Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Putera William Kata, Anak Perempuan Lebih Susah Dijaga Kerana...

15-3-2019 10:45 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 22

Kesian Putera William, beliau kedengaran mengadu kerana menghadapi masalah untuk memenuhi permintaan anak perempuannya, Puteri Charlotte.


Kredit foto: us.hola.com

Pasangan Diraja Putera William dan Kate Middleton mempunyai ramai pengasuh dan pembantu, tetapi seperti ibu bapa lain mereka lebih suka untuk terlibat aktif dalam mengurus keperluan anak-anak. Tabiat ini dipuji ramai warga Britain.


Kredit foto: Carian Google

Pasangan ini sering dilihat menghantar dan mengambil anak mereka dari sekolah, membawa mereka bersiar-siar dan tidak segan-silu menunjukkan kemesraan dengan anak-anak di khalayak ramai. Sesuatu yang jarang dibuat generasi Diraja sebelumnya.

Bagaimanapun, menurut Putera William, ada satu perkara yang tidak disenanginya ketika menjaga anak-anak. Namun, ianya bukan mengganti lampin pakai buang atau menidurkan anak menangis pada jam 3 pagi.


Kredit foto: Carian Google

Dalam sebuah trip Diraja ke Blackpool bulan lalu, akhbar Mirror mendedahkan seorang ayah kedengaran mengadu kepada Putera William bahawa beliau mempunyai kesukaran untuk mengurus rambut anak perempuannya, lalu Putera William mendedahkan beliau juga mempunyai masalah sama!


Kredit foto: Mirror.com

'Saya cuba gaya ikatan ponytail dan Charlotte tidak menyukainya. Dia menjerit seperti mimpi ngeri,' katanya mengadu. 

Kate yang mendengar perbualan kedua bapa itu mencadangkan Putera William membuat gaya jalinan atau silang kepang, tetapi Putera William berkata dia hanya tahu gaya ponytail.

'Saya tidak pernah punya banyak rambut untuk berlatih' kata Putera William berseloroh.


Kredit foto: Carian Google

Nampaknya, walaupun Putera William hidup dalam keadaan yang serba mewah, menjadi seorang bapa adalah sesuatu yang sukar kerana sebab yang satu ini. 

Mari kongsikan apa yang membuat anda hampir berputus asa ketika melayan kerenah anak? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Previous : 5 Gula-gula Nostalgia, Siapa Pernah Makan Memang Legend!

Next       : -

Komen Terbaru

Quote Elle_mujigae 18-3-2019 09:26 PM
Comelnya masalah..hehe..... selalunya anak perempuan mmg extra manja dgn ayah kan...  rindu arwah abah..baik je layan segala kerenah iols dari kecil..

Lain-lain Komen

Quote ninnamina 15-3-2019 11:19 AM
Haha kelakar jugak pw
Quote Sang_Pencinta 15-3-2019 11:54 AM
Nampak penyayang Puteral William ni

Harap tak ikut jejak bapa dia yg curang dgn Puteri Diana dulu
Quote farlis 15-3-2019 01:15 PM
Nice sgt.. Yaa.. Jgn ikut perangai bapak yg mencurang itu... ..
Quote dokupangg 15-3-2019 01:37 PM
No... tak nampak gaya langsung dia akan curang. Masing2 william & kate are very matured gitu. Muka pun byk ikut mak dia. Untunglah takde sapa turun rupa Charles.
Quote aleesyasofia 15-3-2019 01:54 PM
comel jer.. moga PW bykkn brlatih gaya ikat rmbut ya..
Quote kechikchomel 15-3-2019 02:28 PM


budak yg mak iolss jaga lak tak suka sikat rambut!
kalau nasib baik dapat la iolss sikat
Quote WandaMi 15-3-2019 02:40 PM
alala comey.. royals are human too
Quote sue_liah 15-3-2019 02:57 PM
anak derang comel2..pw seorg bape penyayang

agaknya byk ambil iktibar dr perkahwinan parent dia yg tk bahagia

bagusla jgn jd mcm apaknya
Quote kaklong32 15-3-2019 03:05 PM
comel2 nya anak mereka
Quote pearlady 15-3-2019 03:44 PM
Alahai...comel plak..pw penyanyang..Charlotte cite{:hooray{:hooray
Quote Megikari 15-3-2019 04:41 PM
Oh i feel u willy.. I pun tak pandai style kan rambut anak. Habis terer pun tocang biasa je, tu pun tak kemas. So solutionnya ialah anak dara i dua2 rambut paras bahu je supaya takyah ikat2 huhu
Quote krustykrab 15-3-2019 05:00 PM
anak meghan mesti cantik2
Quote faraway1 15-3-2019 09:51 PM
sound so comel pasal ikat rambut.
Quote Thecatnextdoor 15-3-2019 11:37 PM
iols dapat bayangkan mcm mana princess charlotte jerit
Quote shernazz 16-3-2019 11:38 AM
Anak.anak.kalau biasa ikat.depa ok saja
Cm.ank iols..iols.mmg x biasa.ikat..sampai.skang.mmg.xnak.ikat
Pastu.cekak pon.on off
Padahal dh darjah 1 tu..isk...
Quote alesandra 16-3-2019 05:11 PM
Edited by alesandra at 16-3-2019 05:14 PM

teringat first day aku darjah satu arwah ayah aku yg sikatkan rambut aku.tapi masa tu rambut aku pendek je.tiru stail rambut nenek si charlotte neh lah
Quote jazaa100 17-3-2019 12:41 AM
farlis replied at 15-3-2019 01:15 PM
Nice sgt.. Yaa.. Jgn ikut perangai bapak yg mencurang itu... ..

Ayat lebih kurang ke Datuk k masa adib kawin dgn izara
Quote Artemesiaa 17-3-2019 11:39 AM
Si bapa memang sebegitu turun temurun walau apa pun bangsanya paling suka layan kerenah anak perempuan mereka.  Mesti satu hari nanti beliau boleh mendandan juga sebab pernah tengok ada youtube si bapa yang pandai mengayakan macam2 style rambut macam pergi saloon demi anak perempuannya
Quote Zaien 18-3-2019 10:47 AM
PW bapa yg penyayang..

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.041675s Gzip On
    To Top