CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Masuk Akal, Neelofa Bukan Punca Rumah Tangga Sharnaaz Dan Nabila Goyah!

20-3-2019 11:18 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16580| Komen: 89|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dah agak lama juga spekulasi tentang kegoyahan rumah tangga Sharnaaz Ahmad,35 dan Noor Nabila,33 menjadi bualan.
Kredit foto: IG Neelofa

Dah agak lama juga spekulasi tentang kegoyahan rumah tangga Sharnaaz Ahmad,35 dan Noor Nabila,33 menjadi bualan.

Status-status sedih aktor tersebut di Instagram sampai sekarang menimbulkan tanda tanya.


Macam-macam andaian tentang punca keretakan rumah tangga mereka dan antaranya adalah campur tangan keluarga Nabila.



Apa lagi, nama Neelofa pun secara tidak langsung turut terbabit.Ada yang menuduh Neelofa adalah punca segala-galanya.

Bagaimanapun aktres dan pengacara terkenal itu mendakwa tuduhan tersebut sebagai tidak masuk akal.


"Saya sayang kakak saya, sayang anak saudara saya. Semua tuduhan itu tidak masuk akal,"katanya kepada Berita Harian.

Hubungan Sharnaaz yang dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden, 8 bulan dikatakan berantakan apabila tidak lagi memuat naik gambar isterinya di laman sosial.


Neelofa pula sering membalas komen di status Instagram Nabila, seolah-olah seperti menghentam kenyataan Sharnaaz.

"Harap orang ramai, rakan dan keluarga boleh menjadi penyokong terbaik buat mereka. Orang luar tak tahu apa yang mereka lalui," tambah Neelofa.-CARI
7

Bagus
8

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 20-3-2019 11:20 AM
Tak sesuai langsung Hajah pakai lipstick colour cenggitu.
Quote Akubinimone 20-3-2019 11:21 AM
masalahnya..
kata2 tak sync ngan perbuatan...
Quote Redhead 20-3-2019 11:23 AM
Cerai ajela senang shanaz oi.. tak penat ke nak meroyan ber belit2, tuduh mnuduh tk memasal org lain pun kena rumah tngga sendiri pun susah nak handle.. bodoh..
Quote teen_angelJB 20-3-2019 11:24 AM
Muka nabila la si jebat ni
Quote namieamuro 20-3-2019 11:34 AM
lopa ptt dendiam aje la..tayah nk tnjuk sgt sokongan kt socmed..korg takde wassap ke nk bg sokongan secara privacy..
Quote hanuma 20-3-2019 11:36 AM
apa pun doa yg terbaik utk mereka berdua
Quote fadz84 20-3-2019 11:37 AM
teen_angelJB replied at 20-3-2019 11:24 AM
Muka nabila la si jebat ni

Aah muka maknya..
Quote tagas 20-3-2019 11:47 AM
Drama

dr dlm tv ke alam realiti korang punye drama
Quote manehnya 20-3-2019 11:49 AM
nabila ni kuat betui, sikit pun x meroyan... huhu
Quote cikatilia 20-3-2019 11:58 AM

aku nampak muka apaknya
Quote kaklong32 20-3-2019 12:15 PM
sian kat anak. semoga yg terbaik buat mereka

jahlop kaler leccu tu burok yehh
Quote Orange_7491 20-3-2019 12:20 PM
manehnya replied at 20-3-2019 11:49 AM
nabila ni kuat betui, sikit pun x meroyan... huhu

sbb dia yang buat nanas kot..
bukan nanas yang buat dia..
so dia ilek2 jew
Quote ouch! 20-3-2019 12:22 PM
manehnya replied at 20-3-2019 11:49 AM
nabila ni kuat betui, sikit pun x meroyan... huhu

biar betul sket pun x meroyan...main quote x abis2...hahaha...

jane jadik jin
Quote EvieWanKenobi 20-3-2019 12:22 PM
bila dah ramai sangat masuk campur
sape yang nak mengaku..
Quote famri7 20-3-2019 12:25 PM
Orang single biasanya suka kawan/sibling mereka bercerai...rasa mcm dpt balik kawan kau yang hilang...
Quote manehnya 20-3-2019 12:26 PM
Orange_7491 replied at 20-3-2019 12:20 PM
sbb dia yang buat nanas kot..
bukan nanas yang buat dia..
so dia ilek2 jew

kan.. dlm kes ni nanas betui2 jd mcm perempuan teraniaya pulak... hiii

hilang habis keras2 dia, jebat yg dulu bukan lg jebat yg sekarang (yg dlm drama bukan aku x cinta tuh)

mmg terok gak nanas kena sampai terduduk noh...

nabila ni mmg hebat lah orang nye
Quote chandrahusin 20-3-2019 12:27 PM
org bukan kata kau jadi punca
org kata kau jadi batu api
paham ke idok?
Quote Begbiru 20-3-2019 12:44 PM
"Saya sayang kakak saya, sayang anak saudara saya. Semua tuduhan itu tidak masuk akal,"katanya kepada Berita Harian.


nape statement tu mcm memusykilkan ek? adakah :
1. meaning dia akan cuba defend kakak dia walaupun kakak dia salah atas dasar sayang kakak dia?
2. tak pernah welcome nanaz pun dlm family sbb tu just appreciate kakak & anak sedara je?
Quote awex^returns 20-3-2019 12:46 PM
lopak ngan adik beradik dan makcik2nya lah batu api tu

Lihat semua komen(89)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.585829 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top