CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Sengaja Agaknya, Aidil Aziz Terpegang Buah Dada Fasha Sandha

20-3-2019 12:38 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 24925| Komen: 123|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak-sejak nak kahwin ni, semakin murah rezeki Fasha Sandha.
Sejak-sejak nak kahwin ni, semakin murah rezeki Fasha Sandha.

Aktres ini dilantik menjadi duta Bizzi Boddy, produk keluaran syarikat milik Aliff Syukri.



Disebabkan itu kalau tengok di Instagram, Fasha giat mempromosi produk yang didakwa boleh membantu mengurangkan berat badan.

Tapi ada satu video yang dimuat naik di Instagram Aliff Syukri telah menimbulkan rasa marah dan kurang senang di kalangan ramai pihak.

Video promosi tersebut menyaksikan Fasha bersama tunangnya Aidil Aziz menaiki motor.


Mungkin sebab kaki tak sampai atau baju yang ketat agaknya menyebabkan Aidil terpaksa 'angkat' Fasha ke atas motor.

Tengah angkat, ramai yang perasan tangan Aidil sebenarnya terpegang buah dada Fasha.

Kredit foto: IG 
Nama pun 'ter', tak sengaja agaknya tu! Tak perasan.

Bagaimanapun ruangan komen ditutup. Mungkin tak mahu menimbulkan kekecohan. -CARI

5

Bagus
4

Marah
8

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (26 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hzln 20-3-2019 12:44 PM
ada ker org bodo yg gi caya produk2 gini
tak payah jadi manusia lah
Quote hyie 20-3-2019 01:00 PM
WHY BOTHER3X
Quote sonatalady 20-3-2019 01:00 PM
Ada aje org yg beli produk mcm ni.
Termasuk sedara saya.
Jgn kata yg bkn2...dorang x percaya pn.

Malas nak komen isu pegang sana sini..sendiri lah ingat...
Quote fushimi 20-3-2019 01:02 PM
mana pegang kopeknya

tak nampak pung
Quote Sazida 20-3-2019 01:03 PM
hzln replied at 20-3-2019 12:44 PM
ada ker org bodo yg gi caya produk2 gini
tak payah jadi manusia lah

Kwn i jual bizzi body ni. Xtau plak terlajak show off yg punya.
Quote cikenet76 20-3-2019 01:15 PM
Sazida replied at 20-3-2019 01:03 PM
Kwn i jual bizzi body ni. Xtau plak terlajak show off yg punya.

u...bkn terlajak show off yg punya tp wife terlajak show off yg punya laaaa

anyway betui ker consume ni leh kuwus meletop kebabommmm....
Quote Izaabelle 20-3-2019 01:19 PM
Product bodo dgn mata bodo bole nak teliti tangan pegang buah dada
Pasa ni apa la nak heran sangat lantak lah
Ber thread bkk dgn content bodo
Quote biozipstar 20-3-2019 01:19 PM
hzln replied at 20-3-2019 12:44 PM
ada ker org bodo yg gi caya produk2 gini
tak payah jadi manusia lah

aku fikir benda yang sama. kebanyakan dak2 jaman sekarang yg suka buat ootd tu, kerjaan dia jual serum/produk kuruskan badan/produk kecantikan/paid review.. tak nampak sangatlah pulak belajar mana2... ramai pulak tu jadi dropship... laku pulak tu.. tak pahammmmmmmmmm
Quote None68 20-3-2019 01:50 PM
Hahaha buang karan btol..promote produk je pun
Quote makneng 20-3-2019 01:51 PM
Ooo baru la mak tau ni produk sampah yg kawan mak telan tu.. Bangga ni ckp i mkn produk sampah ni, rasa mcm dah susut sikit berat badan. Geram je mak dgr, rasa nak luku kepala dia.. Dah tua pun bebal lagi
Quote pearl.silver 20-3-2019 01:52 PM
Eleh.. Takat tgn adil penyek sikit nenen fasha
Lebih dr itu pun aidil dah pegang
Kecoh je netizen..
Quote Acikgomen 20-3-2019 01:59 PM
pearl.silver replied at 20-3-2019 01:52 PM
Eleh.. Takat tgn adil penyek sikit nenen fasha
Lebih dr itu pun aidil dah pegang
Kecoh je netizen. ...

Dorang kan dah bertunang
Pre-halal katanye
Kena la prektis pegang tetek kang esok first night takde la panic khuenst
Quote esteryen 20-3-2019 02:35 PM
pearl.silver replied at 20-3-2019 01:52 PM
Eleh.. Takat tgn adil penyek sikit nenen fasha
Lebih dr itu pun aidil dah pegang
Kecoh je netizen. ...

fasha cam pakai bra xde wayar/support or breast dia mcm kecik sgt based on the video, sbb time aidil "angkat" part sana, i was likee uuuii kecik nyaaa..hahas
Quote misspuaka 20-3-2019 02:36 PM
suka la si tino gersang tu
Quote esteryen 20-3-2019 02:37 PM
makneng replied at 20-3-2019 01:51 PM
Ooo baru la mak tau ni produk sampah yg kawan mak telan tu.. Bangga ni ckp i mkn produk sampah ni, r ...

so stupid of them, tgk je la kuantiti makanan yg fasha makan tu..especially nasi tu..SESUDU jeee..if u all semua makan nasi SESUDU, chicken breast n sayur2 yg direbus je, no minum manis2, rasanya sebulan mmg nampak kesannya.
Quote makton 20-3-2019 02:39 PM
ntah2 lebih dr tu pun penah buat. hahah
Quote buapakperut 20-3-2019 02:41 PM
makneng: Ooo baru la mak tau ni produk sampah yg kawan mak telan tu.. Bangga ni ckp i mkn produk sampah ni, rasa mcm dah susut sikit berat badan. Geram je mak  ...

sek2 macam ni kan, diet malas, bersenam malas, tapi bab telan produk minuman kurus, sapu2 jadi slim dan korset pondan laju je. iols pun tapaham
Quote juruterra 20-3-2019 02:46 PM
product sampah, menyampah gila dgn retis yg promoto product2 sampah ni ...ada pulak yg bengong2 gi beli
Quote Noraniza_Iblis 20-3-2019 02:47 PM
setakat terr tu ape la sgt.. chuolls...
yg sengaja pun dh tak terkire...
uolss je tak taw...hahha

Lihat semua komen(123)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 08:29 AM GMT+8 , Processed in 0.078975 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top