CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Reda Tentang Bumi Rata, Suhaimi Saad Persoal Saiz Bulan Dan Matahari

21-3-2019 01:18 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16255| Komen: 127|Original author: Oleh: Saiful

Description: Rindu ke tidak dengan Suhaimi Saad dan pelbagai teorinya yang boleh buat ramai orang berbalah?
Rindu ke tidak dengan Suhaimi Saad dan pelbagai teorinya yang boleh buat ramai orang berbalah?

Senyap seketika dan sibuk dengan masak laksa serta live di Facebook, Suhaimi atau lebih mesra dipanggil SS kembali dengan status-status yang berjaya menarik perhatian ramai lagi!


Foto: FB
Dah senyap dengan isu bumi sfera atau rata, kali ini perkongsian lebih kepada mempersoalkan tentang saiz bukan dan matahari.

"Sejujurnya, Ia tidaklah kelihatan sebesar yang diperkatakan orang kebanyakan. Seolah olah dia pernah mengukur matahari."

Baca sendiri di sini. Baca perlahan-lahan supaya mudah nak hadam okay.


Di ruangan komen macam biasalah pasti penuh dengan komen-komen kasar.

Ada yang mendakwa nama sudah sendu dan tak disebut-sebut, sebab itulah SS mula mencari kontroversi.

Nak perhatian katanya...


Dalam banyak kejian yang diterima, masih ada lagi yang menyokong dan mendoakan yang baik-baik buatnya.


Layan salah, tak layan salah. Serba salah dibuatnya. -CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aijinmisaki 21-3-2019 01:20 PM
Dia tanak tau ke saiz otak dia besar mana?
Quote nazzse 21-3-2019 01:25 PM
Takyah up pasal mamat ni boleh tak?? Biar dia jadi mat jenin sorang2, semak tau tak
Quote tri-max 21-3-2019 01:28 PM
ayoo kebesaran bulan ke matahari ke tak boleh lawan dgn kebebalan ko Sohai
jgn la layan si mangkuk ni, jgnlah buat thread lagi psl dak sohai ni
kang sat gi dia kata dia pernah smpi ke Bima Sakti plak
Quote smeetasmitten 21-3-2019 01:49 PM
THREAD DAH ADA LAAAAAAAA
Quote fushimi 21-3-2019 01:58 PM
orang macam ni lagi netizen respond selagi tu dia akan menyalak

saja nak suruh netizen panas hati ngan hujah bodoh dia
Quote airmineral 21-3-2019 02:16 PM
sohai, benda yang tuhan xsebut direct tu sbb tuhan nak suruh manusia kaji
kan tuhan dah bagi akal dan kudrat
usahalah baru tau

jgn pasni ko tny plk pasal akal vs otak
pastu jgn ko kata ko percaya akal boleh "berdiri dgn sendiri" tanpa otak
Quote hungryhenry 21-3-2019 02:18 PM
Tt ialah ass ass
Quote zulka 21-3-2019 02:28 PM
sape mamat ni?
Quote sweetgirl 21-3-2019 02:30 PM
x payah layan la ss ni.. dia mmg nak org ckp pasal dia je ni...
Quote Mleeen82 21-3-2019 02:40 PM
aijinmisaki replied at 21-3-2019 01:20 PM
Dia tanak tau ke saiz otak dia besar mana?

dia x nak tanya...
PASTI jawapannya nanti buat OtakNya HILANG terus...
Quote MadameOnion 21-3-2019 02:41 PM
laaa belum kembali ke  rahmatullah ke sohai ni? berapa tahun dah ni?
Quote ninu 21-3-2019 02:46 PM
haru biru jadinye...
Quote mdhelmi 21-3-2019 02:47 PM
tu teori dia
xperlu nak dipertikaikan
Quote hyie 21-3-2019 02:49 PM

Malaysia's sweetheart


Quote awex^returns 21-3-2019 02:56 PM
eh berhentilah bukak thread pasal oink oink ni
makin korang bagi highlight kat dia
makin menjadi2 pulak bodoh dia

dia ni saja nak perhatian

aku dah cakap dah

bila viewer da sendu kat page dia
mesti dia up cerita bodoh nak suh orang bagi perhatian

oink oink betul
Quote ikanmasin 21-3-2019 03:01 PM
tak abis2 sohai ni..tenggelam cerita dia tu sibuk up kan balik...
Quote Parit.Hilton 21-3-2019 03:02 PM
eleh komen yang sokong dia tu, ADALAH DIRI DIA SENDIRI DI SEBALIK FAKE AKAUN.

ko tak payah acah-acah ada penyokong la sohai.

kalau kata ada peminat pun, bila bab teori bodoh kau ni, diorang semua cabut lari tak nak
bersekongkol dengan kau sohai
Quote sharlenetexas 21-3-2019 03:04 PM
Saiz afik dia besar mana? 2b? Atau sebesar batang mancis?
Quote sharlenetexas 21-3-2019 03:05 PM
Saiz adik dia besar mana? 2b? Atau sebesar batang mancis?

Lihat semua komen(127)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 09:55 PM GMT+8 , Processed in 0.090890 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top