Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Elizabeth Tan Mahu Bakal Suami Yang Kuat Stamina Dan Hebat Main Bola

19-3-2019 12:19 PM|Oleh: top5complete| Komen: 37

Foto: IG Elizabeth Tan 
Heroin drama Senafas Rindu Elizabeth Tan telah memuat naik satu kenyataan di Twitter.

Pengakuannya itu menjadi viral di malaysia kerana pelakon cantik yang digilai ramai ini mendedahkan jenis lelaki idamannya kepada umum.

Berikut adalah tweet pendek Elizabeth Tan:

One of my weakness is guys yg power main bola sepak heheheh ok tu je yg I nak share harini, bye Elizabeth Tan (@elizabethtsm) March 17, 2019

Kredit foto: twitter
Sejurus memuat naik tweet tersebut, berduyun-duyun lelaki membalas tweet Lizzy. Ramai yang mengaku hebat bermain bola. Ada juga yang siap membuat video freestyle khas untuk Lizzy.

Nampanya taste Elizabeth Tan ini adalah lelaki yang kuat stamina, badan sasa, dan maskulin nampaknya.

Kepada pemain bola sepak tanah air boleh la mencuba nasib mengorat Elizabeth Tan. 

Untuk pengetahuan anda, Elizabeth Tan semakin terkenal sekarang oleh kerana filem Mister Dilaila yang mendapat kutipan berjuga-juta pecah panggung! Dan tengah hangat digosipkan dengan Syafiq Kyle dengan drama Senafas Rindu. -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
5
Komen: 37
Komen

Previous : Lagu Yang Pernah Ditolak, Bertukar Tangan Antara Artis Popular Tanah Air!

Next       : Lelaki Tengok Semua Benda Nampak Seks!-Sweet Qismina Bengang

Komen Terbaru

Quote annadonna 23-3-2019 03:45 PM
Ko nak yg main kuat la

Lain-lain Komen

Quote AbukRokok 19-3-2019 12:31 PM
okla tu ada can lagi bekas suami rita rudaini
Quote azwanaliori 19-3-2019 12:53 PM
Nasty girl can't be choosy
Quote RatuDunia94 19-3-2019 12:53 PM
Perlu ke thread se'coet gitu dijadikan benang utama portal ini?
Quote immaryjane 19-3-2019 12:55 PM
Perempuan ni gosip asyik pasal nak jantan gitu nak lelaki gini. Kau padahal target lelaki melayu kaya.
Lelaki melayu ramai minat this girl, idok la wow mana, plain jah. Excited kot tengok amoi badan sedap, biase papan je
Quote prizadane 19-3-2019 01:02 PM
Bosan la kau ni lizzy. Dulu kata suka lelaki melayu.. now nak footballer. Sebab kau tahu footballer malaysia ramai melayu kan? N gaji diorang beso kan? Please la jangan jadi murah sangat lizzy
Quote grouper 19-3-2019 01:06 PM
Cantiknya Lizzy..pedulikan acik2 kepam tu
Quote mieymiey 19-3-2019 02:42 PM
TT ni protege reputz CARI ker?
Quote anaktoyol 19-3-2019 03:36 PM
mengharap pawi rasid menerai dia.

Quote miraji 19-3-2019 03:38 PM
AbukRokok replied at 19-3-2019 12:31 PM
okla tu ada can lagi bekas suami rita rudaini

hahaha sama dengan pemikiran aku gak
Quote aleesyasofia 19-3-2019 04:00 PM
apa2 jerlah lizzy oiiii.. jgn ko depress sudh..
Quote sharlenetexas 19-3-2019 05:17 PM
Cakap terus terang je nak yg pandai ngesek
Quote whitePoison 19-3-2019 09:04 PM
Ohh..hampir hampir tersalah baca tajuk..
Quote hzln 19-3-2019 09:46 PM
Kuan2minit sila jgn berangan
Lizzy nak yg gagah2 ajer
Quote babyLON. 19-3-2019 10:48 PM
sharlenetexas replied at 19-3-2019 05:17 PM
Cakap terus terang je nak yg pandai ngesek

straight to the point
Quote emera 19-3-2019 10:59 PM
sharlenetexas replied at 19-3-2019 05:17 PM
Cakap terus terang je nak yg pandai ngesek

Ini yg ku pikirkan jua
Quote indenial 19-3-2019 11:06 PM
Gosip dia ni asyik pasal laki laki laki laki smpai abg jamil mampus
Quote kristalbaby000 19-3-2019 11:08 PM
wow wow wow greatttt niceee
Quote 7doors 19-3-2019 11:29 PM
sharlenetexas replied at 19-3-2019 05:17 PM
Cakap terus terang je nak yg pandai ngesek

Nak tahan lama katanya...hehe
Quote MadameOnion 20-3-2019 08:15 AM
dia mmg cerita pasai nak berjantan je ke utk relevan dalam industri?

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122220s Gzip On
To Top