Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sekejap Pakai, Sekejap Tak Pakai Tudung-Zila Seeron Bikin Orang Bingung

21-3-2019 04:32 PM|Oleh: Saiful| Komen: 68

Sekejap pakai, sekejap tak pakai tudung. Bingung pula orang tengok.

Zila Seeron, yang juga bekas peserta program Akademi Fantasia 4 (AF4) ini mengejutkan netizen baru-baru ini apabila memuat naik gambarnya tidak bertudung.


Keliru kata mereka sebab imejnya yang sentiasa bertukar-tukar.

Terdahulu, bekas isteri kepada Along Cham juga pernah mencetuskan kontroversi dengan tindakannya membuka tudung pada Februari 2017.



Tapi pada Oktober tahun yang sama, Zila mengambil keputusan untuk kembali bertudung.

Di ruangan komen, ramai yang menasihati Zila agar kembali ke pangkal jalan.

Foto: IG
Mungkin Zila sedang menunggu lelaki yang boleh membimbingnya ke jalan yang benar.

Apa pun pastinya Zila ada alasannya yang tersendiri. Doakan sahaja yang terbaik. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 68
Komen

Previous : "Bila Dah Makan Banyak Tak Ingat Dunia" - Comelnya Siti Nurhaliza Berlari!

Next       : "Tak Sangka Dia Boleh Pergi Sejauh Ini,"-Neelofa Bongkar Sikap Adik Sendiri

Komen Terbaru

Quote bondeh 29-3-2019 11:01 PM
lyza2474 replied at 22-3-2019 03:55 PM
kawan aku pun mcm ni.. pergi kerja pakai tudung... keluar dgn kiteorang pakai tudung..tapi tak bertu ...

Macam kawan I jugek pergi kerja pakai tudung helok, jimba2 tudung terbang rambut gerbang. I pernah tanya dia "u ingat ni jaman sekolah ke g kerja pakai tudung sejenis dijadikan uniform" yihhhh.

Lain-lain Komen

Quote Tukul.Besi 21-3-2019 04:13 PM
Dah tu jalan yg dia pilih. Mesti ada ralat di hati dia sebab curang dulu
Quote Noraniza_Iblis 21-3-2019 04:13 PM
sampah ..
koserr nak layan..
NEXTTT
Quote doubleA 21-3-2019 04:15 PM
sama muka dia dengan anaknya
Quote RED 666 21-3-2019 04:19 PM
Dah sundal tu sundal la jugak
Quote mixed 21-3-2019 04:19 PM
x jadi kawen ke dgn skendel sheol
membazir je bercerai klu kena tinggal
habis madu sepah dibuang dlm loji taik

padan muka
Quote chicozinn 21-3-2019 04:21 PM
ingat lagi masa dia ni msuk af pas fenomena tsumawi tu, beria acik2 felda dari felda lui barat smpai lui selatan dok letak banner soh undi si garit ni..
Quote danieladam 21-3-2019 04:27 PM
Yg manusia ni pon, apa ke sebok sangat die nak pakai tudung ke tak pakai tudung. Bukan die bawak ko masuk syurga ke neraka. Tu keliling ko, anak bini makcik smua tu pergi tegur dlu
Quote aminsaniah 21-3-2019 04:28 PM
knp x kawen je dgn skandal haritu
Quote sharlenetexas 21-3-2019 04:28 PM
Biarlah dia.

Quote whadda 21-3-2019 04:41 PM
yang bukan retis pon ramai je on off bertudung.. klo stakat retis sendu ni ape nak heran.. lain la klo siti nurhaliza ke
Quote myakayina 21-3-2019 04:59 PM
lantak dia lah nak on and off bertudung..dah besar panjang tau dosa pahala..pandai lah dia atur hidup dia..
Quote hasniey 21-3-2019 06:34 PM
Biar la dia.dh ditegur dh dinasihat.ikut la mana yg dia nak.dh besar pon.
Kalo brtudung tp kuar ngn jantan sama je.doa je moga istikomah.
Quote anony-mous 21-3-2019 06:38 PM
Euw. Bitch ni
Quote de_ikea 21-3-2019 06:38 PM
Putih naw naw nya sheols dlm gambar kat atas tu!
Quote beatgirlX 21-3-2019 06:45 PM
Sayang bila tersalah jalannn
Quote nishikido 21-3-2019 07:06 PM
kampung.com sangat..dah elok ade laki mencurang pulak.pastu dah kena cerai,bf pulak lesap ke mana tetiber krisis identiti pulak,kejap bukak jap tutup.lantokler chuolls zizikla..
Quote Mary_jane 21-3-2019 09:13 PM
Tak bersedia lagi lah tu. Mungkin masih mencari identiti sendiri. Nak macam ni ke, macam tu ke, atau macam mana.
Quote ikanmasin 21-3-2019 09:20 PM
abaikan saja..takde kepentingan pun...
Quote drivethru 21-3-2019 09:22 PM
Kalau batang pun saling bertukar ganti, ape lah sangat dgn serkop kepala tu.

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144233s Gzip On
To Top