Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Comel Dan Gedik Sangat" - Keletah Artis Berbaju Raya Cuit Hati Netizen

22-3-2019 12:08 PM|Oleh: Azza| Komen: 31





Gempak apabila segerombolan artis popular tanah air bergabung memakai busana raya. Semuanya muda-muda, cantik dan segak belaka seperti Zahirah Mac Wilson, Nelydia dan Uqasha Senrose, Kamal Adli dan lain-lain. Tidak ketinggalan artis 'plus size' seperti Michael Ang dan Shery Alhadad.

Biarpun ada yang kurang senang dengan trend puasa pun belum, tetapi lagaknya kalut membuat persiapan raya, namun ia seakan menjadi kemestian bagi mengelakkan kekalutan di saat akhir.

Sebuah video yang memaparkan selebriti ini keluar seorang demi seorang bagi menonjolkan busana masing-masing mencuit hati netizen.


Sudah pasti pesona Zahirah Mac Wilson dan Nelydia terserlah dalam 'catwalk' ini sementara Uqasha, Sherry dan Michael Ang dilihat berlakon seolah-olah tidak bersedia ke hadapan menggamit gelak tawa krew yang merakamnya.

Jom kita saksikan keletah mereka semua memperagakan busana raya dengan konsep 'balik raya journey'.




Jadi, anda sendiri dah buat persiapan raya belum? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
7
Terkejut
6
Sedih
5
Lawak
6
Bosan
5
Komen: 31
Komen

Previous : "Saya Pun Tertipu" - Aaron Aziz Mengamuk Ditipu Scammer, Gesa Pengikut Buat Laporan

Next       : Michael Ang Pelik Dengan Sikap Netizen Yang Mintanya Jadi Batu Api

Komen Terbaru

Quote bazarayamy 4-4-2019 01:12 PM
waa... x sedar dah nak ramadhan lepas tu dh raya plak... jom smua bleh survey survey persalinan untuk raya disini https://bazaraya.my/fashion-store pilih yang mana berkenan

Lain-lain Komen

Quote Beribear 22-3-2019 02:02 PM
Mcm ni pon mencuit hati ke? Pelik netizen ni
Quote dakewa 22-3-2019 02:05 PM
Tapi sherry paling style care sheols kluar
Quote disneyrecess 22-3-2019 02:21 PM
Gedik lahai unkaaa {:smile
Quote lilacomot 22-3-2019 03:09 PM
sape yg bertudung tu uols
Quote buapakperut 22-3-2019 03:13 PM
ape yang mencuit hatinye, biasa2 je. sape baju biru tu, yg adik beradik rose versi takde paras ke
Quote juli4n4 22-3-2019 03:14 PM
lilacomot replied at 22-3-2019 03:09 PM
sape yg bertudung tu uols

Puteri Zarith kan
Quote pittjie 22-3-2019 04:41 PM
lilacomot replied at 22-3-2019 03:09 PM
sape yg bertudung tu uols

buruk kan pakai tudung cenggitu. pakai serkup kat dalam then tudung luar transparent. nampak serkup tu membujut cenggitu. macam topi witch. tak faham ada org yang pakai style gitu. hahahha
Quote rayray28 22-3-2019 04:47 PM
pittjie replied at 22-3-2019 04:41 PM
buruk kan pakai tudung cenggitu. pakai serkup kat dalam then tudung luar transparent. nampak serku ...

Yang lagi x faham..dia kan dh x bertudung...free hair jela terus kan senang dr pakai tp x bape nk helok rupanya..kata shooting utk raya biarlaa cantik menarik sket org nk tgk
Quote de_ikea 22-3-2019 04:48 PM
pittjie replied at 22-3-2019 04:41 PM
buruk kan pakai tudung cenggitu. pakai serkup kat dalam then tudung luar transparent. nampak serku ...

Nasib baik pakai
Iols pun heran kenapa nk pkai
Quote rosieproject 22-3-2019 04:56 PM
artis ke puteri zarith tu??
Quote keds 22-3-2019 05:27 PM
Mencuitttt hati sangattttt.. .  
Quote LadyCarefree 22-3-2019 07:59 PM
Beribear replied at 22-3-2019 02:02 PM
Mcm ni pon mencuit hati ke? Pelik netizen ni

Tak ada class langsung. Puterigarit tu retis ke?
Quote LadyCarefree 22-3-2019 08:00 PM
lilacomot replied at 22-3-2019 03:09 PM
sape yg bertudung tu uols

Putrigarit
Quote LadyCarefree 22-3-2019 08:01 PM
Ungka forever over gedik
Quote Mary_jane 22-3-2019 08:10 PM
Tang mana mencuit?
Quote September14 22-3-2019 08:26 PM
Huduhnya yg bserkup gaya spt org x btamadun
Quote virgo19 22-3-2019 08:53 PM
Puteri zarith tu kenapa sibuk menempel retis? Dah la tak lawa, kalau tengok dari tepi pelik sangat bentuk hidung dia, nampak sgt buatan.
Quote badboi77 22-3-2019 09:03 PM
<a href="https://naijahowfar.com/">Download Naija Songs</a>
<a href="https://seehiphop.com/">Download America Songs</a>
Quote AmandaRollins 22-3-2019 09:06 PM
Sherry da kurus la..nmpk stylo sgt...
Nyampah nya ngn parahnabirah hidung kembang....feeling ko ye...kuat sgt aura sombong ko..
Uqa ngn nelly cantik sgt...

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136679s Gzip On
To Top