CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Parti Bachelorette Tema 'Penis' Tular, Netizen Bidas Penganjur Dan Geng Bawang

25-3-2019 10:31 AM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 5947| Komen: 27|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Sebuah parti bujang yang tular di media sosial kini menjadi perbincangan hangat kerana dua sebab; ramai berpendapat tema 'penis' yang diketengahkan agak melampau dan berunsur lucah, manakala sebahagia ...
Sebuah parti bujang yang tular di media sosial kini menjadi perbincangan hangat kerana dua sebab; ramai berpendapat tema 'penis' yang diketengahkan agak melampau dan berunsur lucah, manakala sebahagian lagi mempersoalkan portal yang memaparkan gambar terbabit itu tanpa menutup wajah pesertanya memandangkan ia sebuah majlis peribadi dan tertutup.



Kredit foto: Facebook

Perbahasan bermula apabila sebuah portal memuat naik gambar-rambar peribadi yang dikatakan diambil di sebuat parti bujang berkonsepkan kemaluan lelaki. 

Gambar-gambar itu termasuklah aksi bermain dengan permainan berbentuk kemaluan. Bagaimanapun, portal itu tidak memadam wajah peserta parti berkenaan dan memohon pembacanya supaya mengulang-kicau gambar-gambar itu.


Kredit foto: Facebook

Kredit foto: Facebook

Susulan itu seorang netizen tampil mempersoalkan niat portal tersebut. 'Tuan-tuan dan puan-puan, portal seperti inilah yang sebenarnya loser, kerana mempersoalkan kehidupan peribadi orang lain sehingga penganjur dikecam' katanya.


Kredit foto: Facebook

Kredit foto: Facebook

'Kalau tidak ada impak ke atas hidup awak, biarkanlah. Salah ke buat parti bujang? Lagipun ini majlis peribadi, bukankah berdosa membuka aib orang lain?' tambah seorang lagi.

Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

'Jangan berlagak suci, kalau betul-betul nak menegur sepatutnya padamkan wajah peserta majlis itu' kata seorang lagi.

Bagaimanapun, ramai juga mempertikaikan sekiranya betul majlis itu peribadi, mengapa gambar-gambarnya tersebar di media sosial. Adakah peserta parti sendiri yang mula memuat naik, tetapi kemudiannya tersinggung kerana tersebar meluas? 

'Jika benar, ini bermakna mereka sengaja mengundang padah' kata seorang netizen.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Satu peringatan kepada kita semua supaya tidak memuat naik gambar-gambar peribadi ke laman sosial. - CARI
6

Bagus
7

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (30 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 25-3-2019 10:53 AM
Pendek gemok saiznya
Quote jebatmaspunyer 25-3-2019 11:17 AM
Seriuslah masyarakat zaman sekarang ni? atas nama "private" maknanya boleh buat benda2 yang melanggar hukum agama? seriuslah.. aku x leh brain r... walaupun se private mana pun, tapi benda2 x senonoh tu x patut buat... suami belum ada lagi, dah sebok2 pasal benda2 tu..
Quote tagas 25-3-2019 11:22 AM
sangap batang ke memasing
Quote MadameOnion 25-3-2019 11:29 AM
i rasa yg gemuk tu takat tu jelah yg dia dapat rasa pun..
Quote lyza2474 25-3-2019 11:48 AM
jijikkkkkkkkkkkkkkkkk
Quote Sang_Pencinta 25-3-2019 12:30 PM
Macam funny pun ada

Tapi private function kot? hehe
Quote Artemesiaa 25-3-2019 12:31 PM
Nak kecam atau tidak begitulah jadinya jadi jangan mudah terpedaya dari penampilan luaran sahaja perangai masing2 belum tentu sama seperti yang dipamirkan kadang tu
Quote CardiGans85 25-3-2019 12:33 PM
X pernah terlintas nk buat party mcm ni dl. X pyh buat lg bagus
Quote mieymiey 25-3-2019 12:42 PM
Bongok! Kalau dah namanya private, takyah la sangap sangat nak upload dalam socmed.
Quote gummygummy 25-3-2019 12:46 PM
how can u pegang that think? Walaupon fake, aku tetap malu melihatnya
Quote AbukRokok 25-3-2019 02:14 PM
klu nak kote sgt mintaklah yang asli
bukan yang copy ori
Quote cik_kuntum36 25-3-2019 02:53 PM
malu la theme private part
Quote RatuDunia94 25-3-2019 02:55 PM
Party berkonsepkan nonek..  tp nonek yg real xde . Ayoooo...
Quote felinecat 25-3-2019 02:59 PM
cube lelaki pulak buat parti bujang. ad minuman bentuk private part perempuan semua.agak2 kene kecam pervert x
Quote kaklong32 25-3-2019 03:08 PM
nampak mcm kebulor nak penis je korang ni
memalukan
Quote beta_carotene 25-3-2019 08:21 PM
Gigih bertudung mcm lah ada jantan bukan muhrim dlm tu.. kan private function katanyahhh jadi apa gunanya bertudung litup
Quote mohdcrow 25-3-2019 09:33 PM
Buat sesuka ati makpak dia takpe...bila tegur kena ada adab pulak
Quote me_nns 24-6-2019 06:47 PM
rmai yg bangang skrg ni
Quote sranua 25-6-2019 04:19 PM
Parti apa..sikit2 nak parti..nak berlaki nak parti kon..Kawin nanti hah tengok belek puas-puas..setahun makan sup cendawan.

Lihat semua komen(27)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.089179 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top