Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Dramanya, Bila Dah Sakit Tu Rehat Jelah" - Netizen Kritik Sikap Dato Aliff Syukri..

15-3-2019 03:50 PM|Oleh: MieJo| Komen: 58

Jutawan kosmetik Dato Aliff Syukri baru-baru ini dimasukkan ke hospital dan terpaksa menjalankan imbasan MRI sehingga menimbulkan rasa simpati di kalangan orang ramai terhadapnya. 


Namun, selepas Aliff memuat naik video memakai pakaian hospital semasa keluar atas urusan kerja, perbuatannya itu membuatkan netizen berasa muak dengan sikapnya.


Menerusi video tersebut Aliff dilihat terkejar-kejar pergi ke suatu tempat atas urusan kerja dengan pakaian hospital masih di badan. Ramai yang tertanya-tanya kenapa dia tidak menukar bajunya terlebih dahulu.

Terlalu banyak drama..

Kredit foto : Ig Aliff Syukri

Netizen mengatakan yang Aliff terlalu banyak berdrama, kenapa perlu memakai pakaian hospital padahal menukar baju tidak mengambil masa yang lama. 

Apa yang lebih membuatkan netizen muak apabila dia merakam dan memuat naik video tersebut. 

Kredit foto : Ig Aliff Syukri

Namun, menurut Aliff, pekerjanya sememangnya akan sentiasa merakam urusan hariannya untuk dimuat naik ke 'channel' You Tube miliknya. 

Ada sahaja yang hendak dipersoalkan netizen ni. Agaknya Aliff terlalu terkejar-kejar sehingga tidak sempat untuk menukar bajunya terlebih dahulu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Previous : "Aku Sumpah Kau Mampus" - Kenapa Qi Razali Mengamuk?

Next       : Misi Jeriji Besi, Blogger Cik Epal Sedia Bawa Scammer Butik Si Topi Merah Ke Mahkamah

Komen Terbaru

Quote Zaien 18-3-2019 12:42 PM
mne yg mkcik2 pakcik2 yg tak didedahkan dgn medical facts..
mmg membeli je produk2 begini..
salah 1 omak den.. nsib la den slalo bising2 n skang pun dh bykkan kesedaran doctor2 kuar tv..
so omak den serik dh.. xkot nk beli jus2 produk kesihatan ni.. mengabihhh kan boghehhhh yo!

Lain-lain Komen

Quote MatDeghem 15-3-2019 03:57 PM
Nanti kalau sudah mati masuk kubur....time meetng pun kuar ye tok alip

Quote Orix 15-3-2019 04:03 PM
laku ke produk heshe ni? sapa je lg yg beli?????
Quote munchkin 15-3-2019 04:04 PM
Baju spital gleneagle boleh beli.
Quote Babanana 15-3-2019 04:05 PM
Orix replied at 15-3-2019 04:03 PM
laku ke produk heshe ni? sapa je lg yg beli?????

Kannnnnnnn!
Quote mieymiey 15-3-2019 04:12 PM
Fonen propa
Quote msdummy.2018 15-3-2019 04:14 PM
I sbnrnya heran... Mmg rmi ker org beli produk dia nie???
Quote huehue 15-3-2019 04:19 PM
Videofer katanya.

So dtl sendiri kata videographer mmg ada 24 jam gitu meaning mmg hidup uolls on tv/socmed semuanya scripted. Motip masih ada yg percaya uolls ni real?
Quote zulka 15-3-2019 04:29 PM
apa?videofucker?
Quote sharlenetexas 15-3-2019 04:31 PM
Propa



Quote LadyCarefree 15-3-2019 05:03 PM
Drama je dia ni. Klau sakit pon, dia sakit mental!
Quote Kitty_catz 15-3-2019 07:22 PM
Orix replied at 15-3-2019 04:03 PM
laku ke produk heshe ni? sapa je lg yg beli?????

Sbb dah shuam shuam , maka kena la up citer2 vodo mcm ni
Quote Kitty_catz 15-3-2019 07:26 PM
Tu depan ofis i ada kedai furniture heshe nih, menjak dr dia bukak, sampai la sudah, asik katup jah.. rasa mcm saja pasang banner muka dia yg x semeggah tu je kut.. building tu kosong agaknya.. saja nk tunjuk hebat bisnis macam2, tp nan hadoooo.. dia pun rajin membeli kat ssf jah, idok la high class benau ssf tu, utk level miliyunair mcm dia
Quote zuriey 15-3-2019 08:28 PM
Kan ada porumer kata ramai org bergantung rezeki dgn toklip..kalau dia sakit mati habis la semua stokis2 beliau turus sama terkubur tak mkn..
Quote Acikgomen 15-3-2019 10:21 PM
MatDeghem replied at 15-3-2019 03:57 PM
Nanti kalau sudah mati masuk kubur....time meetng pun kuar ye tok alip

Esok masuk kubur pasang cctv kat celah tanah tu
Quote Suchi 15-3-2019 11:11 PM
Semalam tertengok list individu terkaya di malaysia semua cainis sorang india yg ananda tu.
Ade non bumi kot komen nyindir alip ni huhuhu..
Iols tak igt dia komen apa tapi panjang lebar la yela gaya hidup dh mcm org paling kaya dah.
Semua cainis yg dlm list tu iols pun tak kenal sgt dan taktau pun dorang duk umah bapa juta, byk mana keta bagai.
Quote ikanmasin 15-3-2019 11:30 PM
so drama...
Quote Kak-Leen 15-3-2019 11:43 PM
Dia terkejar2 mcmkan dia yg drive kereta dari hospital ke office sampaikan x blh nak buka baju hospital.. Dan masih ramai lagi yg percaya?
Quote ruffboyz 15-3-2019 11:45 PM
msdummy.2018 replied at 15-3-2019 04:14 PM
I sbnrnya heran... Mmg rmi ker org beli produk dia nie???

org bodo je yg beli kot
Quote tompie 15-3-2019 11:46 PM
taktau sapa yg beli product dia.. tapi dia mmg kaya raya..

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042887s Gzip On
To Top