CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Jangan Cuba Bermain Api Dengan Suami, Isteri Orang" - Bella Astillah

20-3-2019 11:29 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9840| Komen: 49|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Suami atau isteri orang ini tak boleh dibuat main. Jangan cuba bermain dengan api."
"Suami atau isteri orang ini tak boleh dibuat main. Jangan cuba bermain dengan api."



Bella Astillah akui hilang kesabaran dan pertimbangan diri ketika mendedahkan skandal kecurangan suaminya, Aliff Aziz dan pelakon Oktovia Manrose.

Dalam temu bual bersama Nona, Bella akui setiap manusia ada tahap kesabaran masing-masing hingga ada masanya melakukan sesuatu di luar jangkaan.

"Bagi saya, saya tidak menggunakan media sosial sebagai platform untuk mengaibkan.

Kredit foto: IG Bella Astillah

"Ibu pun mendidik saya, tapi sebagai manusia biasa kita semua ada tahap kesabaran.


"Mungkin waktu itu saya tidak dapat mengawal emosi," jelasnya.



Dalam masa sama, Bella berkata semua manusia melakukan kesilapan dan meminta wanita di luar sana agar lebih berhati-hati. - CARI
4

Bagus
3

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 20-3-2019 11:45 AM
kadang2 masalahnya bukan dari wanita... tapi yg lelaki tuuu x reti jaga ular dalam seluar nya...
Quote hzln 20-3-2019 12:00 PM
Laki ko tu yg gatal...
Quote fushimi 20-3-2019 12:05 PM
laki ko gatal pun ko hadap jugak

Quote Noraniza_Iblis 20-3-2019 12:08 PM
Koserrr nk layan laki bini ni,,
Bini pon kuat meroyan..
Laki ponn gatai peliaq
Quote prizadane 20-3-2019 12:10 PM
Tak habis lagi?
Quote dokupangg 20-3-2019 12:13 PM
Bbnu sgt perangai dah jantan ko tu jenis gatal tak payah gigih nak warning2 org lain. Gatal jumpa gatal mmg la pokok bergoyang.
Quote kakasotong2 20-3-2019 12:13 PM
Tolong la perempuan ni, getik nya xhabis2 keluarkan kenyataan.

Isu dah basi, orang dah xheran dah dengan kisah playboya laki kau tu. Dah sendu isu rumahtangga sendiri sibuk plak dok bangkitkan lg.

Isu rumahtangga kau tu ibarat daki marhaen je (tu pn kalau ada daki). Byk lg isu semasa yg lg penting yg perlu perhatian & simpati masyarakat.

Sila meninggal la weh.
Quote itsmeshikin 20-3-2019 12:18 PM
elehh ni bunga-bunga nak cakap "masing-masing buat silap.saya maafkan Aliff"


Quote OsHiN_hOnEy 20-3-2019 12:29 PM
sesapa yg belum kahwin atau ada adik beradik pompuan tolong lar nasihatkan, jgn berhabis dgn jantan sebelum dan sesudah jadi suami.

lelaki ni tak boleh dipayung besar2an, tak boleh dibagi pegang duit sgt, lelaki ni otak dia mcm bayi tak matang sampai bebila, dlm genes dorang ada benda tu.

bila dah berhabis dgn jantan nanti jadi mcm bella bello bioll ni dia rasa entitlement towards her bad boy husband, laki dia pulak suka pompuan nenen size 34c or 36b, bella bello size mcm telur mata, tak selera si alip tengoknya.

seyes I berdoa semoga alif next round change his sex orientation and jatuh cinta dgn sesame jantan

nak tengok camna bella bello nak meroyan
Quote Ferr_Remy 20-3-2019 12:37 PM
Tu je la story pasal minah ni. Bebird laki ko asek nak trbang je. Xde citer lain. Last2 ko mengenyam tepi bebird laki ko balik.
Quote ikanmasin 20-3-2019 12:42 PM
cukup2lah tu..makin byk drama pl..
Quote gujiwa 20-3-2019 12:44 PM
so dah berbaik ke ni? hahahhahahahaha
Quote TerataiMelur02 20-3-2019 12:44 PM
walau perempuan merenyam, tapi kalo lelaki x layan xkan jadi punya la. ha, kalo sama2 gatal jangan salahkan perempuan je sampai salah laki sendiri kau x nampak.

xpela, dah bella hadap sgt kan
Quote Begbiru 20-3-2019 12:46 PM
......next!
Quote emera 20-3-2019 12:47 PM
Patutnya kau sound laki kau... ‘adik’ dia x reti dok diam nmpk pompuan lain, ada paham???
Quote kepingbewok 20-3-2019 12:48 PM
mslhnya,laki kau menggatal kau meroyan.lps minta maaf kau cair balik..kau la yg bodoh
Quote chandrahusin 20-3-2019 12:49 PM
dh gigih hadap laki mcm ni diam2 je lah dek non
Quote acikbajuhijau 20-3-2019 12:50 PM
so? ko masih hadap la laki kau tu?
Quote fahdramli 20-3-2019 12:52 PM
Ko kena bagi penampo dak pun kasi ataupun bg ja laki ko pakai cawat besi. Klu laki ko jenis tak melayan dan menggatal tak jadi. Bila dah jadi, ko ttp kata laki ko baik,, org semua jahat... Pastu merempan kt IG... Apa punya akai pun tak tau lah. Bila laki ko bo layan, ko merempan lagi, kata rindu bagai.. Klu tak mau tu, muktamat kata tak mau, ko tu ja masih dok nak hadap si laki ko tu... Klu ko masih nak hadap dia, ko kena hadap la perangai dia sekali,,, busuk2 pun laki ko kan.

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.182594 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top