CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Keji, Bahasa Mencerminkan Hatimu Yang Hitam" - Che Ta Sakit Hati Adik Ipar Dimaki Bab1

22-3-2019 01:07 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 19343| Komen: 90|Original author: Oleh: LilRose

Description: Belum habis dengan kes bersama bekas pemandunya, muncul pula mulut-mulut jahat mengkritik corak permainan adik ipar Rozita Che Wan.



Belum habis dengan kes bersama bekas pemandunya, muncul pula mulut-mulut jahat mengkritik corak permainan adik ipar Rozita Che Wan.

Menerusi Instagramnya, Che Ta memuat naik paparan skrin pesanan seorang netizen yang seolah-olah menyindir dan memaki adik iparnya, Zaquan Adha Abd Radzak, pemain bola sepak Kedah.


Kredit foto:

Kelihatan Che Ta sangat marah dengan tuduhan berkenaan.

"Hati orang yang bodoh itu di mulutnya, dan lisannya ,lidah orang yang cerdik di belakang hatinya," tulisnya.

Sementara itu, Che Ta juga dilihat memuat naik beberapa posting yang menyelar tindakan individu terbabit di IG Storynya.




Kredit foto: IG Che Ta

Bak kata Che Ta, bahasa mencerminkan hati seseorang. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya. - CARI
2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • RatuDunia94

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shahreen 22-3-2019 01:12 PM
Bahasa che ta helok ke idok. Iols tanya je
Quote Rapz 22-3-2019 01:17 PM
Che ta pun 2 x 5 gak....bebual world je
Quote pavlovachoc 22-3-2019 01:19 PM
asyik la cite nek ta seminggu dua ni ,
Quote danieladam 22-3-2019 01:27 PM
Nek ta ni dlu die pon kata driver die keje mcm taik..sama je perangai.
Quote Kak-Leen 22-3-2019 01:44 PM
Posting CheTa tu patut CheTa baca balik ulang2 kali sampai faham.
Quote buapakperut 22-3-2019 01:45 PM
sejak bla lady gaga kampung ni jadi lawyer huhuhu
Quote bungarose 22-3-2019 01:46 PM
Bahasa cikta sama teruk ajer
Rempit class
Quote miracle_forever 22-3-2019 01:52 PM
che ta bila melatah pun mencarut2 jua.. ke itu takpe sbb unconscious? org kata apa yg keluar masa melatah tu perkataan yg selalu disebut
Quote takayama 22-3-2019 01:54 PM
che ta patut tgk diri dia kat cermin tu sebelum nk ngata org lain
lebih kurang aje bhs lg ada hati nk ngata org
Quote weezerfan 22-3-2019 02:06 PM
Mmg si kuan tu main cam taik pun khen
Quote mieymiey 22-3-2019 02:08 PM
Takyah la nak sentap merempan bagai, tengok diri sendiri dulu.
Ko pun masa tengah marah, keluar jugak bahasa rempit ko!
Dasar NekTa!
Quote whadda 22-3-2019 02:19 PM
alahhh ko pon selalu mencarut marahkan orang.. ade hati nak sekolahkan orang

senangnye keje reporter sekarang ni.. takat upload statement camni kat ig pon dah boleh jadi berita ruangan hiburan
Quote Carlalisk 22-3-2019 02:32 PM
MNGes air mata drah nekta klu baca komen korg ni hahah
Quote nuril86 22-3-2019 02:38 PM
eleh kau nekta... kne kat kluarga kau bukan main kan... kau tu sendri mulut mcm hangsuang xpela pulekss...
Quote CiliPadiSedap 22-3-2019 02:39 PM
mengata diri sendiri nampak?
Quote multinicky 22-3-2019 02:40 PM
nekta disampuk setan ke hape ni
Quote diss69 22-3-2019 02:49 PM
Sama je ngn che ta.. Kalau tngh marah mcm2 perkataan kesat kluo..
Quote meow_tompok 22-3-2019 03:06 PM
TT follow ig nek ta ker?
buang masa je

Quote watie79 22-3-2019 03:15 PM
alahhh..alahhh....dah lupa kes tersampuk jin merempan pasal driver ke ??? banyak sangat minum jus goyang neh..

Lihat semua komen(90)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 04:19 PM GMT+8 , Processed in 0.173373 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top