Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

'Sesi Suai Kenal Dengan Seks Oral', Sewa Bilik Percuma Jika Rela Tidur Dengan Tuan Rumah

20-3-2019 01:02 PM Komen: 30
Beberapa tuan rumah didapati menawarkan penginapan percuma jika penyewa sanggup melakukan hubungan seks dengan mereka.

Memetik Daily Mail (DM), perbuatan jijik mereka didedahkan wartawan yang melakukan penyamaran sebagai wanita yang terdesak untuk mendapatkan tempat untuk disewa.

Kegiatan itu terbongkar selepas sebuah badan kebajikan 'Shelter' mendedahkan hampir 250,000 wanita ditawarkan seks untuk bilik percuma sejak lima tahun lalu di mana kebanyakan daripada mangsa merupakan penuntut universiti yang hidup susah untuk menanggung pembiayaan pengajian.

Sekumpulan wartawan yang menyamar dalam lingkungan usia 20-an diminta melakukan hubungan intim dengan pemilik rumah termasuk seks oral dan seks tanpa perlindungan untuk mendapatkan tempat tinggal percuma.

Malah, salah seorang daripada mereka memberitahu wartawan bahawa dia tidak perlu membayar sewa sekiranya rela tidur dengan pemilik rumah tanpa perlindungan setiap hari.


Andrew Bird

Andrew Bird, 30, dari Rotherham, South Yorkshire didakwa memberitahu wartawan terbabit bahawa dia tidak keberatan dengan risiko kehamilan.

"Saya mahu melakukan seks pada bila-bila masa dan saya suka kalau kita melakukannya hingga awak hamil," katanya yang mendakwa memiliki masalah alahan terhadap kondom.


Tony Crossley

Manakala, juruelektrik dari Essex, Tony Crossley menawarkan sebuah bilik di dalam rumahnya di Rayleigh secara percuma jika penyewa mahu tidur dengannya.

Bapa kepada dua anak itu juga berhasrat mahu melakukan seks oral sebagai 'sesi perkenalan'.

Sementara itu, Colin Luck, 48, dari Gravesend, Kent menyifatkan dirinya seorang profesional dan menawarkan bilik percuma jika penyewa rela menjalinkan hubungan intim dengannya.

Luck mencadangkan mereka melakukan hubungan seks tantrik, iaitu melakukan hubungan intim dengan perlahan dan mencapai puncak syahwat berulang kali.


Colin Luck
Kredit foto: Daily Mail

Pada Januari lalu, Crown Prosecution Service (CPS) mengklasifikasikan perbuatan itu sebagai satu jenayah di bawah Akta Kesalahan Seksual 2003 dan boleh dipenjara hingga tujuh tahun, jika sabit kesalahan.

