CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bersemut!" Ucapan Romantis Redza Rosli Sempena Hari Jadi Ayda Jebat Bikin Cair

19-3-2019 12:04 PM| Diterbitkan: yanieray| Dilihat: 15003| Komen: 100|Original author: Oleh: Pink Lily

Description: Nampaknya ucapan Redza Rosli sempena ulang tahun kelahiran Ayda Jebat semalam menguatkan lagi desas-desus yang mengatakan mereka bercinta!
Foto: IG

Nampaknya ucapan Redza Rosli sempena ulang tahun kelahiran Ayda Jebat semalam menguatkan lagi desas-desus yang mengatakan mereka bercinta!


"Pada hari yang istimewa ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi dan semoga Allah merahmati awak selalu. Memikirkan tentang awak akan membawa senyuman kepadaku. Dan senyuman itu menjadi lebih jelas apabila saya bersama awak. Terima kasih kerana menunjukkan erti sebenar cinta. Terima kasih untuk segala perkara indah yang telah awak berikan. Awak adalah sebab untuk saya senyum setiap hari. Tidak perlu hari yang istimewa untuk mengingatkan saya betapa istimewanya awak kerana bintang akan sentiasa bersinar setiap kali awak berada dekat dengan saya. Hari jadi yang indah!" tulis Redza.



Selamat hari jadi Ayda Jebat! Didoakan semoga hubungan Redza dan Ayda berkekalan hingga ke jinjang pelamin. -CARI
7

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
6

Sedih
6

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bbalik 19-3-2019 12:06 PM
belakon cm kayu
becinteeeee je kejenya
#donejeles
Quote weezerfan 19-3-2019 12:08 PM
Eiuwww.. Sesuailah dua2 pprt mcm kakak tek lendut goyang gaya pelacur lowclass
Quote fifie_olin 19-3-2019 12:12 PM
ayat mengjengkel kan
Quote myakayina 19-3-2019 12:37 PM
gelinya baca ayat jantan ni..especially yg google translate tu..
Quote goss79 19-3-2019 12:52 PM
apesal offcomment semua tu
Quote immaryjane 19-3-2019 12:56 PM
Grammar nazi detected kot.
Quote Zazaelena 19-3-2019 01:05 PM
Attention seeker nyerh nyawa2 sis ketuk2.
Quote immaryjane 19-3-2019 01:11 PM
Aj lately makin kerek. Mkin louder
Watak sweet girl mase mule2 muncul dah tak mampu berlakon lagi kot.
Cte dia pukul 7, tak best nak tengok dengan style tudung mcm orang tua, suara annoying.
Hmm wlupun shukri yahya berlakon
Quote damian_lee 19-3-2019 01:14 PM
Yang halal dikecam
Yang mcm ni plak katanya sweet

Koserrr
Quote chicozinn 19-3-2019 02:23 PM
AJ ni da cross border ke hape?tu si PA merangkap pakwe sejak zaman skola si Afiq tu ko nak cmpak mana?org tu beria soh dak2 sekelas mse blaja dip dulu soh afundi ko mse zaman AF smpai topupkan hp sorang 100 lby smata2 nk undi ko tu xkan ko cmpak tepi je?

kalu dulu kemaghin mse AF siap puji si Afiq & the geng last2 ko melebih lak ngn si redza ni...yg Afiq tu pun bangang masih gigih lagi jadi PA ayda kengkonon nk jadi pakwe sorok2 kang kalu btul si ayda berjodohan ngn redza baru ko tau..bangang abadi..
Quote imanda 19-3-2019 02:27 PM
chicozinn replied at 19-3-2019 02:23 PM
AJ ni da cross border ke hape?tu si PA merangkap pakwe sejak zaman skola si Afiq tu ko nak cmpak man ...

haaaa???? yeke wehhh???
so redza mcm sll teman ayda memana tu propa semata kah?
Quote lolita737 19-3-2019 02:28 PM
tulis je la wish tu dalam bahasa melayu kalau rasa english kita so so je..

rasa mcm budak sek punya karangan wish dia tu.

bila jadi artis mmg wajib tulis in english je yer caption tu..
Quote chicozinn 19-3-2019 02:29 PM
imanda replied at 19-3-2019 02:27 PM
haaaa???? yeke wehhh???
so redza mcm sll teman ayda memana tu propa semata kah?

ye..AJ sbnarnya da ade kapel sejak dari msuk AF lagi..sme2 1 skola dulu kat melaka..Mohamed Afiq nama fb dy..afiq tu PA si AJ ni..
Quote BoongaKertas 19-3-2019 02:32 PM
chicozinn replied at 19-3-2019 06:23 AM
AJ ni da cross border ke hape?tu si PA merangkap pakwe sejak zaman skola si Afiq tu ko nak cmpak man ...

lol. afiq tu bukan cousin sheols kah?? wow nye komen chuols. iols terkesima
Quote imanda 19-3-2019 02:49 PM
chicozinn replied at 19-3-2019 02:29 PM
ye..AJ sbnarnya da ade kapel sejak dari msuk AF lagi..sme2 1 skola dulu kat melaka..Mohamed Afiq n ...

cane u tau nih?
redza n afiq dimadukan begitu saja?? siannya
Quote Trunkk_ZZ 19-3-2019 03:06 PM
toksah la puji sangat kulit putih sheols tu redza
masa mula2 masuk af tak putih mana pun, muka pun jawa jah
haku tak boleh nak hadam si ayda jebat ni, teringat time promo drama cinta 200% dgn abe jul ripin, gedik nya hanya Tuhan yang tau
Quote mieymiey 19-3-2019 03:06 PM
Bersemut ............................... la sangat
Quote awekjepun 19-3-2019 03:25 PM
Lg sweet klo tulis kad personal je..bukan utk umum ni
Quote sehirkedi 19-3-2019 03:28 PM
Comel dan 'happy go lucky' je dedua.

Lihat semua komen(100)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 03:44 AM GMT+8 , Processed in 0.069516 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top