CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Buka Tudung, Emma Maembong Pergi Mekah Tak Takut Kena Balasan Ke?"

19-3-2019 04:26 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8434| Komen: 43|Original author: Oleh: Saiful

Description: Teruk dihentam kerana isu membuka hijab, nama Emma Maembong memang panas menjadi bualan satu Malaysia.
Teruk dihentam kerana isu membuka hijab, nama Emma Maembong memang panas menjadi bualan satu Malaysia.

Tak lama lepas itu aktres ini senyap sahaja dan orang ramai pun dah mula reda dari kemarahan.



Posting terbaharu oleh kakak Emma iaitu Yaya Maembong memaklumkan yang aktres tersebut kini di Mekah untuk mengerjakan umrah dengan ayah tercinta.

Emma juga ada memuat naik gambar di Mekah dengan kapsyen, "Ayoh".


Di ruangan komen ramai yang mendoakan Emma. Ada juga yang masih berharap agar dia terbuka hati dan kembali berhijab.

Tapi tak kurang juga biadab dan mengeluarkan kata-kata kesat.

Kata mereka tak takut ke kena balasan di Mekah sebab dah langgar perintah Allah sebelum ini?

Iyalah orang Melayu kan sering disajikan dengan cerita balasan di tanah suci. Macam-macam balasan yang diceritakan akibat dosa yang dilakukan.

Apa pun, doakan sahaja yang terbaik buat Emma. -CARI
2

Bagus
3

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • kroit92

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kucingitam 19-3-2019 04:32 PM
melayu je suka cerita2 gitu..
Quote fizamn 19-3-2019 04:32 PM
dia mmg cantik..
Quote matbad 19-3-2019 04:36 PM
nak kisah apanya sblm ni kat luar bkn dia pakai pun..pakai tunjuk kat ig dgn program tv ja..
Quote tupperwarepink 19-3-2019 04:44 PM
semoga mendapat hidayah kembali
Quote Minami2013 19-3-2019 04:46 PM
Awkward lak tgk gambar die tak bertudung...
Quote sharlenetexas 19-3-2019 05:00 PM
Datuk Hajah Sheila Majid sampai skrg tak bertudung.
Quote sharlenetexas 19-3-2019 05:01 PM
Masih lagi dengan syed dolah ke?
Quote pai.kacang 19-3-2019 05:04 PM
tapi rambut kaler.. macam mana nak mandi hadas?
Quote afidahhb 19-3-2019 05:16 PM
Doakan semua yang baik jaa
Quote laksmanabentan 19-3-2019 05:21 PM
sharlenetexas replied at 19-3-2019 05:01 PM
Masih lagi dengan syed dolah ke?

masih la uolls... aku liat sendiri ahad lepas kat KLIA tu..
si dollah pun ada kat airport... waktu lebih kurang jam 6.00 petang
Quote hyie 19-3-2019 05:49 PM
alah ummah malays ni tak habis2 la nak kira dosa orang...mental sangat...diorang ni sebenarnya ada masalah Erotomania
Quote RooneyMara 19-3-2019 09:35 PM
Sibuk je dgn dosa orang. Doa kan yg elok2 sudah lah.
Quote hzln 19-3-2019 09:42 PM
Hek eleh
Yg mengata tu pun
Mcm ler dosa sendiri semua dah diampun pun
Sebok nak hirau org takut tak takut tuhan bayar cash
Mcm ler dosa2 ko tu tak layak utk tuhan bayar cash kat atas dunia ni lagi
Mcm le tuhan tu wujud kat mekah jer
Dasar penganut agama melayu
Quote rosevelvet 19-3-2019 09:52 PM
Bila dia ckp dia bukak tudung sbb xnk hipokrit, so betul x bila dia btudung tu dia hipokrit. Ni according to her confession.
Quote pearl.silver 19-3-2019 10:13 PM
Mesti netizen kuat baca mastika nih
Sampai suatu masa dulu sorang tan sri ni takut gi mekah. Takut kena balasan. Anak dia cerita.
Quote fazila17 19-3-2019 10:23 PM
Edited by fazila17 at 19-3-2019 10:49 PM

Besar pahala timoh bawak ayoh mengerjakan umrah

Quote famri7 19-3-2019 10:26 PM
Stay freehair emma...trus tenggelam retis muka mcm mawas di pertiwi compare dgn heshe.
Quote rainbowrainz 20-3-2019 12:35 AM
semoga di permudahkan
Quote gigahertz 20-3-2019 01:07 AM
pearl.silver replied at 19-3-2019 02:13 PM
Mesti netizen kuat baca mastika nih
Sampai suatu masa dulu sorang tan sri ni takut gi mekah. Takut  ...

mmg tanah haram non muslim x leh masuk ke

Lihat semua komen(43)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 12:59 PM GMT+8 , Processed in 0.085345 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top