Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mengaku 'Single', Remy Ishak Dah Putus Tunang?

14-3-2019 04:08 PM|Oleh: Saiful | Komen: 119

Lama dah bertunang, bila nak langsungkan pernikahan? 

Soalan yang dah lama berlegar-berlegar dalam kepala peminat Remy Ishak.


Aktor pujaan ramai ini sebelumnya memberitahu dia belum bersedia untuk sebarang komitmen.


Baru-baru ini ada pula khabar angin yang kata Remy Ishak dah single!

Bukan orang lain kata, tapi dah keluar dari mulutnya sendiri dalam satu video Live.


Dalam rakaman tersebut ada netizen yang pesan jangan makan banyak, nanti gemuk.

"Takpe dik, tak ada orang nak kat abang dah. Kalau hensem-hensem pun tak ada orang nak, so kita gemuk pun tak apalah. Kita single kan."

Kredit foto: IG
Tak tahulah sejauh mana kebenarannya sebab Remy tak ada pun mengeluarkan apa-apa kenyataan rasmi.

Harap-harap dia bergurau sahajalah. Kalau betul dah putus tunang anggap sahajalah tak ada jodoh. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
10
Terkejut
8
Sedih
9
Lawak
11
Bosan
12
Komen: 119
Komen

Previous : Lagu Yang Pernah Ditolak, Bertukar Tangan Antara Artis Popular Tanah Air!

Next       : "Kenapa Pilih Wanita Yang Tak Bertudung? Bukan Ke Johan As'ari Alim?"

Komen Terbaru

Quote limaubali007 21-3-2019 03:22 PM
Minyakyuyi replied at 21-3-2019 03:09 PM
Sapab lg sis...c dinda la

Si Mira Filzah kah?.. lahh.. iolss sebenarnya tak faham kenapa si MF dikaitkan sekali dlm hal remy sehak ni. MF mana ada kena mengena pun dgn si remy.. kat luar set theyoll tak lepak2 berdua pun.. remy putus tunang bukan sebab Mira.. napalak Mira terkena getah sekali.. Mira ni bukan gedik dgn artis laki pon kat luar.. tak memasal si Mira dikaitkan sekali..Mira for sure nak suami yg educated dah dia pon dari latar belakang keluarga yg baik2 dan semenggah pulak..tak paham iolls..

Lain-lain Komen

Quote fahdramli 14-3-2019 04:10 PM
Tunang dia lawa kot,,, tak pa klu tak de jodoh, cari ja sampai jumpa..
Quote shania88 14-3-2019 04:41 PM
fahdramli replied at 14-3-2019 04:10 PM
Tunang dia lawa kot,,, tak pa klu tak de jodoh, cari ja sampai jumpa..

Tunang dia janda tapi taknak ngaku kan
ala..satndart la tu
si remy pelakon lelaki pujaan hati para gadis
berlakon lak dgn pelakon2  cantik2 manis2 hot

tunang lak permpuan biasa yg dah tak dara lagi
sooo??

tunang dia memg la kira manis jugak la
tapi takde la terlalu cantik

lgpon den tengok remy cam malu je nak tunjuk tunang dia
cam tak bangga ade tunang gitu
cam taknk org tau langsung
ironinya dgn mira filzah kemain lagi remy up pic banyak2
caption gurau2

kalau iols jadi tunang heols
iols akan sedih terse kot
seperti tk diperlukan
Quote anony-mous 14-3-2019 04:42 PM
Kalau kes ni i nk side belah perempuan. Boring la attach jantan mcm remy. Lps tu sb ada rupa (walau bangla) terus menderu org sokong dia. I kesian tunang dia
Quote cikbawang237 14-3-2019 04:42 PM
abg remy no no curang plsss
Quote lasagna 14-3-2019 04:48 PM
kannnn.. dah ckp camtu, musti dh xde pape la kot.
ok sesapa nak abam wemy sila q cefattttt...
Quote Izaabelle 14-3-2019 04:50 PM
Nyampah lah remy pangai mcm takut nak bilang truth dah takde hati ke pe
Klau betul putus apa benefit tunang dia dpt kat remy dalah jarang expose her but then mayb tunang dia tak so socialbut she active kat ig dia
Single je lah bosan pulak nak speku
Quote AshkieLa 14-3-2019 04:52 PM
ntah kenapa mulut remy ni bila bercakap lama2 nak jadi mcm sylvester stallone dah..
senget... dok perhati je cara dia bercakap masa jd juri MLM aritu..

