CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pemain Bola Sepak Rempuh Remaja Dengan Kereta Kerana Berang Diejek Kalah 5-0

19-3-2019 06:06 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2496| Komen: 6

Description: Berang diejek selepas kalah 5-0, seorang pemain bola sepak bertindak merempuh beberapa penonton menggunakan kenderaannya selepas perlawanan tamat.
Berang diejek selepas kalah 5-0, seorang pemain bola sepak bertindak merempuh beberapa penonton menggunakan kenderaannya selepas perlawanan tamat.

Memetik BBC, Mahkamah Newport Crown diberitahu bahawa pemain pasukan yang diwakili Lee Taylor, 36, tertekan apabila dipersendakan lebih kurang 30 hingga 40 penonton yang hadir ketika itu.



Kredit foto: METRO/Wales News Service

Taylor bagaimanapun mengaku tidak bersalah memandu secara berbahaya dan melakukan 11 cubaan mencederakan menyebabkan 11 penonton termasuk remaja berusia 14 tahun cedera.

Mengikut fakta kes, pada 19 April tahun lalu, lelaki dari Port Talbot itu bermain untuk pasukan Margam menentang Cornelly di padang Meadow Street di North Cornelly, daerah Bridgend.


Kredit foto: METRO/Wales News Service


Menurut pendakwa Christopher Rees, Taylor masuk ke dalam keretanya sebelum memandu ke arah mangsa dan merempuh mereka.

Malah, beberapa daripada mereka terpelanting dilanggar Taylor. Namun, kesemua mangsa bernasib baik tidak mengalami kecederaan serius selain lebam dan luka kecil.

Tambah Rees, salah seorang daripada remaja berkenaan berjaya memegang bonet kereta dan menumbuh cermin hadapan hingga pecah sebelum Taylor keluar dari keretanya dan menyerang mangsa dan beberapa rakannya.

Taylor juga didakwa cuba mengorek mata seorang mangsa dengan ibu jarinya.


Kredit foto: BBC/Google

Tertuduh kemudian memberitahu mahkamah bahawa dia kemudian melarikan diri kerana takut dibelasah selepas keretanya dikepung sekumpulan remaja.

Perbicaraan masih diteruskan. - CARI
7

Bagus
5

Marah
6

Terkejut
2

Sedih
6

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matchstick 19-3-2019 07:21 PM
Hati tisu xyah main bola sepak la..
Quote whitePoison 19-3-2019 08:53 PM
Memalukan..hati tisu basah sangat
Quote kroit92 19-3-2019 11:11 PM
tepuk dia guna telur
Quote ikanmasin 19-3-2019 11:49 PM
ganasnya baik tak pyh main bola..
Quote raxief 20-3-2019 09:21 AM
takleh main kat malaysia ni.. semua kaki troll kat fb.. jenalti menalti kenalti.. macam2.. gaduh pasal team liga supe logik lagi, ini bertekak pasal kelab england, macam la asal sana, padahal asal kuala berang, pendang, kulai, dabong, sarikei.. huhu.. mujur la minat kepada bolasepak aku ni dah berkurang lepas kaki sakit.. skrg kita layan drone je
Quote Burong_Hantuk 20-3-2019 09:23 AM
Sendunya pemain bola sepak nih

Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 05:41 AM GMT+8 , Processed in 0.110550 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top