Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Vlogger Terkenal Nas Daily Buat Keputusan Menetap Di Singapura

21-3-2019 12:02 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 12

Antara banyak video blogger (atau vlogger) yang terkenal di media sosial, mungkin Nas Daily salah saorang yang paling dikenali di Malaysia kerana kandungannya yangs sering menjadi tular. 

Selain itu, Nas Daily juga pernah menjadi kontroversi kerana mengkritik negara Malaysia yang menolak untuk memberikannya visa pelawat atas sebab beliau memiliki passport Israel.


Kredit foto: Nas Daily
Selain itu, walaupun dilahirkan Muslim, Nas atau nama sebenarnya Nuseir Yassin pernah mencetuskan perdebatan apabila beliau mengatakan tidak mempercayai agamanya 100% kerana dia bukanlah seorang yang alim dan tidak mahu dikongkong oleh sesebuah fahaman.


Kredit foto: Channel News Asia
Selama ini, Nas dan teman wanitanya menjelajah seluruh dunia untuk menghasilkan video pengembaraan dan pemerhatian socialnya. Beliau sebelum ini pernah mempertimbangkan Singapura tetapi akhirnya  menjadikan San Fransisco sebagai tapak bagi syarikat online mereka. 

Kini nampaknya dia telah bertukar fikiran.


Kredit foto: Nas Daily
Dalam sebuah status video terbarunya, Nas memutuskan akan berpindah dari San Fransisco dan menetap di Singapura dalam masa terdekat. "Setelah mengembara selama 3 tahun, saya memutuskan untuk menetap di Singapura,"dedahnya. 

Kecintaan Nas terhadap negara itu pernah diluahkannya dalam video 'Why I Hate Singapore'.

Kredit foto: Nas Daily
Salah satu kekagumannya terhadap negara itu termasuklah kemampuan mereka untuk mencapai kemajuan dalam masa 53 tahun sahaja. Nas berpendapat kemajuan Singapura menjadikannya sebuah lokasi yang tepat untuk mengembangkan jenamanya.


Kredit foto: Nas Daily
Pengumuman Nas itu turut disahkan oleh teman wanitanya, Alyne Tamir menerusi Instagramnya. Walau bagaimanapun, pasangan itu belum membuat keputusan untuk menetap berapa lama.

Adakah kandungan video blognya akan lebih bernuansa Asia selepas ini? Atau adakah dia akan sekali lagi mencetuskan kontroversi? Kita nantikan.-CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 12
Komen

Previous : 'Harum Seperti Pelangi' - Kini Dah Ada 'Penis Cleaner' Khas Untuk Lelaki

Next       : "Tak Payah Produk, Cukup Jaga Makan Dan Exercise,"- Petua Lelaki Ini Turun 30 Kilogram Jadi Inspirasi Netizen

Komen Terbaru

Quote KakiSelpi 30-3-2019 12:05 AM
lantak ko lar...  nk menetap mner pon...

Lain-lain Komen

Quote Themilo 21-3-2019 12:28 PM
elok la jadi hanjj singapork
Quote yeos 21-3-2019 12:37 PM
dah unfollow nas ni sebab makin tak boleh terima pandangan dia

ada dia kisah? hahaha

i sekranga suka tengok video2 vlogger dubai, khalid & salama
Quote Sang_Pencinta 21-3-2019 12:45 PM
yeos: dah unfollow nas ni sebab makin tak boleh terima pandangan diaada dia kisah? hahahai sekranga suka tengok video2 vlogger dubai, khalid & salama


Skrg saya pun dah unfollow

Tp masih ikut Drew Binsky
Quote nazzse 21-3-2019 12:51 PM
Unfollow mamat nih..approachdia makin lama makin.....
Drew better skit, but still ambik yg jenih je la, yg keruh2 buang
Quote airmineral 21-3-2019 01:42 PM
dok jauh2 dari msia plis
Quote eyansss 21-3-2019 01:45 PM
yeos replied at 21-3-2019 12:37 PM
dah unfollow nas ni sebab makin tak boleh terima pandangan dia

ada dia kisah? hahaha

aku pun suka khalid dan salama...  diorang sangat neutral dan positive...
Quote LadyCarefree 21-3-2019 05:15 PM
Bagus Nas ni. Otak xdikongkong dek makbapak atau orang sekeliling
Quote Melorqe 22-3-2019 01:27 PM
hiung tak mancung, pipi tersorong2.

malaysia tak terima ko sudey lerr..
aku pun menyampah dgn attention seeker ni.
Quote minahmanja 22-3-2019 01:49 PM
yeos replied at 21-3-2019 12:37 PM
dah unfollow nas ni sebab makin tak boleh terima pandangan dia

ada dia kisah? hahaha

khalid n salma ni kelako... hehehe
Quote pai.kacang 27-3-2019 04:44 PM
dah unfollow jugak dia ni.. padahal dulu hari2 tgk video dia
Quote Orix 27-3-2019 06:12 PM
who r yuss
Quote KakiSelpi 30-3-2019 12:05 AM
lantak ko lar...  nk menetap mner pon...

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092000s Gzip On
To Top