bagus laa kalo tunang nyer tinggalkan dia... meols pun nyampah je kalo laki dah ade tunang tapi mcm malu je nak ngaku.. tengok jelaa masa MLM aritu.. biar je AC dok menyakat dia..
padahal dia boleh je ckp.. ehh dato.. saya dah ade tunang laa..
tp smpai ke sudah dia dok sengeh2  kerang je... mcm takut nau saham jatuh...
Quote tikusmontok 14-3-2019 04:53 PM
takpe. migha menunggu dgn ... terbuka.
Quote chandrahusin 14-3-2019 04:57 PM
bajetnya Remy Sehak
walaupunnn bangla sesaje
Quote BoongaKertas 14-3-2019 04:58 PM
AshkieLa replied at 14-3-2019 08:52 AM
ntah kenapa mulut remy ni bila bercakap lama2 nak jadi mcm sylvester stallone dah..
senget... dok p ...

haah! mcm sylverster! baru ingt nama hero lama tu
Quote mixed 14-3-2019 05:10 PM
2-3 hari lps kt ig makcik puaka ada SC post
dr ig tunang remy. dorang bergambar berdua

x tau la kot pic lama kan
dah remy sibuk ckp dia dah single mau
cik tunang x mengelabah
Quote Badigol 14-3-2019 05:11 PM
AshkieLa replied at 14-3-2019 08:52 AM
ntah kenapa mulut remy ni bila bercakap lama2 nak jadi mcm sylvester stallone dah..
senget... dok p ...

hmm..mcm la hensem/hot sgt ye remy tu takut saham jatuh..rmai je artis lelaki yg berupa, elok je kwin ms tgh meletop,izzue zmn drama sy sbnrnya isteri dia,syukri yahya zmn hot drama dgn fatiya,sharul rizwan zmn hati perempuan, latest one fatah zmn meletop dgn shmp dan hsc..semua elok je settle down..xde nk takut shm jatuh ke sendu ke apa ke..sorry la ya i dh mkin meluat pula dgn remy dr hari ke hari..pdhl tunang dia tu elok je orgnya,mkin ke arah lbih baik siap bertdung litup dh skrg..nk tggu apa lagi..
Quote fahdramli 14-3-2019 05:18 PM
shania88 replied at 14-3-2019 04:41 PM
Tunang dia janda tapi taknak ngaku kan
ala..satndart la tu
si remy pelakon lelaki pujaan hati pa ...

Khenn, i speku dia dh terkena cinlok dgn MF tu pun tak tau lah...
Quote allshares 14-3-2019 05:18 PM
shania88 replied at 14-3-2019 04:41 PM
Tunang dia janda tapi taknak ngaku kan
ala..satndart la tu
si remy pelakon lelaki pujaan hati pa ...

Tunang dia bukan janda. Tak pernah kawin pun, Pandai2 je u  ckp dia janda. I know her in person. Kalau dia penah kawin ofcourse i dijemput ke majlis, but no. N bdway so far i belum dgr dia putus tunang dari telinga sendiri so i belum percaya deorg putus.
Quote kuchenta_81 14-3-2019 05:20 PM
mixed replied at 14-3-2019 05:10 PM
2-3 hari lps kt ig makcik puaka ada SC post
dr ig tunang remy. dorang bergambar berdua

ada nampak kat igs tunangnya pic tu throwback 2018
kesian kan? Remy kalo takmo teruskan, buatlah secara beradat.

biarlah putus sekarang dari bercerai-berai kemudian

tu Migha tengah busy terbang je tu, membawa hati kot
Quote mixed 14-3-2019 05:22 PM
kuchenta_81 replied at 14-3-2019 05:20 PM
ada nampak kat igs tunangnya pic tu throwback 2018
kesian kan? Remy kalo takmo teruskan, buatlah ...

kisah nya pic lama choy remy !!

kan klu x nak putus je
jgn sampai lg 2-3 hari
nk kawen putus cam tikoh
Quote day2 14-3-2019 05:31 PM
Nmpk cm ok je kat ig tunang dia tu. Kn jual tudung sesama sekarang.
Quote RatuDunia94 14-3-2019 05:37 PM
Dia Tunang Rahsia kot.. hahaa ala2 Menantu Rahsia gitu..
Quote momopoko 14-3-2019 05:56 PM
remy please jaga tunang elok2. jangan hujung2 keluar statement 'awak terlalu baik utk saya.'

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.150120s Gzip On
To Top