Namun, menurut laporan masih terdapat banyak tawaran 'bilik percuma' ditawarkan di Internet. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
4
Terkejut
9
Sedih
9
Lawak
8
Bosan
6
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Kisah Asal Di Sebalik Dongeng Puteri Disney Yang Popular Tak Seindah Disangkakan!
Wanita Nyaris Mati Lepas Suntik Diri Sendiri Dengan Jus Buah
Sekumpulan Lelaki Mabuk Belasah Pak Guard Kerana Dilarang Mandi Di Kolam Renang
Dulu Belajar Berus Gigi, Kini Sekolah Adakan Program 'Mandi Bunga' Untuk Ubah Sikap?
"Tak Perlu Lapor Polis" - Haqiem Rusli Ikut Nasihat Ibu Isu Foto 'Tidur Dengan Wanita'
Ibu Rayu Bantu Anak Hidap Ketumbuhan Misteri
Pemain Bola Sepak Rempuh Remaja Dengan Kereta Kerana Berang Diejek Kalah 5-0
"Jangan Cuba Bermain Api Dengan Suami, Isteri Orang" - Bella Astillah
Bintang Porno Mia Khalifa Bertunang, Terharu Dilamar Kekasih Chef
"Saya Pun Tertipu" - Aaron Aziz Mengamuk Ditipu Scammer, Gesa Pengikut Buat Laporan
'Kelantan Tak Ada Masalah Pun Kalau Tak Ada Pawagam'
Terakam 'Malaikat' Ketika Ramadan
Bila Lelaki Manja 'Komplen' Dan Bandingkan Luka Main Bola Dengan Senggugut...
Dituduh Mendera, Rupanya Johnny Depp Yang Didera Isteri!
'Tiada Wifi Lebih Susah Daripada Tiada Duit' - 10 Masalah Utama Golongan Millennial
'Harum Seperti Pelangi' - Kini Dah Ada 'Penis Cleaner' Khas Untuk Lelaki
"Seksi Sangat Sampai Nak Peluk? Ini Dah Main Kasar..." - Amelina Terima Komen Lucah
Polis Diketawakan Guna Gambar Suspek Ketika Kanak-kanak Pada Poster Orang Dikehendaki
Lelaki Belasah AJK Masjid Sebab 'Remove' 2 Kawan Dari WhatsApp
"Kau Macam Bakteria, Sebar Virus Rasis!" - Ramai Berang 'Cikgu' Maki Pelajar Pukim*K Anak India
Bapuk Filipina Tak Mengaku Salah Bogel, Panjat Kereta
Sayu, Budak 3 Tahun Teman Ibu Kais Sampah
Murid Meninggal Dunia Tercekik Lobak Merah
Musim Hujan Bakal Tiba, Indonesia Harap Kebakaran Hutan Bakal Berakhir
Jijik! Udang Kering Dibiar Dijilat, Dipijak Anjing Sesukanya
Tembak Rakan Sekelas Semasa Majlis Reunion Kerana Dendam Lama
"Allah Yang Gerakkan Hati Semua Bantu Kes Adib" - Peguam Terharu, Bersyukur

Komen Terbaru

Quote nenekglamer 24-6-2019 08:41 PM
Tak takut penyakit ke?

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 20-3-2019 01:45 PM
Eh mcm pernah bc spekuan ada org malaysia pun sanggup asalkn dpt bilik free di london
Malangnya tred dah hilang ditelan bumi..
Quote Simunggu 20-3-2019 02:05 PM
ingat di malaysia
Quote brego 20-3-2019 02:10 PM
takde isu pong.
takde sape yang paksa ko menyewa tempat macam tu.
bayar jer la sewa macam orang lain.
tak payah tadah vagina pada landlord pong.

kalo tak mampu, cari jer tempat lain.
ramai jer student pompuan duduk dalam kereta or van.
realiti hidop zaman skang.
kat mana2 pong property pricing tak sepadan dgn income.

Quote arm_band 20-3-2019 02:15 PM
CPS bukan firma guaman. ia adalah agensi pendakwaan awam (public prosecution agency)
Quote Dwdrum 20-3-2019 02:16 PM
sudah lama pun .... di craiglist juga ada ....
Quote prettyuglybabe 20-3-2019 02:19 PM
pearl.silver replied at 20-3-2019 01:45 PM
Eh mcm pernah bc spekuan ada org malaysia pun sanggup asalkn dpt bilik free di london
Malangnya  ...

eh.. itu bukan beliau ke bayar rumah pastu ajak orang duduk free?
ke tukar lepas ada masalah dengan lembaga?
Quote brego 20-3-2019 02:26 PM
Edited by brego at 20-3-2019 02:29 PM

boleh jer nak buat kat sini.
in fact aku rasa memang dah ada, cuma belum meluas jer.

sapa yang dok sorang kat kondo, pastu ada bilik lebih,
boleh la offer bilik free,
dengan syarat tenant sanggup ngesex seminggu sekali.
aku rasa ramai jer awek millenials yang apply nak dok free kat kondo.



Quote baghal_bortuqal 20-3-2019 02:43 PM
brego replied at 20-3-2019 02:26 PM
boleh jer nak buat kat sini.
in fact aku rasa memang dah ada, cuma belum meluas jer.


Opper bilik pree for sexual favour.

G village desa pandan.

Contact baghal.
*Jantan atau shemales need not apply.





