CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zamani Nak Bawa Pelajar Tahfiz Mengerjakan Ibadah Umrah

20-3-2019 10:26 AM| Diterbitkan: MoFirdaus| Dilihat: 2498| Komen: 14|Original author: Oleh: Mo Firdaus

Description: Zamani berniat membawa pelajar tahfiz mengerjakan ibadah umrah pada November depan. Vokalis kumpulan Slam juga berkata, dia akan pergi bersama pengurusnya selain mendapat tajaan.


Zamani berniat membawa pelajar tahfiz mengerjakan ibadah umrah pada November depan. Vokalis kumpulan Slam juga berkata, dia akan pergi bersama pengurusnya selain mendapat tajaan.




"Insya-Allah doakan segalanya dipermudahkan, saya pun dah lama simpan niat untuk ke sana. Alhamdulillah rezeki datang bersama tajaan.

"Saya tidak pergi berseorangan, pengurus saya iaitu Aalan dan saya ada niat mahu mencari seorang pelajar tahfiz untuk bawa bersama.

"Saya sendiri akan taja tetapi masih lagi dalam perbincangan," jelasnya seperti dipetik dari Sinar Online. - CARI 

3

Bagus
2

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote None68 20-3-2019 11:15 AM
Berapa orang je pun..
Quote chicozinn 20-3-2019 11:15 AM
ok..next??
Quote tagas 20-3-2019 11:51 AM
news sampah

takat sorang je pun nak taja nak news ke

Quote cikatilia 20-3-2019 11:56 AM
se org

luls

okla niat murni dok
tp macam awkward aje.
Quote dokupangg 20-3-2019 12:15 PM
Bawalah daku ~~~{:love
Quote ikanmasin 20-3-2019 01:09 PM
seorang jer ingatkan ramai..mudah2an dipermudahkan lah..
Quote nonarona 20-3-2019 01:33 PM
alhamdulillah, walau seorang tp bsr pahala nya lebih2 lagi klu anak yatim piatu & org susah..
Quote KakaJah 20-3-2019 03:57 PM

sedikit awkward dijadikan news hahahahaha
Quote EvieWanKenobi 20-3-2019 06:03 PM
Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan segala urusan..
Quote SiNopal 21-3-2019 07:39 AM
Semoga di permudahkan & dimurahkan rezeki Zamani, boleh la bawak lebih dari sorang.
Quote akr 21-3-2019 12:53 PM
xkisah lah sorang je,reporter yg nak report

iol doakan semoga dipermudahkan sgala urusan dan dimurahkan rzeki Zamani.InsyaAllah mgkin thun2 depan bertambah pelajar tahfiz Zamani sponsor, amin
Quote Yamei 29-3-2019 08:32 PM
nonarona replied at 20-3-2019 01:33 PM
alhamdulillah, walau seorang tp bsr pahala nya lebih2 lagi klu anak yatim piatu & org susah..

Alhamdulillah... betul tu uols, besar pahalanya..
Quote enchikfitz 29-3-2019 09:17 PM
Lol, sorang je?
Quote YomiuriLandMae 30-3-2019 12:47 AM
xpe la eventho sorg je tp niat tu tetap baik.. ikut kemampuan

Lihat semua komen(14)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:06 AM GMT+8 , Processed in 0.077450 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top