Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Ramai Terpegun Pekerja Binaan Bangladesh Di Malaysia Ada Iras Model Antarabangsa!

Oleh: Nia M|25-3-2019 10:46 AM Komen: 37
Sudah menjadi lumrah seorang jurugambar, apabila ada sahaja objek menarik yang boleh menjadi model fotografi, pastinya peluang itu tidak dilepaskan begitu sahaja. Justeru, terhasilnya gambar-gambar berkualiti dan memukau sesiapa sahaja yang melihatnya.

Abeden Mung, seorang jurugambar baru-baru ini berkongsi beberapa keping foto yang diambilnya, di mana subjek utamanya ialah seorang pekerja binaan MRT iaitu jejaka Bangladesh. Menarik bukan? 


Kredit foto: Twitter

Menurutnya, pertama kali dia terserempak lelaki itu adalah ketika dia sedang merakam video log semasa bersarapan di tempat yang biasa dikunjunginya. 

Hari seterusnya, dia terserempak lagi dengan lelaki itu. Tanpa melengahkan masa, Abeden meminta izin untuk mengambil foto lelaki Bangladesh berkenaan yang sedang memakai pakaian seragamnya, diserikan dengan cahaya pagi. 




Kredit foto: Twitter

Abeden berkongsi ceritanya bersama foto pekerja Bangladesh itu di Twitter dan Instagramnya. Foto-foto tersebut kemudian tular dan mendapat respons positif daripada pengguna media sosial. 



Siapa tahu, mungkin selepas ini lelaki bertuah itu akan ditawarkan kerja sebagai model? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 37
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Iris. 5-4-2019 01:06 PM
sheqim replied at 25-3-2019 05:18 AM
Kesian deyols kan? Dulu hasben cita mase dia keje cameron kat ladang sayur, pekerja dia dpd nepal ra ...

Yap betul.. Masa i kerja giant, tukang sapu sampah dalam office nepal lelaki muda. Dia ada degree in enginering. Dia datang msia sbb nak kumpul duit bayar duit tanah bapa dia jual masa dia belajar. Rasa dah balik nepal balik dah ni last i dengar

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-3-2019 10:57 AM
Pookey je yg komen.. Ovarina pecah lagi ke
Quote aijinmisaki 25-3-2019 11:05 AM
Ew nya kepam jah tengok
Quote fushimi 25-3-2019 11:06 AM
kalau di goming ngan joy or sunlite hari bersinar sinar

Quote palmolive 25-3-2019 11:13 AM
tak datang kerja la lepah ni..
Quote disneyrecess 25-3-2019 11:17 AM
Meols terbayang bau jurrrr... LOL kt ofis meols nih berlambak abangla, mata berkaler 4 org (meols ingat sbb dorg dtg renew permit every year lol)  
Quote MadameOnion 25-3-2019 11:23 AM
hijabista fashionista pun ramai je mata camtu
Quote iloveyou 25-3-2019 11:31 AM
mata dia greenish gray wow
Quote MawarKelabuAsap 25-3-2019 11:34 AM
Kalau dah namanya rezeki...
Tak buat apa2 pun peluang dtg bergolek...
Quote jpbstarlife 25-3-2019 11:57 AM
aku lebih tertarik nak tau lelaki ke perempuan yg ramai komen kat twiterrrrrr... hahahahaha
Quote seri_mawr 25-3-2019 12:18 PM
cantik kaler mata dia....hijau + grey....

jadi model la lepas ni.....360 degreee berubah hidup....

Quote Ferr_Remy 25-3-2019 12:34 PM
Bangla pakai contact lenses pun nak viral. Fetish kt Bangla ke
Quote Ferr_Remy 25-3-2019 12:36 PM
I mean that photog tau.. Bkn TT hikssss
Quote sheqim 25-3-2019 01:18 PM
Kesian deyols kan? Dulu hasben cita mase dia keje cameron kat ladang sayur, pekerja dia dpd nepal ramai yg educated.. tapi kat sane nepal tu xbyk peluang keje terpaksa merantau keje buruh pon jadiklahh bagi deme
Quote buragazz 25-3-2019 01:22 PM
Kurex replied at 25-3-2019 10:57 AM
Pookey je yg komen.. Ovarina pecah lagi ke

Jgn kan kata pecah suam pun tidak.. klu ghuper ini ler..
Quote whadda 25-3-2019 02:40 PM
boleh la lepas ni carik job model runway atau magazine.. kat sini pon ade 1 pakistan memang kategori ensem kurus mata coklat cair.. hujung2 dapat kawen orang malaysia.. dah 2 3 tahun tak jumpa.. sekali jumpa gemuk gundu kepam.. rambut depan pon banyak helaian hilang.. mata je la maintain cantik
Quote mizzmimi 25-3-2019 02:44 PM
Bau tiak ucuk.. Ahaha..
Quote RatuDunia94 25-3-2019 02:45 PM
Abis lah ummah malaya... buak setakat bisnes je bangla dah tapau.. skrg bidang modelling pon bangla dh mula nk tapau.. haha...
Tp honestly muka heols sos so jah.. yg buat wow is mata hijau tu.. tp kalau di groom ni mmg meletop lah sbb features model dh ada..
Quote mizzmimi 25-3-2019 02:47 PM
Camni pon nak meletop ovari.. Hangit ti.. Pitam wei..
Quote kaklong32 25-3-2019 02:59 PM
gelenyah sungguh kanak2 wanita komen tu

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.232928s Gzip On
To Top