Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Korang Nak Gomol Yang Mana" - Bagi Soalan Mengundang, IG Aeril Zafrel Dipenuhi Komen Biadap...

21-3-2019 05:12 PM|Oleh: MieJo| Komen: 46

Pelakon kacak, Aeril Zafrel memang aktif mengemas kini akaun Instagram miliknya. Ada sahaja yang hendak dikongsi kepada peminatnya di media sosial itu. 


Beberapa hari yang lepas, Aeril telah memuat naik foto bersama anak gadisnya, Hayla serta kucing peliharaan mereka berserta kapsyen yang boleh mengundang komen yang nakal.

"Kalau diberi pilihan, korang nak gomol yang mana?," tanya Aeril secara berseloroh. 

Kredit foto : Instagram Aeril Zafril

Pertanyaan Aeril tersebut telah mengundang pelbagai reaksi daripada para pengikutnya di Instagram yang rata-rata geram melihat kucing dan anaknya, Hayla. Bagaimanapun, ia turut mengundang komen biadap daripada beberapa individu yang mengatakan mahu menggomol isteri Aeril iaitu Wawa Zainal.

Nak gomol Wawa...

Kredit foto : Instagram Aeril Zafrel

Ramai yang marah bila membaca komen yang agak tidak beradap tersebut dan ada yang meminta Aeril untuk memadam post berkenaan. 

Kredit foto: Instagram Aeril Zafrel

Apa pun, Aeril perlu berhati-hati dalam memuat naik status di media sosial. Al-maklumlah sekarang ni ramai yang 'otak kuning' dan bernafsu gajah. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 46
Komen

Previous : "Comel Dan Gedik Sangat" - Keletah Artis Berbaju Raya Cuit Hati Netizen

Next       : Kes Buli Anak Ani Maiyuni Tiada Perkembangan, Pihak Sekolah Tak Buat Kerja Ke!?

Komen Terbaru

Quote cholic 6-4-2019 06:08 PM
jangan laa jeles.....

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 21-3-2019 05:19 PM
Dia mmang mengundang la sbb dia jenis mcm alepsokri semua tu perlu followerw ramai dn beli produk repack mereka
Quote gebugebas 21-3-2019 05:27 PM
Sejenis taksub bini ni..kekrul no 2 die ni
Quote bellaa 21-3-2019 05:32 PM
LadyCarefree replied at 21-3-2019 05:19 PM
Dia mmang mengundang la sbb dia jenis mcm alepsokri semua tu perlu followerw ramai dn beli produk re ...

sapa la yg bodo duk pecaya founder pakai product repack sendiri ni

ritu ai sopim sebelah2 je dgn si wawa & aeril

kat Sephora, The Garden.


Quote clarizsa 21-3-2019 05:35 PM
Seronokla kot bila pedos pakat jawab nak gomol anaknya ??
Stupid
Quote anony-mous 21-3-2019 05:57 PM
Aeril ni mcm spesis yg gatal jah
Quote gummiebear 21-3-2019 06:18 PM
Heols pandai sangat buat caption mengundang.. mendapatlah khenn
Quote Badigol 21-3-2019 06:23 PM
Edited by Badigol at 21-3-2019 06:39 PM

aeril dan wawa couple yg attention seeker demi kelangsungan nk jual produk serum diorg..compare dgn couple artis lain kt msia diorg pling pprt i rasa...hari hari asyik berjoget hindustan,bertiktok..tp untung la ramai bbnu suka, relationship goal katanya..huhu
Quote de_ikea 21-3-2019 06:41 PM
Jual apa diorg ni?
#bukanpeminat
Quote RatuDunia94 21-3-2019 07:17 PM
Heols jd duta tepon Redmi tau skrg..  walopun.. {:smile
Quote mixed 21-3-2019 07:45 PM
Aeril ni cm suka la org puji bini cantik
Lps tu bole plk layan komen jantan yg gatal yg komen nk gomol wawa, nak ajak wawa dating pelik aku. Menari hindustan tu lg la aku loya tgk sama la dgn mira pja & uqasha suka sgt mengedik nari2
Quote Sonneblume 21-3-2019 11:43 PM
Yuck dgn perangai laki bini ni..
Quote ms.koala 22-3-2019 02:13 AM
dah letak caption pun mengundang cercaan berjemaah. hadap lah
Quote LadyCarefree 22-3-2019 02:54 AM
Badigol replied at 21-3-2019 06:23 PM
aeril dan wawa couple yg attention seeker demi kelangsungan nk jual produk serum diorg..compare dgn  ...

Setuju! Kapel pprt paling membatak.
Quote AppleJack 22-3-2019 03:26 AM
hape bende la dia ni
Quote indenial 22-3-2019 07:09 AM
Sesuatu sangatttt
Quote EvieWanKenobi 22-3-2019 07:29 AM
perasan habis muka macam Wolverine katanya..
Quote makton 22-3-2019 08:00 AM
geli tgk laki bini ni..
Quote mieymiey 22-3-2019 08:52 AM
Over giler laki bini ni, macam dia sorang ada laki/bini katanya
Quote stres 22-3-2019 09:07 AM
Meolls rengsa giler dgn si airel ni. Contoh bila post ig pastu dia gigih komen "FIRST" kat post sendiri. Ko pehal buat benda bodoh tarik perhatian mcm tu. Acah cool ke ape?

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.207849s Gzip On
To Top