Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ucapan Hari Jadi Bella Astillah Dari Suami Tercinta, Aliff Aziz

15-3-2019 04:47 PM|Oleh: Saiful| Komen: 45

15 Mac 2019, hari ulang tahun kelahiran Bella Astillah yang ke-25.

Bila tinjau di Instagram miliknya, Bella ada memuat naik video mengucapkan dia bersyukur dikurniakan keluarga yang sentiasa berada di sampingnya.


Di ruangan komen penuh peminat yang memberikan ucapan supaya Bella sentiasa bahagia dan sentiasa tabah dalam mengharungi apa juga dugaan hidup.

Bagaimanapun tiada langsung ayat yang berkisar tentang suaminya, Aliff Aziz.

Tak hairanlah, dah dua kali curang! Hati isteri mana yang tak hancur?


Dulu kontroversi dengan Afifah Nasir, baru-baru ini pula dakwaan skandal dengan Oktovia Manrose membuatkan kebanyakannya meluat dengan Aliff Aziz.

Sudah lama tidak mengemas kini tentang perkembangan dirinya, Aliff Aziz dilihat memuat naik gambar mereka sekeluarga.

Kredit foto: IG
Di kapsyen, penyanyi ini mengucapkan selamat hari lahir buat Bella Astillah.

Ruangan komen ditutup, mungkin tak nak tambah kekusutan. 

Apa pun doakan yang baik-baik sahaja buat mereka berdua. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 45
Komen

Previous : Che Ta Beri Tempoh Sampai Jam 6 Petang Ini

Next       : Video Lucah Tersebar, Apa Nak Buat?- Syafiq Kyle Bagi Nasihat Pada Aiman Tino

Komen Terbaru

Quote AshkieLa 18-3-2019 04:51 PM
i wonder macam mana bella asal berlaki ni nak mengadap mak mertua dia..
ke mak mertua dia pun saje nak jadi extra drama mereka berdua? bak kata abdul wahub.. ini yg dinamakan family planning..

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 15-3-2019 04:54 PM
{:dot{:dot{:dot{:dot{:dot{:dot dedua sekali dngan family pon sampah
Quote azwanaliori 15-3-2019 05:05 PM
The makeup sex gonna be so hot haha
Quote AbukRokok 15-3-2019 05:26 PM
bukan aritu gaduh ka?
so dah baik balik
Quote dua_chzy 15-3-2019 05:32 PM
Well, that's how marriage life is folks.

Semoga semuanya baik untok kamu.

Alep tu bukan tak sayang ko Bella, dia cuma takleh setia jah.

Kan @dinopower2?
Quote dua_chzy 15-3-2019 05:34 PM
azwanaliori replied at 15-3-2019 05:05 PM
The makeup sex gonna be so hot haha

Yeaaaah.

Alep ni jenis sedap la jujurin akak lehat. Jenis jantan yang cuit sikit2 ja pon, betina dah terpikat.
Quote duri_durians 15-3-2019 05:34 PM


kenapa orang skrg suka bagi nama mcm tak pandai mengeja
Quote munchkin 15-3-2019 06:08 PM
Menyampah 2 orang ni. Boikot kan aja. Menyemak ngan berita sekor mencurang. Sekor lagi meroyan. Lepas org dah puas maki2 2 pompuan merenyam. Depa dua aman2 je dipuja puja. Puiii
Quote aijinmisaki 15-3-2019 06:08 PM
duri_durians: kenapa orang skrg suka bagi nama mcm tak pandai mengeja



Nama anak heshe kah?
Quote top5complete 15-3-2019 06:24 PM
dia nak kote aliff je.. tak nak kote lain dah... hahaha
Quote rayray28 15-3-2019 06:27 PM
Well dia ni artis ke? Oh x lama lagi leh jd artis dh kot..fans pn dh ramai..leh nyanyi lg
Quote LembingDayanti 15-3-2019 06:35 PM
bella yg gila glamer sebenarnya. psycho
Quote sukacactus 15-3-2019 06:39 PM
Dah rupa budak wechat bercinta la korang ni
Kasih sayang aliff tu byk sangat
Rugi dia xkasi kat pompuan lain
Quote giyomi 15-3-2019 06:52 PM
len kali bila dia curang lagi ko hadap jer diam2, tak payah nak upload kat socmed . wat malu kaum wanita jew. macam kia ni lemah sgt and cant ove on. phuiii
Quote bukan_ustazah 15-3-2019 07:12 PM
Berambus keduanya dari negara ini. Next time bila nak apply sijil kawin dalam kursus kena tulis :
Kalau gadoh selesaikan sendiri bukan media social
Dilarang attention seekers maka jatuh talak
Quote esteryen 15-3-2019 07:19 PM
dua_chzy replied at 15-3-2019 05:32 PM
Well, that's how marriage life is folks.

Semoga semuanya baik untok kamu.

Alep tu bukan tak sayang ko Bella, dia cuma takleh setia jah
.
Oouchh sedihnya baca ni..
Why ye? Mmg most men cam ni kan??
Tak rela lepaskan tapi the same time merayap makan kat luar :____(
So yg wanita yg kena buat keputusan
Quote dua_chzy 15-3-2019 07:38 PM
Edited by dua_chzy at 15-3-2019 10:02 PM
esteryen replied at 15-3-2019 07:19 PM
Alep tu bukan tak sayang ko Bella, dia cuma takleh setia jah
.
Oouchh sedihnya baca ni..


Temptation too high sis. They cannot resist.
Quote pumpkingirl 15-3-2019 07:39 PM
Ucapan alep tu takde love ke emosi syg  lansung..huhu..kalau aku bella aku blah dah sementara masih muda n tengah famous ni..obviously he doesnt love u bela
Quote awexgaban7 15-3-2019 07:42 PM
Adudududu jenis gadoh jenis sweet semua in public.... sesuai sgt ampa dua
Quote IzzahF 15-3-2019 07:55 PM
Lahh org sabah ke? Igtkan singapore gak
Patutla hard up benar dgn alif tu. Seronok jd glemer.

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049487s Gzip On
To Top