CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Sekumpulan Lelaki Mabuk Belasah Pak Guard Kerana Dilarang Mandi Di Kolam Renang

19-3-2019 12:58 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3152| Komen: 12|Original author: Oleh: LilRose

Description: Tular di Twitter sejak kelamrin mengenai video seorang pengawal keselamatan dibelasah beberapa individu yang mengamuk apabila tidak dibenarkan untuk mandi di kolam renang.
Tular di Twitter sejak kelmarin mengenai video seorang pengawal keselamatan dibelasah beberapa individu yang mengamuk apabila tidak dibenarkan untuk mandi di kolam renang.



Difahamkan, kejadian berlaku di KL Traders Square, Jalan Gombak, Kuala Lumpur, kelmarin.

Menurut Hilmi Adi Ruzaini, kejadian berpunca apabila sekumpulan lelaki dilarang menggunakan kolam renang berkenaan kerana mereka dalam keadaan mabuk ketika itu.

Berang tidak dapat apa yang dihajati, mereka bertindak melakukan kekerasan dengan memukul dan menengking-nengking pengawal keselamatan berkenaan.





Ramai berasa geram apabila melihat video itu dan berharap kumpulan individu terbabit segera dikenakan tindakan.


Kredit foto: Twitter

Sudahlah mengganggu ketenteraman penduduk dengan membuat kecoh, dibelasahnya pula pengawal keselamatan yang menjalankan tugas. - CARI
7

Bagus
5

Marah
5

Terkejut
5

Sedih
6

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 19-3-2019 01:25 PM
Rentung kan.. Hari hari gaduh dekat area rumah aku. Memekak bila mabuk.
Quote pokaibanktokyo 19-3-2019 01:30 PM
Hahaha. Geng sotong marah tak boleh masuk air
Quote munchkin 19-3-2019 02:59 PM
Keling keling keling. Aku malas nak tulis gini. Tapi kawan aku si rentung sikit hal malay punya tak menyempat upload kutuk. Again keling
Quote sehirkedi 19-3-2019 03:26 PM
Samseng makin naik tocang sekarang ni. Lagak  tak nak kalah. Tengok kena angkut nanti memasing tunduk tutup muka. Sesilap haribulan nangis masa kena soal siasat
Quote pai.kacang 19-3-2019 05:00 PM
dah terang lagi jelas keburukan arak ni. tapi masih ramai lagi yang minum
Quote imransulaiman 19-3-2019 06:00 PM
Kalau dah larang tapi nak juga, biarkanlah.. Semoga lemas dalam kolam tu! {:dot
Quote pokaibanktokyo 19-3-2019 06:54 PM
Lucu gak tengok geng lembut legam tu marah
Quote pokaibanktokyo 19-3-2019 06:54 PM
Edited by pokaibanktokyo at 19-3-2019 10:55 PM

Guard dari mana? Nepal ek ?
Quote kroit92 19-3-2019 11:20 PM
kesian pakguard, whoever he is..

JUSTICE FOR PAKGUARD
Quote adeqbun 20-3-2019 08:20 AM
best je kan..x puas hati je pukul...xpuas hati je bunuh..
Quote MariaClara 20-3-2019 09:24 AM
bodoh nyeee samseng sgt....
Quote None68 20-3-2019 03:34 PM
Pak Guard tu orang apa? Yg record dan viralkan tu siapa?

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.106258 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top