Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Mar
18

HONOR Cari Duta Terbaharu Dengan As'ad Motawh

18-3-2019 03:49 PM| Komen: 16

HONOR My Idol 2019 telah memulakan siri jelajahnya yang pertama di Universiti Malaya baru-baru ini. 

Ia merupakan satu program jelajah ke kampus seluruh untuk pencarian duta anak muda 'youth' HONOR yang baharu. Bermula dari 5 Mac sehingga 28 Mac, pelajar yang berminat boleh menyertai HONOR Selfie Truck yang datang ke kampus terpilih. 

Penyanyi As'ad Motawh telah meluangkan masa untuk menghiburkan pelajar UM dengan pelbagai aktiviti menarik seperti 'Spin & Win' dan Cotton Candy Giveaway ketika acara tersebut. 



Mereka yang hadir berpeluang merasai pengalaman menggunakan HONOR 10 Lite yang didatangkan dengan 24 MP AI bagi kamera hadapan. Mereka juga dapat bergambar selfie bersama As'ad dengan pelbagai cara kreatif menggunakan model telefon tersebut. 

"Terima kasih kepada HONOR Malaysia, saya dapat berjumpa dan meluangkan masa bersama peminat di UM," kata As'ad.



Menerusi peraduan HONOR My Idol ini, para pelajar dapat mengekspresikan diri mereka menerusi gambar selfie, selain menjadi sebahagian komuniti HONOR. 

Pelajar ini juga boleh mengundi sebanyak mungkin untuk gambar kegemaran di kampus mereka dalam masa 7 hari. Undian tertinggi di http://hihonor.com/my akan diumumkan sebagai duta anak muda 'youth' HONOR yang baharu ketika jelajah Selfie Truck yang terakhir nanti. 


Pemenang akan mendapat hadiah berupa HONOR 10 Lite, RM3,000 wang tunai dan berpeluang terlibat dalam material promosi. 

Untuk maklumat lanjut, layari http://hihonor.com/my atau https://www.facebook.com/HonorMY/


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote biozipstar 20-3-2019 01:46 PM
huntonglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 18-3-2019 04:00 PM
Ni ke konsert jelajah yg heshe duk canangkan tu? {:smile
Quote cikatilia 18-3-2019 04:09 PM
ni budak yg kena pelok gomol dek wanita separuh abad yg teransang tu eh?

alahaii jambu
Quote mieymiey 18-3-2019 04:20 PM
RatuDunia94 replied at 18-3-2019 04:00 PM
Ni ke konsert jelajah yg heshe duk canangkan tu? {:smile

HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Konsert jelajah sangat
Quote miszclassique 18-3-2019 05:59 PM
Dia ni mcm watak jantan yg dalam Lizzie McGuire The Movie tuhh. Bakat takde tapi nak jadi penyanyi
Quote AbukRokok 18-3-2019 06:01 PM
Asad xpakai honor doh
Quote masnona 18-3-2019 06:03 PM
Asad motah ni org msia ke. Berlegar2 kt ig tp xpnh nk wikipedia kan dia
Quote buapakperut 19-3-2019 01:19 AM
baju tu macam ready nak kena peluk kena rentap butang terus tercabut
Quote dewi_rina 19-3-2019 06:33 AM
Elok lah tu tayang muka dari menyanyi
Tu je yg ko ada dek
Nak harap suara hancur, nak harap bakat lebur
Quote dewi_rina 19-3-2019 06:34 AM
cikatilia replied at 18-3-2019 04:09 PM
ni budak yg kena pelok gomol dek wanita separuh abad yg teransang tu eh?

alahaii jambu

Tu mintak kena peluk lagi tu
Dgn baju terbukak separuh
Memang meminta

Quote chicozinn 19-3-2019 03:07 PM
budak2 UM kan sibuk kebulur ikat perut skang ni..kosser dorang nk tgok ko terkinja-kinja tgahari panas terik bukan dpat duit pun..konsert jelajah my ass!!!sedeyhhh lagu nan hado acah2 ade konsert...
Quote slyfynx 19-3-2019 08:53 PM
2 lagu pun leh tour.
Haish
Quote MarryPottet 19-3-2019 09:55 PM
Edited by MarryPottet at 19-3-2019 10:03 PM

hilang akal dah agaknya hotlink yg jadi penaja the percaya tour anak arab talentless ni. Pastu tadi dengar kat radio iklan hotlink ada pertandingan untuk peluang jadi back up dancer mv dak arshad ni. and guess iklan tu siar kat stesen radio mana? radio klasik yg didengar oleh acik2 dah pencen tu hokeyh!
Quote akik 20-3-2019 08:52 AM
comelnya budak ni. aku pun rasa nak peluk gomol dia gak
Quote TalibanRock 20-3-2019 09:57 AM
BBNU bajet hebat byr pempuan gemuk konon fan tegar nak peluk2...waduhek
Quote laksmanabentan 20-3-2019 10:11 AM
ok la tu aswad... modalkan rupa paras...
badan tu okay la kan buat bbnu nak imagine peluk2 gitu kan...
yg penting leh survive dalam industri...
Quote biozipstar 20-3-2019 01:46 PM
huntonglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072629s Gzip On
To Top