Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bintang Porno Mia Khalifa Bertunang, Terharu Dilamar Kekasih Chef

20-3-2019 02:09 PM|Oleh: Saiful| Komen: 50

Bintang porno terkenal Mia Khalifa terharu apabila dilamar kekasihnya, Robert Sanberg.

Berita gembira itu dikongsikan olehnya di Instagram dengan memuat naik gambar duduk di pangkuan Robert sambil mempamerkan cicin pertunangan.


Difahamkan kejutan tersebut diterima semasa dia dan kekasihnya yang juga merupakan seorang chef sedang makan malam berdua.

Romantik benar ya. "Kami pergi ke Chicago minggu ini dan menikmati makan malam di Smyth. Saya melamar Mia Khalifa dan dia kata, Ya!. Cincin tersebut disembunyikan dalam mangkuk makanan. Mia nampak tertanya-tanya sebelum saya menyarungkan cincin di jarinya," tulis Robert.

Foto: IG
Sejak berita pertunangan ini diumumkan, pasangan ini tak putus-putus menerima ucapan tahniah.

Bagaimanapun pasangan ini masih belum mendedahkan tarikh pernikahan mereka.



Perkahwinan dengan Robert bakal menjadi yang kedua buat Mia kerana sebelum ini dia pernah berkahwin pada 2001 dan bercerai pada 2014.

Mia yang berasal dari Lebanon sudah tidak diakui oleh keluarga dan warga negara tersebut sejak menceburkan diri dalam dunia porno pada tahun 2014.


Malah menurut satu laporan lagi, Mia sudah menukar agamanya dari Islam ke Kristian. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
7
Terkejut
7
Sedih
4
Lawak
5
Bosan
6
Komen: 50
Komen

Previous : SpaceX Milik Elon Musk Bakal Tunai Impian Billionaire Jepun Jadi Pelancong Pertama Ke Bulan

Next       : Bila Lelaki Manja 'Komplen' Dan Bandingkan Luka Main Bola Dengan Senggugut...

Komen Terbaru

Quote sekngucing 24-6-2019 08:32 PM
pemerintahan gaya khalifa

Lain-lain Komen

Quote pokaibanktokyo 20-3-2019 03:14 PM
Dia ni kafir sejak lahir lagi
Quote tagas 20-3-2019 03:30 PM
main jelah hari2

tak pyh kawen

idop pun da serupe haiwan

Quote CharlesDera 20-3-2019 04:26 PM
pokaibanktokyo replied at 20-3-2019 03:14 PM
Dia ni kafir sejak lahir lagi

ramai yang tak mau menjengah topik ni pokai....malu la tu pecah rahsia layan brazzers jugak...wakakakakakkakakakak
Quote Elle_mujigae 20-3-2019 04:28 PM
Tak nampak pun cincinnya..how many karat..diamond solitaire ke..
Quote pai.kacang 20-3-2019 04:32 PM
chef terkenal kah?
Quote pai.kacang 20-3-2019 04:33 PM
pokaibanktokyo replied at 20-3-2019 03:14 PM
Dia ni kafir sejak lahir lagi

dekat ayat last tu ada tulis dia convert from islam to christian
Quote shania88 20-3-2019 04:34 PM
Umpama memakai seluar dalam yang beribu ribu orang telah pakai
Quote rainbowrainz 20-3-2019 05:02 PM
Sian kalau family x terima dah
Quote abangadek 20-3-2019 05:12 PM
baguslah, laki yg baik tk kisah masa silam pompuan
Quote pokaibanktokyo 20-3-2019 05:13 PM
pai.kacang replied at 20-3-2019 08:33 AM
dekat ayat last tu ada tulis dia convert from islam to christian

Ini dari wikipedia
Early life
Mia Khalifa was born on February 10, 1993, in Beirut, Lebanon and moved with her family to the United States in January 2001,[5][6] leaving their home in the wake of the South Lebanon conflict.[5] Her family is Catholic and she was raised in that religion, in what she describes as a "very conservative" home,[5] although she is no longer practicing.[7] Khalifa attended a French private school in Beirut, where she learned to speak English.[5] After moving to America, she lived in Montgomery County, Maryland and played lacrosse in high school.[2] Khalifa has talked about being bullied at high school for being "the darkest and weirdest girl there", which intensified after the September 11 attacks.[5]
Quote clarizsa 20-3-2019 06:12 PM
Bestnya dia leh convert
Tahniah
Quote makbedah 20-3-2019 07:29 PM
abangadek replied at 20-3-2019 05:12 PM
baguslah, laki yg baik tk kisah masa silam pompuan

Haha, macam famous ayat ni lately.
Quote giyomi 20-3-2019 07:41 PM
tahniah, whoever you are
Quote sharlenetexas 20-3-2019 08:35 PM
Typo ke tu? Lahir 1993. Kahwin 2001. Takkan umur 8 tahun dah kahwin? Patutnya 2011.
Quote sharlenetexas 20-3-2019 08:36 PM
pokaibanktokyo replied at 20-3-2019 05:13 PM
Ini dari wikipedia
Early life
Mia Khalifa was born on February 10, 1993, in Beirut, Lebanon and  ...

Apa2 agama pun family tak mengaku saudara.
Quote sharlenetexas 20-3-2019 08:37 PM
Airun replied at 20-3-2019 06:18 PM
pornstar pun kerjaya
lumayan
tak salah jadi bini / laki

Ramai ke yg bebas penyakit? Ko sanggup kencing bernanah?
Quote fuyupoktek 20-3-2019 08:43 PM
Hodoh nya bintang porno ni camne leh jd bintang porno ke mmg huduh2 blaka asal aset besor
Quote kelapaparut 20-3-2019 08:46 PM
Si maria ozawa pun nikah dgn bf chef dia, makanan n sex berpisah tiada
Quote bangcak 20-3-2019 08:51 PM
CharlesDera replied at 20-3-2019 02:17 PM
malangnya kote otaku85 aka koteku85 masih lagi tak boleh naik...wakakakakakkakakaka

pantang ada perkataan 'porno' kat tajuk tred.
lajuss je org tu masuk

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.178636s Gzip On
To Top