CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

TGV Tolak Dakwaan Bekas Pekerja, Beanie Seat Dikotori 'Jus Cinta' Penonton

22-3-2019 11:55 AM| Diterbitkan: m.manis| Dilihat: 9234| Komen: 61|Original author: Oleh: M. Manis

Description: TGV menjawab dakwaan yang tular di Twitter dari bekas pekerja pawagam itu bahawa Beanie Seat di Beanie Hall kotor dengan jus-jus cinta penonton yang tidak bertanggungjawab.Bekas pekerja TGV tersebut m ...
TGV menjawab dakwaan yang tular di Twitter dari bekas pekerja pawagam itu bahawa Beanie Seat di Beanie Hall kotor dengan jus-jus cinta penonton yang tidak bertanggungjawab.

Bekas pekerja TGV tersebut menyarankan penonton yang mahu menonton di Beanie Hall supaya membawa selimut mereka sendiri sebagai alas tempat pembaringan yang tidak tahu tahap kebersihannya.



Screenshot yang sudah diretweet sebanyak 2,400 kali itu mendapat perhatian TGV dan pihak sana menegaskan bahawa mereka sentiasa berusaha untuk mengekalkan tahap keselesaan dan kebersihat terbaik untuk para penonton. 

Turut meminta para penonton yang pernah mengalami peristiwa seperti yang didakwa tampil memberikan maklumat lanjut, para penonton juga boleh terus menghubungi kakitangan bertugas sekiranya melihat kejadian yang tidak senonoh berlaku dalam kawasan panggung wayang. - CARI 




2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ninu 22-3-2019 01:11 PM
ewwwwwwwwwwwwww
Quote kucingitam 22-3-2019 02:09 PM
beanie hall ni mende?
Quote Artemesiaa 22-3-2019 02:15 PM
Edited by Artemesiaa at 22-3-2019 02:18 PM

Seat yang guna kusion2 besar ala throw kusion bukan macan seat biasa tu
Quote kucingitam 22-3-2019 02:17 PM
takde gambar pun sis...
Quote CharlesDera 22-3-2019 02:19 PM
Edited by FanTasyCreaTioN at 23-3-2019 09:50 AM

betui ka depa couple? entah2 masih single tapi pelancap tegaq macam pengumpui gambaq nora danish di website ini ...wakakakakakakakkakaa
Quote tikusmontok 22-3-2019 02:22 PM


Quote onexox97 22-3-2019 02:33 PM
Mana ni? Malaysia ka
Quote zaziot 22-3-2019 02:36 PM
cane drg leh buat keje trkutuk tu...org sebelah2 xleh nmpak ke nnti ms scene wayang cahaya cerah2 kan ke bole nmpak
Quote guesswho09 22-3-2019 02:41 PM
onexox97 replied at 22-3-2019 02:33 PM
Mana ni? Malaysia ka

kat msia
i suka tonton wayang kat beannie hall
kalau citer nk tgk tak da kat beanie hall
baru la tgk kat hall biasa
Quote kucingitam 22-3-2019 02:42 PM
ooo...mahaplah ye sbb saya bukan kaki wayang..sekali dua pergi tu adalah.. tak ketahuan pula ada seat gini.

takkan org atas x perasan apa yg jadi kat bawah eh? ye lah kalau betul drg buat benda bukan2..
Quote shida81 22-3-2019 02:42 PM
Pengotorrrrrrrr
Quote mieymiey 22-3-2019 02:42 PM
zaziot replied at 22-3-2019 02:36 PM
cane drg leh buat keje trkutuk tu...org sebelah2 xleh nmpak ke nnti ms scene wayang cahaya cerah2 ka ...

Sedangkan kat kerusi biasa tu pun ada couple duduk depan kitorang, pompuan tu tengah hand*** bf dia
Quote babyLON. 22-3-2019 02:45 PM
kalau nak bawa own blanket baik x payah pegi cinema. download je lah tgk kat rumah. bebas pun bebas buat apa saja
Quote zaziot 22-3-2019 02:45 PM
mieymiey replied at 22-3-2019 02:42 PM
Sedangkan kat kerusi biasa tu pun ada couple duduk depan kitorang, pompuan tu tengah hand*** bf di ...

aiyooooo....nauzubillah

kot nk buat skalipun, jgn smpai ada org lain nmpak kekejian tu ..aduhhh
Quote AbukRokok 22-3-2019 03:16 PM
wahhhhh mcm best je jus cinta

Quote AbukRokok 22-3-2019 03:17 PM
mieymiey replied at 22-3-2019 02:42 PM
Sedangkan kat kerusi biasa tu pun ada couple duduk depan kitorang, pompuan tu tengah hand*** bf di ...

nasib duk depan
klu duk belakang habis orang depan kene renjis


Quote juli4n4 22-3-2019 03:20 PM
Eeuuwww jijiks la
Quote dua_chzy 22-3-2019 03:21 PM
Akak percaya cakap kuli banding boss.
Quote prettyuglybabe 22-3-2019 03:21 PM
beanie tgv langsung tak selesa..
sekali tu je la try..
baik gi indulge..

Lihat semua komen(61)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:29 PM GMT+8 , Processed in 0.184142 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top