Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Perlu Lapor Polis" - Haqiem Rusli Ikut Nasihat Ibu Isu Foto 'Tidur Dengan Wanita'

19-3-2019 02:42 PM|Oleh: LilRose| Komen: 27

"Kenapa nak takut kalau tak bersalah?"

Haqiem Rusli mendedahkan tidak akan melaporkan kepada polis mengenai foto individu miripnya tidur bersama seorang wanita tular di laman sosial baru-baru ini.


Kredit foto: IG Haqiem Rusli

Penyanyi berusia 21 tahun itu menegaskan bahawa foto berkenaan hasil suntingan pihak tidak bertanggungjawab dipercayai cuba menjatuhkan imejnya.

"Itu hasil suntingan. Pada mulanya, saya mahu membuat laporan polis, tetapi ibu menasihatkan agar saya biarkan saja.


Kredit foto: Twitter

"Ibu nasihatkan saya kenapa nak takut kalau sayat idak bersalah dalam hal itu. Lama-lama perkara ini akan lenyap," katanya seperti dipetik dari mStar Online.

Menurut Haqiem, dia tidak tahu siapa yang ingin menganiaya dirinya dengan menyebarkan fitnah itu.


Kredit foto: IG Haqiem Rusli

"Apa yang saya buat salah, saya sentiasa meminta maaf," katanya yang menegaskan kehadirannya dalam industri hanyalah untuk menghiburkan orang saja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 27
Komen

Previous : "Macam Dia Seorang Je Ada Suami, Menyampah!"-Fazura Kena Sindir

Next       : "Dah Buka Tudung, Emma Maembong Pergi Mekah Tak Takut Kena Balasan Ke?"

Komen Terbaru

Quote me_nns 24-6-2019 06:52 PM
x takut......x takut.....x takut

Lain-lain Komen

Quote Themilo 19-3-2019 02:45 PM
gigih la orang yang edit tu cari gambar dik qiqim tengah tido, then tepek gambar pompuan kat sebelah..

mengaku je la yiiihhh....
Quote afidahhb 19-3-2019 02:50 PM
Polis pun banyak keja lain nak buat {:nose
Quote chicozinn 19-3-2019 03:04 PM
awat aku rasa mamat ni bakalan sendu dlm mse terdekat ni?
Quote RatuDunia94 19-3-2019 03:33 PM
Dik ni bukan zaman linda rafar n edry yah..
Quote cicicumel 19-3-2019 03:46 PM
fake nya gigi ko dik.. mcm gigi Sharulezad pengarah drama Nur tu.. dari jauh pn nmpak putih sebaris fake.. patt la heols skrg nmpak lebih berkeyakinan dan selalu senyum2 kambing.
Quote putehkundor 19-3-2019 03:55 PM
budak ijat pengarah nur tu bukan saja gigi tersusun sebaris nampak pelik, hidung pun macam hidung buatan. tapi dia nampak muda la...tak sangka dah 40an
Quote abbyhoney 19-3-2019 03:58 PM
selalunya org kata kalau tak nak report tu sebenarnya takut kantoi ... bila report, polis akan siasat dan cari bukti, betul ke tidak gambar tu fake. Mereka ada unit forensik. Boleh trace gambar2 tu ori ke tidak.  Kalau saya, saya report je. Dah melibatkan maruah diri kan?
Quote gigimukelabu 19-3-2019 04:02 PM
Report je dik. Bukan kena bayar pun Untung2 benda lain pun boleh terdedah sekali
Quote aleesyasofia 19-3-2019 04:06 PM
bnde dh basi dik.. ko sibuk2 plak nk mjwb skrg nie.. dok diam2 sudh n baikilah sikap ko dlu ya dik..
Quote chinta89 19-3-2019 04:43 PM
abbyhoney replied at 19-3-2019 03:58 PM
selalunya org kata kalau tak nak report tu sebenarnya takut kantoi ... bila report, polis akan siasa ...

yihhhhh btl sgt


mak dia pun takut sbnrnya tu.. takut timbul kebenaran perangai anak. kan depress kali kedua lak.
Quote whitePoison 19-3-2019 08:56 PM
Fitnah apenyer dik.. kau ingat kau siapa? Kalau buat report pun nanti kau malu sendiri je..jangan risau dik kat malaysia ni aman2 je nak tayang itu ini..
Quote anony-mous 19-3-2019 11:46 PM
Yg bideo dlm kreta tu heol jgk ke? I pening n confuse. Takat ni ank ikan i-asad motawh masih clear
Quote 7doors 20-3-2019 12:50 AM
Kuat ngentot ke dekk qiqi...tp biasalah kan umur2 remaja ni...
Quote ezacbee 20-3-2019 07:11 AM
Elok2 aku xtau cite ni, dah kena amik tau lak
Quote giyomi 20-3-2019 11:34 AM
ada aku kesah klu betul gmbar tu...pprt kepam so yesterday perasan top artis. mau dia depresi lg klu tgk komen2 kat cari ni
Quote LadyCarefree 21-3-2019 02:05 AM
abbyhoney: selalunya org kata kalau tak nak report tu sebenarnya takut kantoi ... bila report, polis akan siasat dan cari bukti, betul ke tidak gambar tu fake. M ...



Sngat sngat setuju! Dia ni takot kantoi.
Samacam che ta xreport gmbar & video ammar.
Quote LadyCarefree 21-3-2019 02:07 AM
giyomi replied at 20-3-2019 11:34 AM
ada aku kesah klu betul gmbar tu...pprt kepam so yesterday perasan top artis. mau dia depresi lg klu ...

Bagi ah dia link.
Quote Kak-Leen 22-3-2019 01:22 PM
abbyhoney replied at 19-3-2019 03:58 PM
selalunya org kata kalau tak nak report tu sebenarnya takut kantoi ... bila report, polis akan siasa ...

Betul. Kalau berada di pihak benar la kita report. Biar je forensic PdRM tentukan kesahihan gambar tu. Maruah diri kot..
Quote Kak-Leen 22-3-2019 01:23 PM
LadyCarefree replied at 21-3-2019 02:05 AM
Sngat sngat setuju! Dia ni takot kantoi.
Samacam che ta xreport gmbar & video ammar.

Pasal ex driver gagah pi saman bagai kan.. Maruah anak x nak pertahankan ke?

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121156s Gzip On
To Top