Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kandungan Dah Masuk 6 Bulan, Izreen Aminda Kongsi Video Ultrasound..

14-3-2019 06:40 PM|Oleh: MieJo| Komen: 153

Ibu bapa mana yang tidak teruja apabila dapat melihat pergerakan bayi dalam kandungannya bukan? Sudah pasti ianya merupakan detik yang indah dan sangat berharga terutama sekali bagi ibu yang mengandung. 

Kredit foto : Ig Ude

Seperti ibu-ibu yang lain, pelakon Izreen Azminda juga turut tidak terkecuali. Gembira dan teruja, semalam pelakon itu telah memuat naik video rakaman 'ultrasound' kandungannya yang sudah memasuki usia 6 bulan itu ke akaun Instagram miliknya.

"Kejap je awak dah nak masuk 6 bulan.." tulis Izreen.

Kredit foto : Gempak.com

Mungkin enggan membaca komen-komen negatif, Izreen telah menutup ruangan komen pada postingnya itu. 

Izreen bakal menimang cahaya mata hasil daripada perkahwinan keduanya bersama dengan Muhammad Radzi atau lebih dikenali sebagai Ude pada Ogos tahun lalu secara tertutup. 

Kredit foto : Carian Google
Menerusi perkahwinan terdahulu Izreen bersama dengan bekas suami, Muhammad Riza dia telah dikurniakan dengan seorang anak lelaki yang kini berusia 5 tahun.

Manakala, ini merupakan anak ketiga bagi Ude hasil perkahwinannya dengan bekas isteri, Intan Liana Saleh. 

Kami doakan semoga semua urusan dipermudahkan dan Izreen selamat melahirkan cahaya mata mereka dengan selamat. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 153
Komen

Previous : "Mana Che Ta?" - Netizen Speku Che Ta Tak Mesra Dengan Ibu Mertua, Tapi Rupanya..

Next       : Kerana K-Pop, Siti Nurhaliza Dipuji Di Twitter Peminat Filipina

Komen Terbaru

Quote boojaat 27-5-2019 05:10 PM
Ingatkan dh bersalin thred ni naik balik..

Lain-lain Komen

Quote yayah8989 14-3-2019 07:40 PM
Pahal doh xde orang komen?? Yela doakan yg baik2 jela kan
Quote Nsz1314 14-3-2019 07:58 PM
Edited by Nsz1314 at 15-3-2019 05:04 AM

weh.sendunyaaa
okay laa.. semoga yg baik2 utk baby n semoga sejarah lama xberulang kembali
Quote munchkin 14-3-2019 09:05 PM
Eh uda tak peluk dia. Dia peluk uda. Good luck
Quote Mata.kucing 14-3-2019 09:14 PM
POyobodo haha
Quote slyfynx 14-3-2019 10:12 PM
SO, pentingkah aku tau mende ni?
NEXTTTTTT
Quote shernazz 14-3-2019 10:18 PM
Iols.komen sekadar menambah kredit je
Quote mas79 14-3-2019 10:32 PM
shernazz replied at 14-3-2019 10:18 PM
Iols.komen sekadar menambah kredit je

Komen jugak la..... Nk tambah kredit....
Quote shida81 14-3-2019 10:52 PM
Org mls nk kutuk dia sbb Ada baby dlm perut.. Tggu pas baby kuar.. Berpusu2...
Quote clarizsa 14-3-2019 10:55 PM
Baguslah tu
Sudah2 lah kecam kot
Sedih plak i tgk kt ig lain pakat kecam baby yg belum lahir tu
Agak sial gak netizen kepam ni
Xde hati perut ke apa ntah
Baby kot. Bukan salah apa pun
Bagilah mak dia tenang jap
X kesian ke kat baby dalam perut tu
Quote clarizsa 14-3-2019 10:56 PM
shida81 replied at 14-3-2019 10:52 PM
Org mls nk kutuk dia sbb Ada baby dlm perut.. Tggu pas baby kuar.. Berpusu2...

Ada je yg kutuk siap doakan yg bukan2 kat baby dlm perut tu
Punyala jahat busuk perut punya netizen
I pun x suka izreen sejak kes hr tu
Tp agak2laa smpai baby x bersalah pun kena kecam
Quote makneng 14-3-2019 10:57 PM
Tahniah semoga selamat bersalin
Quote lola 14-3-2019 10:59 PM
Kutuk mak bapak sudah la..baby x salah la..
Quote newyork 14-3-2019 11:14 PM
Malas nak komen tambah 1 point sudeh
Quote aleesyasofia 14-3-2019 11:52 PM
tahniah ler
Quote whitePoison 15-3-2019 12:26 AM
Tahniah..yang lepas tu biarlah lepas..semoga menjadi ibu yang baik untuk anak2
Quote Y-Nots! 15-3-2019 12:31 AM
oh, Ude tu dah byk kali kawen
Quote anony-mous 15-3-2019 01:29 AM
Si jering ni mmg muka x malu ye?? I yg kahwin secara halal xrampas hak sape2 pon segan rasa nk upload video ultrasound. Benda mcm ni consider “aib” . Aib tu bkn sekadar bideo 3some etc, tp benda ni kan tersembunyi. Simpan laki bini sudah la
Quote b_n_c 15-3-2019 02:37 AM
anony-mous replied at 15-3-2019 01:29 AM
Si jering ni mmg muka x malu ye?? I yg kahwin secara halal xrampas hak sape2 pon segan rasa nk uploa ...

kalau dia tau malu dia x merampas si kude tu ha..

semoga jadi surirumah selama-lamanya...

elok jgk dia x berbaik dgn si intan, klu idak senang2 je intan dipergunakan itu ini...tlong jaga ank dia la apa la, dia kuar pegi event dgn kuder
Quote babaicute88 15-3-2019 04:11 AM
Owh..kalau drop comment boleh tambah kredit ek..baru tau

Lihat semua komen(153)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091906s Gzip On
To Top