CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Aib! Lebih 100 Wanita Berpesta Telanjang Di Bukit Tinggi

19-3-2019 10:44 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 18620| Komen: 112|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Memalukan! Sebuah pesta bogel dilaporkan berlaku di sebuah pusat peranginan di Bukit Tinggi, Pahang petang ini.Difahamkan, ia bukan kali pertama berlaku namun kali ini pesta tersebut melibatkan lebih ...
Memalukan! Sebuah pesta bogel dilaporkan berlaku di sebuah pusat peranginan di Bukit Tinggi, Pahang petang ini.

Difahamkan, ia bukan kali pertama berlaku namun kali ini pesta tersebut melibatkan lebih 100 orang wanita yang didalangi sebuah pihak yang tidak bertanggungjawab.




Kelakuan lucah dengan berbogel di tempat awam itu sekaligus menyebabkan kegusaran kepada Pengerusi Jawatankuasa Penduduk (JMB) di resort berkenaan. 




Gambar yang dirakam menunjukkan para peserta tanpa segan silu beraktiviti tanpa seurat benang di kawasan terbuka yang amat bertentangan dengan budaya dan undang-undang negara ini.

Difahamkan kejadian serupa pernah berlaku di lokasi terbabit sebelum ini namun membabitkan peserta lelaki.- CARI 

9

Bagus
19

Marah
11

Terkejut
9

Sedih
10

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (69 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pearl.silver 19-3-2019 10:50 PM
Patut la x sejuk dah kat sini {:run
Quote TalibanRock 19-3-2019 10:54 PM
Boleh tau x katne.. Kot leh bukak port taman skodeng... Hakhakhak
Quote CARI-MAMS 19-3-2019 10:55 PM
selesa resort
Quote makita 19-3-2019 10:57 PM
Tak tajam ke rumput tu bila duduk. Tak rasa tersagat ke
Quote matchstick 19-3-2019 11:05 PM
Musim panas ni dpt berbogel rasa lega sikit kot
Quote teloq 19-3-2019 11:06 PM
ummah jinjang dapig ke sis ?
Quote Jajabeans 19-3-2019 11:07 PM
Warga prc kot
Quote dinopower2 19-3-2019 11:09 PM
teloq replied at 19-3-2019 11:06 PM
ummah jinjang dapig ke sis ?

nmpk gaya stok2 teresa kok.. takyah la gigih sekodeng
Quote LostStar 19-3-2019 11:09 PM
Kne tungau naya laaaa
Quote teloq 19-3-2019 11:11 PM
dinopower2 replied at 19-3-2019 11:09 PM
nmpk gaya stok2 teresa kok.. takyah la gigih sekodeng

euww...penuh bulu puks atas rumput nanti
Quote Fettybombom 19-3-2019 11:18 PM
Euww masuk kutu baru padan muka...kerajaan jgn bg muka sgt kt org2 kaki bogel,berpeel xsenonoh kt tempat awam ni,jgnla biarkan dorg mainkan hak kebebasan individu tanpa limit,nama pon hidup bermasyarakat
Quote September14 19-3-2019 11:23 PM
Dah la x lawa bogel pulak mesti muntah hijau klu tertengok... dpt bygkn betapa jijiknya pemandangan
Quote aijinmisaki 19-3-2019 11:25 PM
Tak sejuk ke since bukit tinggi pun dah sejuk
Quote tikusmontok 19-3-2019 11:46 PM
Tak masuk tungau ke dalam tu?
Quote chicozinn 20-3-2019 12:00 AM
Klu stakat ummah prc tu meollss da xheran..sdangkan mandi kt open public shower kat pulau kt sabah tu leh bogel reramai meollss siyes tgok pun nk muntah..yg pompuan bulu puk* xpenah dicukur gamaknye n yg laki lak bulu jembut n bulu ketiak da leh wat berus jamban..selisih r prngai jakun dorang ni..xpham ak acaner la leh jadi kuasa ekonomi bsr ni tp sahsiah n jati diri kelaut
Quote Manjahati 20-3-2019 12:01 AM
Eeawww activity apalah dorang nk buat ni?
Quote MMlava 20-3-2019 12:03 AM
binatang hewan mana pakai baju daaa



Quote CharlesDera 20-3-2019 12:04 AM
my brazzers rookies...wakakakakakakakkakaka
Quote onexox97 20-3-2019 12:10 AM
Rumput pun malu tengok depa

Lihat semua komen(112)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.070593 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top