PM
Ceh sia2 aku tgk video tu dah la nynyi x sedap slang2 pulak

Cash kah?
Quote namieamuro 25-3-2019 01:53 PM
acik ni..dr awal karier smpi la ni sore miming je la sedap

ade gk org jemput dorg nyanyi ek..
Quote helicornia 25-3-2019 01:53 PM
mcm tu punya tebal kapet sampai tak nampak anak tangga.kalau aku pun mau tegolek
Quote whadda 25-3-2019 01:55 PM
eh vongok la aku dok tengok sampai abeh.. ingat ade video jatuh tergolek
Quote mohdcrow 25-3-2019 02:40 PM
huntungla suara autotune pun ada org panggil wat show
Quote kaklong32 25-3-2019 02:40 PM
jgn lupa g klenet tawww

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.103966 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top