Quote dua_chzy 20-3-2019 02:57 PM
Dah la muka jantan2 tu hodoh sekor2. Sanggup korang dek. Bertabahlah.
Quote puteribaya 20-3-2019 03:57 PM
dua_chzy replied at 20-3-2019 02:57 PM
Dah la muka jantan2 tu hodoh sekor2. Sanggup korang dek. Bertabahlah.

agaknya datang malam2..gelap tutup lampu..tak pun pakai topeng ultraman Taro
Quote chinta89 20-3-2019 04:07 PM
ak dtg baca komen je
Quote ifanonline 20-3-2019 04:09 PM
bayaran tak semestinya guna wang kertas...sistem barter pun boleh...tuan rumah menawarkan bilik, pelanggan menawarkan faraj atau zakar...itu di panggil sistem barter..fair la tu
Quote myakayina 20-3-2019 04:11 PM
semua tua2 je aku tengok landlord tu..euww..
Quote dua_chzy 20-3-2019 04:20 PM
puteribaya replied at 20-3-2019 03:57 PM
agaknya datang malam2..gelap tutup lampu..tak pun pakai topeng ultraman Taro

Geli gila uols. Sehodoh2 aiol, aiol tak sanggup ngesek dengan jantan yang hodoh di mata aiol. Apa lagi setok2 muka pedo pervert euw euw seperti jantan2 kokesen dalam gambar2 di atas.
Quote dua_chzy 20-3-2019 04:23 PM
Ngesek paksa rela satu hal, kena rakam or amik gamba bogel ka naked ka satu hal, layan fetish gila landlord lagik satu hal (umum tahu, jantan hodoh biasanya psiko fetish seksual ntah hape2), pehtu if tak layan landlord, ada potensi kena blackmail guna koleksi gamba/bidyo naked satu hal, euw! Tak takut ka dek2 penyewa oi!
Quote puteribaya 20-3-2019 04:28 PM
dua_chzy replied at 20-3-2019 04:20 PM
Geli gila uols. Sehodoh2 aiol, aiol tak sanggup ngesek dengan jantan yang hodoh di mata aiol. Apa  ...

khuen,walau muka tutup..akal terbayang je..muka stok2 berminyak..iols ingat dulu penah interview pelac*r kat ChowKit, dia kata kalu kot* tu bole dikumpul..dah selori kot* dia penah rasa..paling dia geli..bila ada apek2 gemuk cam bab* mulut berminyak2 lepas makan bakkuteh..nak comolot dia..selalu nya dia minta extra..kalu nak comolot ..haishhh ngeri dengar
Quote dua_chzy 20-3-2019 04:39 PM
puteribaya replied at 20-3-2019 04:28 PM
khuen,walau muka tutup..akal terbayang je..muka stok2 berminyak..iols ingat dulu penah interview p ...

Hoh em geeee if aiol kat tempat pelacur tu, mahu kemurungan okeh! Ingat sedap ke ngesek dengan jantan ko tak taste lansung pehtu kena purak2 turn on? Euw! Aiol pernah dok sebelah menyebelah (dalam flight) dengan jantan Cina kertu, BAU MACAM TAHI uols! Literally, bau TAHI NAJIS MANUSIA iya! Ai syak jantan tu dah la perokok tegar, pengotor tegar lagik kot. Kimk betol 2 jam kena tahan bau tahi! Dah la hodoh! If jenis gitu la gi melanggan pelacur, ai sangat bersimpati kat sesiapa yang servis beliau!
Quote puteribaya 20-3-2019 04:46 PM
dua_chzy replied at 20-3-2019 04:39 PM
Hoh em geeee if aiol kat tempat pelacur tu, mahu kemurungan okeh! Ingat sedap ke ngesek dengan jan ...

kann ramai je cainis bau cenggini..kat opis meols..80% dorang.... yg lepas lunch bau lemak2 hanyir..mengtekedarah Bab 1 laa tu..ada yg rambut bau kepam..tak mandi junub..tapi ada gak yg forever wangi
Quote bangcak 20-3-2019 04:47 PM
dua_chzy replied at 20-3-2019 04:23 PM
Ngesek paksa rela satu hal, kena rakam or amik gamba bogel ka naked ka satu hal, layan fetish gila l ...

cikgu kalu dtg semenanjung jgn risau. i da reserved homestay percuma

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.301244s Gzip On
To Top