Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kenapa Pilih Wanita Yang Tak Bertudung? Bukan Ke Johan As'ari Alim?"

14-3-2019 05:24 PM|Oleh: Saiful| Komen: 80

Baru-baru ini Johan As'ari ada memuat naik gambar dengan seorang wanita yang dikenali sebagai Letty.

Ramai yang tanya, siapa tu? Kekasih baru ke?

Menjawab persoalan, Johan kata perhubungan tersebut masih terlalu awal untuk dikongsikan.

Foto: IG
"Kami dah kenal lapan bulan tapi cuma cinta jarak jauh sebaba dia di Amsterdam. Kami jumpa pun jarang sekali, "katanya kepada Media Hiburan.

Menurutnya lagi Letty adalah seorang gadis kacukan yang baru sahaja menamatkan pengajian PHD.

"Saya menghormati dia sebab masing-masing selesa. Saya cuma serah pada Allah tentang jodoh. Setakat ini dia merupakan wanita yang rapat dengan saya.



Tapi ada juga komen yang kurang enak. Ada yang kata kenapa pilih wanita yang tak bertudung pula. Bukan ke Johan alim? Sentiasa mengaji dan tayang di media sosial?

Alahai, mungkin niat Johan baik nak bimbing gadis tersebut ke arah yang lebih baik. Apa salahnya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 80
Komen

Previous : Lagu Yang Pernah Ditolak, Bertukar Tangan Antara Artis Popular Tanah Air!

Next       : Shuk Biadab, Tak Sensitif Dengan Nasib Penduduk Pasir Gudang

Komen Terbaru

Quote unguaurora 14-6-2019 12:30 AM
matchstick replied at 14-3-2019 07:08 PM
Letty mmg nama sebenar ke.. Ke nama penuhnya latipah panggil letty.

Letty fast and furious

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 14-3-2019 05:49 PM
Still x bleh lupa heols hampir nk kahwin dgn Lana Nodin dulu..
Quote LadyCarefree 14-3-2019 05:57 PM
Melayu dn tudong beepisah tiada blwerk
Quote giyomi 14-3-2019 06:16 PM
letty, pls open your eyes
Quote anony-mous 14-3-2019 06:24 PM
Laki jenis johan ni xpandang pompuan seksi muka buruk je yachhh! Bg lelaki alim mcm ni semua perempuan slh kecuali perempuan cantik & sexy
Quote newyork 14-3-2019 06:25 PM
Ala sdgkan abe gong pun yg nampak alim itu pun ... ahh sambung sendri lah..
Quote Minami2013 14-3-2019 06:30 PM
Bukan sepatut nye persoalkan kenapa perempuan yg cantik & educated ni boleh nak kat lelaki ni? Bad taste
Quote munchkin 14-3-2019 06:33 PM
Cari lainlah letty
Quote matchstick 14-3-2019 07:08 PM
Letty mmg nama sebenar ke.. Ke nama penuhnya latipah panggil letty.
Quote merrissa 14-3-2019 07:31 PM
sian letty ni xde laki lain ka dia nk....
Quote vee_zara 14-3-2019 08:02 PM
Alim taik kucing je{:nose
Quote menjad 14-3-2019 08:17 PM
Berapa ramai dah...  Pastuh sonyapppp
Quote lina21 14-3-2019 08:26 PM
aku tak suka tgk johan ni berlakon...gelis!
Quote asyura_85 14-3-2019 08:39 PM
Alim?????  Hahahahah halim hangat nyah..retis ni kot jadi retis berlakon dah peluk2 semua..alim pun dh jadi halim dh .. tgk ex ex dia dulu pernah ke yang bertudung litup? So tak dela terkejut sgt dgn yg baru ni punnnn
Quote Fazzbulous 14-3-2019 08:41 PM
newyork replied at 14-3-2019 06:25 PM
Ala sdgkan abe gong pun yg nampak alim itu pun ... ahh sambung sendri lah..

Hahahahahhahaah.. Ko jgn usik dia laaa.. Marah rakyat dia nnti... Kikikikiki
Quote 7doors 14-3-2019 08:49 PM
Dia ni sibuk suh wanita tutup aurat tapi couple nak yg free hair je kan...penunggang sangat!
Quote Sazida 14-3-2019 08:59 PM
matchstick replied at 14-3-2019 07:08 PM
Letty mmg nama sebenar ke.. Ke nama penuhnya latipah panggil letty.

Duk obersi chuolss. Haruslah nama pun kena kokesen. Wlpn dekat ic latipah.
Quote umbut 14-3-2019 09:06 PM
Eeeewwww.. Dia ni acah acah alim jek..bwekkkk
Quote dhanishdhania 14-3-2019 09:14 PM
Ingat dia tak ada nafsu ke...
Quote miss_perfect 14-3-2019 09:15 PM
Salah soalan la... kenapa Letty tu yang nak rapat dengan si johan ni???

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.153726s Gzip On
To Top