CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Macam Dia Seorang Je Ada Suami, Menyampah!"-Fazura Kena Sindir

19-3-2019 12:58 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 26307| Komen: 160|Original author: Oleh: Saiful

Description: Fazura dan Fattah Amin memang macam belangkas, antara pasangan romantik di Malaysia.
Foto: IG

Fazura dan Fattah Amin memang macam belangkas, antara pasangan romantik di Malaysia.

Kalau tengok di Instagram, ada sahaja benda sweet mereka berdua buat bersama.


Tapi bila dan terlampau 'melekat' dan tayang-tayang kebahagiaan di media sosial pun mesti ada juga yang menyampah kan?

Di Insta Story, salah seorang kawan baik Fazura yang dikenali sebagai Vee Mukhtaram menyindir Fazura dengan mengatakan, "Bukan you seorang je ada suami okay. Kita semua ada suami."


Bagaimanapun ia hanyalah sekadar usikan dan gurauan sahaja.

Vee berseloroh bila nampak aktres tersebut sedang berbual dengan suaminya melalui Facetime.


"Tak payah nak call suami selalau-selalu nak call. Nak pakai lampu., pakai lighting. Ya Allah, menyampah," tambahnya.

Apa pun didoakan Fazura Fattah sentiasa berbahagia sehingga ke akhir hayat. -CARI

6

Bagus
7

Marah
9

Terkejut
9

Sedih
12

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (48 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fushimi 19-3-2019 01:00 PM
dah laki sheols kacak bergaya ofcos sheols tayang

Quote grouper 19-3-2019 01:03 PM
Blh kena kencing manis ni...
Quote immaryjane 19-3-2019 01:06 PM
Menanti juicy gosip dr haters yg tk ade kene mngene dgn tajuk benang. Coz selalu nye haters ade je cte baru2, yang mostly fan sndiri pun tak tahu
Quote Zazaelena 19-3-2019 01:08 PM
Tahu la sweet couple. sometimes ada benda tak perlu tunjuk kat public.
Quote EvieWanKenobi 19-3-2019 01:09 PM
so happy for them.. semoga terus bahagia..
Quote szairmz 19-3-2019 01:23 PM
Errkkkk ni kira sindir ke?? Mmg vee ni suka gurau2 mcm tu pat Faz.
Quote disneyrecess 19-3-2019 01:34 PM
Opcoss la menayang... laki pertama sheols lol, dedulu punya sulit sgt kekdah her nak menayang haram gitu
Quote tembamgirl09 19-3-2019 01:35 PM
yg perli tu pun takde keje pi folo buat ape. block je la
Quote fifie_olin 19-3-2019 01:36 PM
tggu faz peknen jeh
Quote shernazz 19-3-2019 01:39 PM
Dh laki sendiri
Kang dia peluk laki koramg kang
Quote shoyuna 19-3-2019 01:52 PM
Laaaa ingatkan netizen yang hencap couple ni.. rupanya bestfriend sendiri.. vee tu kan suka sakat faz dgn fattah

Benda macam ni pun nak jadi news ke..
Anyway, moga bahagia till jannah
Quote Acikgomen 19-3-2019 02:07 PM
Kawan sheols yg fondan tu ada suami kerrr
Susah nak jumpa suami spesis koc yin ni dekkkk
Quote Tasikchini 19-3-2019 02:12 PM
Tak reti beza ke perli dgn gurau
Quote nyra 19-3-2019 02:12 PM
suke hati die la..dah tu laki die..
Quote ashcroft86 19-3-2019 02:30 PM
Scuse-me, klu weols dpt shuben mcm bamtah seklipon, tayang je la khuennn. Barang helok. mintak bamtah workout lg, atleast jdi mcm Hideo Muraoka ke. Tayang badan mcm heols.
Quote Loh_83 19-3-2019 02:45 PM
Aku, kalau pasangan halal.. Sukahati korg ler nk tunjuk.. I'm happy to see others  happy kekdahnya..
Quote duradanis 19-3-2019 02:50 PM
suka tengok couple ni
Quote Burong_Hantuk 19-3-2019 03:00 PM
Zazaelena replied at 19-3-2019 01:08 PM
Tahu la sweet couple. sometimes ada benda tak perlu tunjuk kat public.

betol..setuju...sya pun naik geli jijik tengok
Quote GegarVaganja 19-3-2019 03:03 PM
Yang peliknya kau sebuk tengok, lepas tu kau yang sebuk menyampah la jijik la.
Bengap punya netizen.

Lihat semua komen(160)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.102791 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top