CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bakar Diri Sendiri Lepas Kecewa Gaduh Dengan Awek

20-3-2019 10:37 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2108| Komen: 17|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Nayris mati selepas membakar dirinya sendiri!
Nayris mati selepas membakar dirinya sendiri!

Dalam kejadian yang berlaku kira-kira pukul 7.40 malam itu, seorang lelaki berusia 21 tahun cedera 90 peratus di keseluruhan badan.


Kosmo Online melaporkan, segalanya berpunca apbila lelaki berkenaan bergaduh dengan teman wanita di sebuah rumah di Kampung Bintang Sitiawan.

Foto: Kosmo Online
Ketua Polis Daerah Manjung, Asisten komisioner Muhammad Hanif Othman berkata, 

“Siasatan awal di tempat kejadian mendapati kejadian berlaku di tempat letak kenderaan hadapan rumah tersebut. 

“Terdapat beberapa orang saksi kejadian dan tempat kejadian juga mempunyai televisyen litar tertutup (CCTV), kita akan mengambil keterangan dan meneliti rakaman tersebut."


Mangsa dihantar ke Hospital Seri Manjung untuk rawatan lanjut.

“Dia kini ditempatkan di Unit Rawatan Rapi (ICU) hospital berkenaan. 

“Kes disiasat di bawah Seksyen 309 Kanun Keseksaan iaitu cuba membunuh diri." -CARI
4

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
9

Sedih
4

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (30 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 20-3-2019 09:55 AM
90%......susah nak survive ni....

Harap bertahan lah....infection tu yg paling menakutkan....
Quote fifie_olin 20-3-2019 09:56 AM
drama king sgt ko dekkk
Quote hyunniesSS501 20-3-2019 09:58 AM
alahaiii dek oiii
Quote EvieWanKenobi 20-3-2019 10:09 AM
gaduh sebab apa sampai membakar diri??
Quote ashk4nn 20-3-2019 10:09 AM
ni bukan dram king rasanya..tp mental illness. orang normal x kan nk saja2 bakar diri. kene api lilin pn dh rasa nk maki..apatah nak bakar diri. cuma xtau pelaku ni ada rekod kesihatan mental atau x.
Quote ais_kosong 20-3-2019 10:10 AM
berbaloi ke sakit macam ni?
kalau boleh pulih macam mana hang teruskan hidup?
Quote Dalcott 20-3-2019 10:11 AM
amikkau.  yg sakit ko gak.
Quote niena90 20-3-2019 10:25 AM
Baru 21 tahun dah frust menonggeng. Sabarlah ade yg terbaik menanti in the future, jgn la dok hadap yg depan mata tu je hadoiii
Quote Cookingholic 20-3-2019 10:29 AM
niena90 replied at 20-3-2019 10:25 AM
Baru 21 tahun dah frust menonggeng. Sabarlah ade yg terbaik menanti in the future, jgn la dok hadap  ...

Kesian kan. Itula sesetengah org takde kesedaran mcm tu. Lagi2 baru umur 21 tak boleh fikir panjang. Sbb tu penting kita bagi byk pendedahan kat anak2 supaya diorg sedar dunia ni luas
Quote Buritan 20-3-2019 10:33 AM
Sorang taknak 10 mari dik..
Quote adik_aza 20-3-2019 10:34 AM
aduh dik... ko dah kenapa sampai bakar diri sebab gaduh dgn awek je . ramai lagi awek kat luar tu. baik ko mengkayakan diri , berebut awek nak kat ko
Quote TalibanRock 20-3-2019 10:46 AM
RASANYA DA ADE THREAD TTG ISU SAMA.

https://mforum.cari.com.my/forum ... =1151857&extra=
Quote figurae 20-3-2019 10:48 AM
dah kenapa..
Quote MariaClara 20-3-2019 10:51 AM
aduss tak tahu hakak nk kesian ke nk marah....ko buat gini agak2 awek nk balik semula ke? dia aman2 je kepit dgn org lain nnt...fikir la pjg sikit...tp moga cpt sembuh la yerrr
Quote mawar_mustika 20-3-2019 10:53 AM
adoi singkatnye ko pk dik...sorang lari 10 lg blh dtg
Quote fushimi 20-3-2019 11:00 AM
apolah

bergaduh ngan kekasih sampai bakor bakor diri

lain kali pasang kekasih ramai ramai baru hidup happy

sini buat taik sana ada untuk menghiburkan

sorga dunia pun tak pandai hargai
Quote fushimi 20-3-2019 11:00 AM
apolah muda lagi

bergaduh ngan kekasih sampai bakor bakor diri

lain kali pasang kekasih ramai ramai baru hidup happy

sini buat taik sana ada untuk menghiburkan

sorga dunia pun tak pandai hargai


Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:55 AM GMT+8 , Processed in 0.069118 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top